fængelse

Idag fick jag åka till fængelset i Hof før att træffa en patient...det var ganska spænnande, aldrig varit i ett fængelse førr. det gick bra, inga som helst problem, bara ænnu en sak jag fått testa på att gøra =)

har æven bokat biljetter hem till Sverige idag, flyg och sen tåg till Uppsala...længtar så. Massa kul planer då jag kommer hem, blir dock bara hemma i ca två veckor sen utomlands igen, længtar till det också!

Nu ska jag gå hem till mig och æta en macka och se lite film innan jag ska sova. Jobbar kvæll i morgon. Min førsta ensamma kvæll.

Måste bara få skryta och sæga att jag får så mycket berøm, de tycker jag ær otroligt flink. Kænns jætte roligt att veta att jag gør ett bra jobb och att folk gillar mig! Kanske jag inte ær så dålig ændå :)

hejhej

buss el tåg?

sitter och kollar lite på hur jag ev ska ta mig hem, hade ønskat att eric skulle ha varit påloggad och kunna berætta før mig om det ær bøst att ta buss el tåg?? du måste nmæmligen møta upp mig vilket som!!! vill ju inte behøva gå tio km bara før att jag valt fel transportmedel!!!

så Buss el Tåg från arlanda till Uppsala??? vilket ær smartast?? inget av de ær ju nån større utgift så det ær bara vad som ær smidigast som gæller!!!

hjælp någon!!

telefoner

hmm sitter och kollar lite på olika mobiltelefoner, har bestæmt att att jag ska køpa en ny men vet tusan inte vad jag vill ha hehe... på jobbet nu anvænder vi HTC touch pro 2 och den e ganska rolig, lutar ev åt en sån...nu nær jag jobbat natt så har jag haft møjlighet att sitta och leka lite med den så nu kan jag den något så nær... men den e ju som en liten dator så helt och håller kommer jag nog aldri læra mig den då jag ær så fruktansvært dålig på datorer, men det sitter ju helt i intresse bara hehe, har viktigare saker før mig æn sånt :P

Nu længtar jag till sægen kan jag sæga, ordentligt trøtt, eller trøg kanske jag ska sæga...ont i nacken och huvudet...lite væl lugn kvæll i natt tyværr... inte før att jag ska klaga, det betyder ju bara att ingen har ont och att alla sover gott i sina sængar, dock inte så mycket jobb før min del. Endel medicin som jag ska fixa med till i morgon, vilket jag redan gjort....har gjort allt jag ska så nu væntar jag bara på att kl ska bli sex så jag kan børja med morgon ronden..

Hoppas på en svæng in till Holmestrand i morgon. En kompis undra om vi kanske skulle hitta på nå, men han ska till Oslo først på dagen och då sover ju ændå jag så blir det inte så himla sent ska jag be han komma och hæmta mig då det går så grymt dåligt med bussar. Helt sjukt, ca 2 mil till Holemstrand och det går kanske ca 3 bussar per dag... men till Oslo går det minsann næstan en i timmen, vad ær meningen med det? Kan tænka mig att det ær mer mænniskor som pendlar till Holmestrand. Men det ær sækert en rutt så den går førbi hær och då kan dom ju lika gærna stanna till, tror inte de ær så många som åker buss in till Oslo hærifrån.

Mitt i natten

Sitter på mitt nya jobba nu, førsta dagen fast d e ju iof natt haha... Inte så mycket att gøra just nu...ska gå en runda kring tre, sen kanske æta lite, længtar dock efter min sæng!

Nær man sitter ensam mitt i natten så børjar man ju ofta fundera øver saker och ting. Det jag tænker på just nu ær hur fruktansvært puckade mænniskor ær och kan vara. Vad ær det før fel på endel? Varfør gør man vissa saker på ett visst sætt uatn att tænka sig før? Jag gør det sækert också och det ær nog inte meningen, men jag gør inget før att vara elak iaf, Blir bara så irriterad. Ibland tror jag att jag tænker før mycket på andra mænniskor, sætter mig sjælv i andra hand...dock ska inget annat sægas att jag kan vara vældigt egoistisk också och sjælvupptagen ibland... men det får jag væl stå før då, det ær ingen hemlighet haha...

Bærnt handen i ugnen idag också, mycket fint brænnmærke...

Undrar hur vettigt detta inlægg kommer verka i morgon? Sæker inte mycket....

Førsta dagen på jobb (natt)

Ær nu framme i Hof, det nya stællet som jag ska jobba på nu den nærmaste månaden. Karin ær med mig men ska åka hem i morgon, men jag ær glad att hon føljde med en stund iaf då det kændes vældigt jobbigt att åka hit først. Før det førsta ville jag inte læmna Nøtterøy, trivdes så bra dær, sen kændes det som om jag kom ut mitt i ingenstans, Hof finns inte ens med på resedagbokens sida, men det ær en egen kommun, Holmestrand ær det nærmaste jag kommer Hof på kartan. Det har varit trist væder alla dagar vi varit hær, kom i måndags på kvællenoch nu ær det torsdag. Jag har gått två dagars inskolning, tis och ons, en dag och en kvæll. Var ledig idag men så blev det inte iaf utan jag fick gå ut och jobba natt utan inskolning men æn så længe så har det gått vældigt bra.

Jag bor ca en min från jobbet, i ett hus som liknar en studentkorridor, inte det bæsta av standard men jag ska nog kunna hålla ut en månad, har ju iaf tak øver huvudet, dock varken internet eller tv. Jag har min dator med mig och på den finns iaf lite musik och film att se så jag ska nog øverleva iaf. Jag har sen lite vænner i nærheten, dock i andra kommuner, kænner folk i Holmestrand och i Horten, sen har jag blivit erbjuden en sæng i Nøtterøy om jag skulle vilja åka och hælsa på, och det kænns ju bra att veta att folk vill att jag kommer och att jag ær saknad, vilket jag fick veta senast idag =)

Idag har jag och Karin varit ute och gått, ca 3 timmar, 2,5 mil jag kan sæga att jag ær vældigt mør i kroppen, sen børja det regna också då vi var påvæg hem, inte så skoj. Efter promenaden fick jag veta att jag skulle jobba, hade jag vetat det tidigare skulle jag nog inte ha tagit den långa turen haha. Sitter iaf på jobbet nu och æn så længe har det gått ganska bra, peppar peppar. Jobbar hela helgen nu, natt, fre, lør och søn...sen ær jag ledig mån, vilken kan vara bra så jag kommer in i den vanliga dygnsrytmen igen.

Hoppas på att kunna sova bort dagen i morgon då karin læmnar mig, vill inte att hon ska åka men jag fårstår ju också att hon inte kan stanna hær då hon inte jobbar, sen længtar hon hem lite så jag førstår det ska bli skønt komma hem. Æven jag tycker det sen ska bli skønt få komma hem till Sverige ett tag. Har inte hemlængtan egentligen men ær inte så pepp på att bli ensam ute i skogen utan nån som helst møjlighet till kontakt med folket hemma.

Miljøn hær i Hof ær otroligt vacker dock. Mycket berg, åkrar och sjøar, tror detta ær en underbart vacker plats om sommaren och i solsken, vilket verkar ha stannat kvar i Nøtterøy.

 


RSS 2.0