Känslor

Känslor är en konstig sak som jag ibland tycker vore underbart att slippa....inte känna något, bara göra vad man ska och vad man vill...dock skulle man inte vara någon trevlig person, men som sagt vem bryr sig!! haha =P

Under åren som gått så känner man olika känslor i olika situationer och sammanhang och dessa ändras över tid också och allt somär kvar är ett minne, bra eller dåligt..dock kan dessa minnen lura dig. Du tror att du kanske överdrev då du kände på ett visst sätt, du kanske inte alls var upp över öronen kär/förälskad i en viss person eller det var kanske inte alls så dåligt på jobbet och du förstår inte varför du reagerade så överdrivet som du kanske då gjorde. Som sagt det är lustigt hur hjärna och hjärta samverkar med varandra eller inte...hjärnan säger en sak, hjärtat en annan, men kan man någonsin bli säker??

Finns känslor jag varit rädd att släppa fram så länge och är det fortfarande, håller på dem hårt, så hårt...för det är läskigt att släppa dem fria...men ibland måste man våga, eller hur?? Men hur vet man att en känsla är äkta då? Att det inte är huvudet som lurar en?? Är det den där magkänslan som känns som magsjuka?? är det den man ska lyssna på?? Ja jag vet inte...

Har gjort ganska bra val i livet, då jag litat på min magkänsla, dock har kroppen fått lida för d ibland, då man varit så nervös att man mår illa och inte vill vara kvar i just den situationen som man alltid sj har satt sig i... men när man sen löst det genom att lyssna på sin magkänsla är det så underbart!!

Men jag undrar då, den känslan som är svår att släppa lös, är det fel att aldrig släppt den?? eller gör det inget att den fått ligga i dvala som ett skydd för att inte skadas?? Varje ggn man blir sårad el på annat sätt orättvist behandlad så rivs ett sår i hjärtat, det vet vi alla, och dessa sår gör så förbannat ont, ondare än allt annat, och du kan inte plåstra om detta. Jag tror som sagt att jag gömt denna känsla så hårt nu att jag har svårt att släppa den lös...betyder det kanske att den aldrig funnits? Lättare att tänka att jag aldrig haft den, då kan jag inte förlora!!

Djupa tankar sent på kvällen....suck
sov gott


Har så ofantligt tråkigt just nu

sitter på jobbet...och har absolut INGET att gøra...alla sover och det ær lør så de finns inga extra uppgifter heller...kænns heeeelt meningsløst att sitta hær...suttit och dokumenterat lite och vips hamna jag hær jaja.. "bara" fem timmar kvar innan jag får hoppas på cykeln och skynda hem før att njuta av vad som ær kvar av denna lør. Något positivt ær iaf att det inte regnar, ær faktiskt sol...tror d e typ 4 dagen med sol sen jag kom hit før fyra veckor sen, alltså med andra ord inte så ofta man ser den, mest regn och skit hær, blir less!

Nær jag slutar idag ska jag nog åka och handla, blir kolhydratbomb ikvæll, tror jag ska lyxa med en pizza, ev chips också...varit duktig hela veckan nu, och lever man i stort på fil och hårdbrød så tycker jag att en pizza skulle sitta fint! Synd att mina sambos jobbar ikvæll. Dock ska jag och Frank ut på stan ikvæll, ta oss en kaffe nånstans...har ett stælle i tanken, men de beror på om de finns bord dær. Vi kan ju som sagt inte gå på vårat stammisstælle længre, sen jag anser att en i personalen betedde sig som ett asshole, synd før vi gillade verkligen det stællet...men men det finns fler, får hitta ett nytt hak helt enkelt.

Sen nær jag kommer hem blir de bara att sløa framfør tv:n skulle jag tro...vad annars kan man gøra på en lørdag?? ;)

kram hejhej

Jobb

Är ju som sagt och jobbar i Norge nu...känns himla bra denna ggn. trivs väldigt bra med mitt jobb, det är utvecklande och intressant, enda jobbiga är då man faller för patienter, så tråkigt då de åker hem, känns som tomt. Hade ett gäng som var som små solstrålar med den bästa humorn, så himla coola...nu har alla åkt hem och jag väntar att de ska komma nya intressanta människor =)

Även fast jag trivs så saknar jag hem. Jag saknar min lägenhet som kommer vara fi och nytapetserad då jag kommer hem, ska bli spännande att se hur de blir. Ska även beställa lite nya möbler i veckan så jag har nå möbler att visa upp när jag ska ha inflyttningsfest. Har ju andra spännande saker att komma hem till också, bland annat mitt nya jobb (drömjobb) och sen en sak till som vi inte tar upp här.

Resa till Paris är bokad. Ska bli så spännande, aldrig varit där så. Massor att se.

Känner mig ganska sliten just nu, inte blivit mycket sömn de senaste dagarna, hamna lite i otakt då jag kört dubbelpass som involverar nattpass. Slitsamt... men men måste ju jobba hårt så jag jag råd med Paris och en ny dator.

Hoppas jag kommer få jobba en massa på ambulasen nu så att jag har råd att vara hemma ett tag. Bo in mig i m in fina lägenhet!! Måste beställa lite tv kanlar och internet och skit sen, vad ska man välja egentligen???

jaja ha de bra alla där hemma.
ska se lite Family Guy nu
hejhej


tillbaka i Stavanger

så var jag tillbaka i Stavanger igen. Känns helt ok denna ggn. trivs väldigt bra på mitt nuvarande jobb, får faktiskt känna mig som en riktig sköterska och göra roliga saker, är väldigt nöjd. sen att det bara är ca 5 veckor gör kanske att det känns lite lättare, helt ok att vara borta den tidsperioden, känner ju att jag längtar hem lite till mitt eget. men som sagt så är jag i stort sett nöjd med min nuvarande livssituation.

jag bir med tre andra tjejer, två i min ålder (en varav jag jobbar med) och en i ca 37 års åldern. alla är väldigt trevliga och jag tror att vi är perfekt sällskap för varandra, vi vill samma saker. Inget party hus här alltså, vi jobbar och softar lite tillsammans, de e perfekt. ganska skönt att inte känna nå fest sug heller, fick min dos på nyår hihi... när jag kommer hem till umeå igen blir det dock inflyttningsfest och det ska bli super duper bra!

sen är livet väldigt konstigt ibland. en ny känsla har dykit upp inom mig, en bra känsla tror jag, kan förväxlas med illamående också hahah :P ne men allvarligt, känns helt ok.

ja kära vänner en tripp till utlandet snart då....ska bli intressant, har aldrig varit där i det landet, så det blir väl att leka turist som vanligt hihi.

nu ska jag sova, jobbar dubbelpass i morgon, jobbigt men men...god natt Jose Gonzales! ;)

RSS 2.0