Ny cykel

När min cykel fick punktering sist sa jag att om den skulle gå sönder eller få punktering igen så skulle jag köpa mig en till och ha som reservcykel och vad händer idag då? Jag har ca 50 meter kvar till stallet då jag känner att det känns konstigt och jajamän punka ännu en ggn, SUCK!!!!! Hade dock tur denna ggn och fick lift hem både jag och cykeln, sen vidare fick jag avlämning på biltema där jag sprang in och spontan köpte mig en ny cykel, måste ju ha ett transportmedel till jobbet och hade bara 1,5 h på mig så. Det blev en svart damcykel för ca 2000 kr, helt klart värt köp. Nu står min andra cykel inlåst i mitt förråd och väntar på att fixas lite senare. Inne i mitt förråd ligger även 4 sommardäck till bilen som jag fick hem idag. Köpte dem beg på blocket för 4.500 med fälgar hemlevererade. Dock kan jag säga att denna dg började lite jobbigt. Gick av jobbet i morse kl 6.30, cyklade hem och låg i sängen vid 7.00. kl 7.30 ringde karln som skulle komma med däcken och sa att han var på plats. Vi lastade av däcken vid mitt garage för jag tänkte då kan jag slänga in dem i kofferten på bilen, men där fick jag mig! Bilen var ju såklart urladdad efter att ha stått orörd i över tre månader (smutsig som FAAN är den också), och eftersom det inte fanns nån ström så fick jag inte upp kofferten, suck suck! Kunde ju inte lämna däcken i garaget så det var bara att börja rulla däck, ett och ett rullade jag dem från garaget till hissen i huset för att sen ta ner dem i mitt förråd och stapla dem på hög där tills jag hittar någon som kan hjälpa mig ladda upp bilen så jag kan köra den för att få på däcken. Efter denna kraftansträgning så kunde jag äntligen (smutsig) få lägga mig i säng igen, underbart! Hinner ligga ca 30 min till då en arbetskompis ringer och undrar om jag råkat få med mig hennes nycklar hem, vilket jag såklart hade. Antingen hade jag trott de var mina och kastat ner dem i väskan eller så följde de med då jag rafsade ihop mina saker igår. Fick klä mig igen och springa ner och ge henne dem så hon kunde komma in i sin lägenhet. Nu äntligen kunde jag kanske få sova lite till, eller?? jo efter det sov jag några timmar innan jobbet ringde igen och väckte mig, men då var det kanske likaså dags att kliva upp så inte hela dagen skulle gå till spillo. Ville ju sova lite längre då jag just nu jobbar natt igen. Ni vet, har man en ledig dag är det viktigt fylla den tiden med jobb, eller hur var det nu? Ska jag springa omkring och köpa cyklar till höger och vänster är det fasiken bara att jobba på!!!
 
så såhär ser det nu ut i mitt förråd, bildäck och punka cykel.
 
I morgon är jag helt ledig och det ska bli så skönt, få se vad jag hittar på. Om det är sol ska jag tusan ligga ute och sola. Om det är som idag ska jag sova länge och sen träffa Marlene på stan, kanske en bio på kvällen, får se vad jag känner för =)
Sov gott
 
 

Härliga dagar

Har inte haft tid skriva n i bloggen på ett par dagar, har ändå inte haft nå att skriva så lika bra låta bli då, eller?
Denna vecka har dock varit en väldigt bra vecka. För det första så kan jag inte klaga på vädret alla dagar då det både varit varmt och fint emellanåt :) jag blir så lycklig!!
Ett minus denna vecka är väl att träningen inte gått så himla bra, bara blivit att cykla till och från stallet och rida. Har inte hunnit så mycket mer, vet egentligen inte varför, jaja.
 
Men det absolut bästa med denna vecka är att Sara är här på besök. Tillsammans med sin familj har de kommit med husvagnen och bor här i Umeå på campingen. Har hunnit träffa dem ett par ggr och det är så himla skoj att ha dem här. Idag var Emelia också i stan, ett år sen jag träffade henne och det är alldeles för sällan, men att se henne gjorde mig så himla glad och jag saknar henne så himla himla mycket...måste du bo där nere??? hmm...blev iaf att äta lunch med Emelia och hennes familj idag, jätte trevligt, blev indiskt. Sen mötte jag upp Sara och Dennis på stan för lite shopping och en fika =) belv en hel del shopping idag, hujjjja....en t-shirt från peak, en klänning, shorts och tröja från MQ och nå köksgrejer från Åhlens. Har äev köpt sommardäck till bilen idag, beg från blocket, får dem hemlevererade på måndag. Då måste jag bara kolla upp var man kan få däcken bytta, suck vad mycket jobb det är ibland...
 
Nu ska jag hoppa i säng, upp tidigt och jobba i morgon, måste bara dubbelkolla så jag börjar kl 6.30, bläää vilken hemsk tid att börja jobba på...
 
Sov gott

Ledig dag

Gick av nattjobb i morse så idag har det varit en ledig dag, otroligt bra, och den har spenderats i soffan med sex and the city och ben & jerrys. Kände även för att rita lite, tänkte kolla hur det skulle gå rita från mina nya bok, inte helt nöjd som vanligt men nu vet jag iaf vad jag ska göra annorlunda nästa ggn.
 
 
den svarta pennan som jag använt som ifyllnad var inte helt lätt i början att använda, den är mer som en pensel, men jag lärde mig i slutet och då kan jag ha den att gra mycket tunna sträck.
 
Tänkte jag skulle lägga ut en bild på mina nya fina ridbyxor också, bilden är dock inte så bra då jag tagit den med min ipad, orkade inte ta fram kameran.
 
 
I morgon går jag på dygn i stan. Då hoppas jag att vi hinner en sväng på gymmet då vi går som tredje bil hela dagen. Dock jobbar jag med en jätte bra kollega och då som alltid önskar jag mig en massa körningar för att kunna ta åt mig av deras kunskap :) Sen har jag fyllt min ipad med lite nya filmer så tänker ta med den i morgon så jag kan ligga och kolla på film om det är skit på tv, vilket det säkert är för det är både söndag och plus att vi knappt har nå kanaler värt att kolla på, på stationen.
 
Som sista sak i detta inlägg så lägger jg ut bilderna på mitt nya fina schabrack.
 
 
 
Hoppas alla haft en jätte trevlig helg. 
kram

Tjejkväll

dagen började med att jag gick och la mig efter att ha jobbat dygn och jobbat i princip hela natten, var hyfsat trött och sliten då jag kom hem, underbart kasta sig i sängen. Fick ställa kl på 12.20 för att jag skulle upp och träffa syrran på stan, detta blev dock inställt, så jag cyklade till stallet istället. Cyklade en lite omväg och for in på hästshoppen som finns på travet, där hittade jag mig ett par nya ridbyxor, ett schabrack, en salva till hans mugg och ny flygspray. Det intressanta var att tydligen hade jag köpt barnstorlek på ridbyxorna haha, men dom sitter bra iaf, strl 170, det var inte igår haha,blev halv chockad. Väl i stallet red jag lektion för Alex och det gick så himla bra att jag typ går på moln fortfarande, och kan knappt vänta tills jag får rida igen! wiieee, så himla skoj, mer ridning i morgon. 
Cyklade sen ner på stan och hämtade upp Karin på busstationen, så har ju fin främmande såhär mitt i veckan =) Vi tog oss en promenad till systemet och till Coop, handlade lite likörer och sen en massa frukt, popcorn och olika juicer som vi skulle ha till drinkkvällen. Det var sen bara att skynda sig hem och fixa till sig lite innan alla människor skulle komma. Vi blev 8 st allt som allt, och vi hade det så himla trevligt. En massa goda drinkar av olika slag, glassdrinkar, fruktdrinkar och en massa annat....alla var nöjda och glada när de gick hem och nu ska jag och Karin gå och sova. I morgon blir det stan och shoppa lite färg till Karins hemma projekt!
Sov gott
 

Full dag

Blev fullt upp idag, härligt. Gick av dygn i morse kl 8.00, hade tänkt gå och sova några timmar till då jag kom hem för jag var sjukt trött när jag vaknade i morse. Men när jag väl kom hem så könde jag att jag behövde städa, stort behov av att städa, och när jag känner att jag måste så är det lika bra göra det. Tycker jag var himla effektiv iaf. Började med att vika in kläder och plocka undan, hann tvätta två maskiner och renbädda sängen. Gick ner i förrådet och hämtade upp dynorna till utemöblerna som jag troka av (så gott det gick, massa jävla pollen). Medans tvättmaskinen gick så tänkte jag att jag skulle ta mig en powerwalk, var ju så himla skönt väder ute. Kom på att jag hade ett paket att hämta ut så slog två flugor i en smäll och powerwalka till ersboda för att hämta paketet, blev ca 5,5 km TrT. Detta var vad som befann sig i mitt paket :)
 
 
Ska bli intressant kolla in denna bok :) wwiiieee...
Efter all städning så tänkte jag att jag skulle få mig lite sol så cyklade till ängarna och la mig där i ca 2 h och vilade och fick lite sol innan jag cykla hem bytte om och cykla till stallet... blev att rida lite barbacka. Satan vad mycket bremsar det var, stackars häst blev ju galen. Gick iaf jätte bra att rida, nöjd med mitt lilla hjärta. Sen fick jag skynda mig hem och duscha och byta om innan jag skulle träffa Maria på stan, vi skulle se Ice age 4 (den var bra) och ta en fika (det var gott).
Nu ska jag gå och packa min väska, beger mig norrut i morgon efter jobbet, jobbar dag, sätter mig sen på bussen mot Piteå där jag ska jobba dygn på fre-lör, sen drar jag till Älvsbyn lör-sön.
 
Sov gott, kommer jag göra i min renbäddade säng =)
kram

hmmm..pengar, blä

Ganska bra dag idag. Vaknade efter att ha sovit i 12 h (välbehövligt) cyklade till stallet och red ut med Linnea. Vi hade en väldigt trevlig ridtur ute i skogen, fint väder. Efter stallet mötte jag upp Marlene på stan. Vi köpte var sin glass och satte oss på det väl beryktade Apberget, hujja, dock enda stället sitta på då det inte finns nå lediga bänkar. Sen blev det lite shopping. Skulle egentligen bara ha ett par byxor, hittade de jag ville ha och på rea till och med. Det blev ett par mörkgråa chinos från VeroModa, och till min lycka så passade strl 36 :) Dom är verkligen riktigt fina. Sen tänkte jag att jag ville ha en pike tröja, hittade två snygga inne på peak performance, kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha så det blev bägge, en ljus klarblå och en mörk marinblå, jätte snygga. Sist men inte minst på shoppinglistan var undekläder, hatar att köpa det, hitta dock två st som satt bra, prislappen var dock inte riktigt lika rolig, suck. Sen när jag kom hem så hade jag fått brev från Norge, Jaaaaaaaa, bara 9000 NKR i restskatt, måste ringa i morgon och kolla om det blivit något fel, känns inte helt ok! Samtidigt fick jag räkningen på bilen, den var mindre än jag trodde men ändå, 6000 bort från mitt konto, dock de pengarna var jag beredd på så.... men de där 9000 till Norge känns INTE OKEJ!!!!!
Blev fotboll på kvällen, passade tillsammans med Per H ikväll, var en riktigt bra match, Umeå vann för omväxlingsskull, jätte skoj, tycker verkligen det :) och en annan rolig sak, Henrik Larsson var där, ganska coolt tycker jag, han är ju ändå en fotbollslegend =) han var inte så lång och hade börjat få grått hår. Vi fick springa ut på plan två ggr för att hjälpa spelarna, dock behövde de inte våran hjälp, den där kylsprayen sjukgymnasten sprutar på spelarna verkar magisk, tror vi skulle ha haft den i våran bil, den kanske skulle vara väldigt användbar hihi....Nu sova, jobb i morgonbitti, Robban. Sov gott

Ny bild

Ny bild från mitt ritprojekt, denna gjorde jag på jobbet igår mellan körningar, mest nöjd med manen och halsen
 

Jobbat hårt

Gick av dygn i morse, jobbat under natten, jätte intressanta och lärorika körningar =) cyklade direkt till stallet efter jag vaknade, fortsatte att mocka ur vinterhagen, så är jag skinnflådd och har blåsor i händerna, vädligt otrevligt, ont gör det! Hann med en liten ridtur sen också. Kl 15.30 var jag klar, alltså varit i stallet heeeela min lediga söndag för att städa, tungt. Cyklade hem, stannade på Teg på ica och köpte mig en glass då jag inte hittade någon som vill träffas på stan och äta en mjukglass :( fortsatte sen min cykeltur hem, var så sjuuukt trött i kroppen innan jag var hemma, kastade mig i badet oh sen dirket i soffan för att äta lite godis jag köpte i fre och se sex and the city. Nu ont i huvudet och trött så ska nog försöka hoppa i säng strax, ska bara se det sista avsnittet av satc. Och btw vem behöver gymkort när man har häst??? Usch vad tungt det var skotta, hate it!!!!!
 
I morgon blir det en ridtur på morgonen med Linnea, sen träffa Marlene på stan och sen fotboll på kvällen.

RSS 2.0