slutet är nära

Ja vad ska man säga, att plugga gör en inte till en bättre människa, inte när du är mitt uppe i det iaf. Är så sjukt trött nu alltså, inte en sovmorgon på snart 3 veckor, varvat skola, plugg och jobb med lite stall. Ingen tid till annat och absout inte till att sova, vilket är enligt mig det viktigaste i mitt liv för att jag ska vara en glad och snäll människa. Känner nu att denna vecka har humöret ej varit på topp, vet ju att det beror på att jag är trött och hoppas ingen tar illa upp om jag är sur och grinig. Och inte nog med det, är så mycket att läsa just nu att jag inte kommer hinna gå igenom allt tills fre, vilket kommer betyda tomma sidor på tentan, suck. Men på något sätt längtar jag ändå tills fre em, då jag har en trevlig helg att se framemot.
På fre efter tentan ska jag på stan och ta en fika med Sandra innan hon beger sig hem till Skellefteå och efter det bär det av till stallet och rida på min älskling. Och sen blir det jobba natten, kommer dock vara trött och sliten men ändå kanske på bättre humör, hoppas min kollega har överseende. På lör blir det fest hos Jocke och det ser jag verkligen fram emot...ska bli så skoj och skönt få slappna av lite bland trevligt folk.
Sön blir bara att slappa, åka till stallet och ladda inför nästa vecka.
Just nu sitter jag bara och väntar att kl ska gå lite så jag kan få gå och sova. Tror jag ska sätta mig och se klart 30 grader i februari och drömma mig bort till varmare breddgrader :)

underbar dag idag!

I morse blåste det en del men sen blev det strålande sol och vem kan då motstå att vara ute undrar jag?? Inte jag iaf. Åkte till stallet på morgonen för att fixa och rida lite innan jag ska plugga (vilket jag ska göra nu) så jag kan träffa mamma sen.
Igår var det första ggn jag red på Fighter. Gick bra, han var snäll, såg kanske inte så vackert ut, men jag satt kvar och hästen mår bra. Var dock halvt snöstorm igår kväll men jag var ju tvungen testa iaf :)
Idag gick det bättre, var riktigt skoj rida. Lite lat var han dock så jag fick driva en del, tar väl ett tag innan vi kommer på varandra, men så länge vi är snälla mot varandra är det inga problem. Och jag blev så glad, gjorde galoppombyten idag utan problem, ett åt varje håll hihihi...och det gick hyfsat att sitta i galoppen också så jag är väldigt nöjd. Lite träningsvärk har jag dock allt, men det är sånt man får ta....jag är lycklig!!! Känner att jag är lug i mitt hjärta, och det är så skönt.
Lite bilder från idag, som sagt inte det vackraste ridbilder kanske men det är bara tredje ggn jag rider honom om jag räknar med provridningen.
ha en bra dag, nu plugg plugg plugg....

A-HLR utb

Idag har jag varit på jobbet hela dagen utan att jobba, och en hel dag med plugg har gått bort. Först var det APT (arbetsplatsträff) det höll på från 8.30-12.00 intressant, vi får ju även lite utb i slutet av dessa, idag var det omhändertagande av en rökskadad patient. Efter detta så hade jag min A-HLR utb. den var från kl 12.00-16.00, det var faktiskt skoj, är ju alltid lite nervös innan sånt här, och idag var det jag och några av de mer erfarna som hade utb. Blir ju extra nervös då när jag känner att jag är sämst, dock gick det bra och jag kände mig inte så dålig. Har nog börjat bli så pass bekväm på min arbetsplats att jag vågar ta lite mer plats och bestämma, gillar ju att bestämma egentligen, och jag tycker nog att jag var riktigt duktig idag och tog kommandot över de andra lite hihi...
När kl sen blev 16.00 fick vi åka hem, jag åkte förbi Granngården och köpte lite hästfoder, och sen vidare till Ersboda för att hämta ett paket. Hatar när jag får hämta paket där ute, hittar ju knappt dit, dock gick det bra idag då jag fått visat för mig på en karta på jobbet innan jag for hur jag skulle köra, och jag hitta på en ggn så det var skönt. Inne på affären då jag skulle hämta ut paketet såg jag att jag hade 3 missade samtal, ett för mig okänt och två från en tjej i stallet. Det visar sig att min lilla häst ska anlända strax efter kl 17.00 och inte kl 20.00 som jag hade fått som besked tidigare. Nu blev det riktigt bråttom då kl var 16.55 och jag var på Ersboda...ta sig ut till Röbäck i rusningstrafiken är inte det lättaste då man har en tid att passa. Men jag hann iaf till stallet i tid.
Hann fixa lite med mat och vatten till honom. Sen när jag såg den stora lastbilen komma blev jag så glad att jag började gråta, kände i mitt hjärta hur lycklig jag blev, det riktigt värmde!! Och när den lilla bruna skönheten klev av och jag fick honom i min hand kändes det så himla rätt. Tog in han i stallet och pyssla lite. Han fick även äta och dricka lite innan jag släppte ut han i hagen för att få äta lite till. Det känns så bra just nu. Längtar tills i morgon.
Eftersom hela dagen gått bort så har jag nu suttit i ca 1 h och läst lite. Är sjukt trött men får så dåligt smavete då jag inte läser, varit dåligt med plugg de senaste dagarna och nu är det bara en vecka kvar och det kommer gå så jäkla dåligt på tentan.... kommer få ett fett  IG!!!  Så tiden som kommer nu framöver kommer jag sitta här hemma och bara läsa och läsa. Enda ggn jag ska gå ut är när jag ska till stallet. Sen får jag väl fortsätta plugga och förbereda mig för en omtenta =(
Nu ska jag dock gå och sova tror jag, ingen ide jag läser nå mer då jag bara tänker att jag vill sova. Nya tag i morgon med kanske lite mer positiv inställning.... tur jag inte har så mycket jobb till veckan, två nätter bara, och en av dessa är natten efter tentan...sen fest på lör uppe på Ålidhem hos en kollega...ska bli super trevligt...för till helgen ska jag vara ledig och inte tänka på skolan alls!!!
sov gott alla

Trevligt men snöigt

Idag har jag på morgonen suttit och pluggat lite. Kl 13 skulle jag möta Marlene för att gå på stan och äta lunch och inhandla lite saker som var slut här hemma, viktiga saker som smink och duschcreme....kan ju inte ha vad som helst, the body shop som gäller ;) hittade en ny doft som luktar fantastiskt. Vi åt sushi, gick lite på stan och sen lite kaffe innan vi begav oss hem i snöstromen. Ja tänkt om vi hade kunnat få ha gårdagens väder istället för all den snö som nu kom...
Väl hemma så blev det att försöka läsa lite till, nu går det segare än segast...är så himla trött hela tiden. Lägenheten ser ut som skit...ngen får komma in nu! På tal om det. Det ringde på dörren i morse vid 10 tiden, men jag vägrade öppna. Öppnar inte dörren nu mera då det finns risk att det står försäljare eller dyl där ute...vill inte ha in dem hit!!! så om nån jag känner ska komma oanmäld måste ni ringa eller skicka ett sms om ni vill komma in...annars förblir dörren låst!!!
Nu ska jag ta och hoppa i säng för jag är sjukt trött. Ska upp tidigt i morgon och iväg på  jobbet för APT och sen A-HLR utb. På kvällen sen kommer min nya lilla vän, Fighter...ska bli så himla spännande!!!
Hittade nå gamla bilder på han på fb. Ganska så snygg ;)

Opa bojn

jaha hemkommen från Älvsbyn för nån timme sen nu. Varit hem över helgen och jobbat lite, mycket trevligt. Fixat mig lite mer jobb också, känns bra få jobba lite extra då det inte finns nå jobb i Umeå :( lite långt pendla dock men det går ganska bra iaf, har ju bra bil hihi.

Idag är det lite en sorgens dag. Royal har lämnat mig, efter 9 år är det dags för oss att gå skilda vägar, saknar honom, hans fina underbara ögon, min lilla bebis som blivit ganska stor. Fighter kommer till mig på tor, längtar dit, behöver något att pyssla om, skänka lite kärlek :)
Kl är nu snart 8 och jag längtar efter sängen så mycket....borde kanske gå och sova istället för att slösurfa.
jaja sov gott
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bebis

Jag har fått hålla i en bebis idag. Han låg och grät, ingen som kunde ta upp honom och trösta så det gjorde jag, och han han slutade gråta. Kändes skumt.
Annars så har jag och min kära kollega Jakob ätit så vi håller på spricka, blev en super god tacos middag, lite film osv.. Känns nästan som om det är fredag. Nu lite revange på tv sen sova sova sova...vi är så trötta!
Sov gott

Ja hur blev den här dagen egentligen?

Börjar dagen med stalljour i snöstorm, ojoj vad snö det var i stallet. Jaja det gick bra iaf, fick sällskap av Linnea som var morgon pigg och hon hjälpte mig lite med hästarna så det gick ju ganska snabbt. Sen tänkte jag att jag skulle skynda mig lite så jag kunde åka hem och plugga lite. Då var det så att en taxi hade kört ner och fastnat i diket utanför 4H gården, de kom till vårat stall och fråga om det var någon som hade en bra bil. Så jag gick ut och starta min, hittade ett spännband i min koffert (taxin hade inget alls som kunde hjälpa honom) sen kunde han inget om var vi skulle fästa eller hur spännbandet fungera, tur att stalltjejer kan reda sig själva ;) vi hitta ett bra ställe att fästa spännbandet i taxin, och sen fast i min bil, så satte jag mig och drog upp han ur diket, gick klockrent :D är så nöjd, känns bra gjort en god gärning, och han var otroligt tacksam. När jag sen kom hem var jag lagom kall efter all snö i mina skor så jag kasta mig i badet för att värma mig innan jag kastade mig in i min one pice och framför datorn för att plugga. Gick ganska bra att plugga tills det nån timme senare ringde på dörren. fatta inget, vem tusan ringer på min dörr liksom???? Och det ser ut som skit hemma hos mig nu eftersom jag inte orkat städa för tillfället. Det var iaf nå killar som ville prata om luften och klimatet inne i lägenheten, sa att jag egentligen inte hade tid, men det skulle gå snabbt (2 jävla timmar tog det) och i slutet visade det sig att de ville sälja en dammsugare. Den verkar otroligt bra, men otroligt mycket för dyr för min del. Fick dock en ren matta och en kvalsterfri soffa. Fy fan vad äckligt det var att se vad som samlas i mattor och dyl. Eftersom jag har så himla svårt säga nej sa jag att jag skulle tänka på saken tills måndag. Kanske lättare säga nej via telefonen, fast jag skulle ju vilja ha den också, verka ju himla bra, 10 års garanti på den och livslängd på ca 20 år....hmm ne jag vet inte...var ska jag få de pengarna ifrån?? Är ju fattig som det är.. Men iaf, när de väl gått så hade jag tappat all pluggmotivation och kunde inte hitta den igen. Får ta nya tag i morgon ute i Robertsfors. Ska bli trevligt där ute, hoppas på ett ganska lugnt dyng iaf, ska ha tacos middag med min trevliga kollega och se lite film. tror jag ska köpa morötter och dipp också till kvällen, mummms... sen vidare till Älsvbyn för att jobba två dygn där också hihi, skoj....

alla hjärtansdag

Jaha ännu en alla hjärtansdag utan nån att fira med, tur jag inte firar högtider då, känner mig otroligt anti och nästan lite bitter över högtider och min egen födelsedag. Andras är väl ok att fira, trevligt för dem och trevligt för mig att få fira dem :) Ne högtider och sånt påminner mig bara om skit och hur ensam jag är ibland. Har iaf varit på bio med syster, det var trevligt. Såg mästerkatten i stövlar på 3D, engelsk tal såklart :) så nu väntar sängen, är så fruktansvärt trött, eller less kanske jag ska säga, vet inte....
Idag har veterinären varit ute och gjort besiktning av Royal och han gick igenom, vilket jag trodde han skulle göra. Så nu åker han på mån, så jag har två dagar kvar med honom, och det gör lite ont i hjärtat men jag vet att detta är det bästa. Måste gå vidare, men inte så lätt efter nio år tillsammans och allt vi gått igenom, min älskade!!! Men så kommer en ny vän att älska den 23...så det blir nog bra, och har jag tur kanske han kommer älska mig också.... ja ingen har sagt att livet är lätt.
Något positivt iaf är att jag klarade lungfysiologiuppgiften :) ett steg i rätt riktning iaf...nu är det tre veckor kvar av detta helvetesplugg innan tentan...sen är det väl bara fortsätta plugga ifall det blir omtenta...lika bra förbereda sig.
Gud vad negativ jag måste låta, hoppas det bara är för att jag är så himla trött, inte en sovmorgon på ca 1,5 v och ingen i sikte heller...förrens på tis om jag har tur, inte riktigt koll på hur nästa vecka ser ut.
En annan sak, jag och Karin har börjat planera lite försiktigt en resa till Asien nästa januari, känns bra. Åka efter jag är klar med skolan, vara borta i 3-4 veckor, resa runt lite. Något trevligt se fram emot.
sov gott..

bra och dåliga nyheter

Ja då tror jag att jag vet vad som varit fel i förrgår, igår halvt idag och om min tanke är rätt kommer det att fortsätta några veckor till. Jaja det är bara att försöka stå ut. Går väl över nån ggn... nu måste jag lägga mig en stund så illamåendet kan få lägga sig lite innan jag styr kosan mot stallet. Känns tråkigt att jag suttit inne hela dagen när det verkligen varit den mest underbara vinterdagen under hela denna vinter. Men plugget säger nej, så det är bara att stanna vid böckerna och datorn. Hoppas det lönar sig i slutet, fått ganska mycket gjort idag ändå, lite kvar som jag tänkte fixa då jag kommer hem ikväll.

Sjuk?

Hmm ja nå är då verkligen fel...

Började igår. Råkade äta lite sen frukost, vid typ lunch, mådde bra innan de, sen kom de nån timme efter det över mig något, vet ej vad. Jag brukar aldrig vara sjuk, minns inte när jag var sjuk sist, jag tror aldrig jag har varit sjukanmäld nånsin i mitt liv, men igår så övervägde jag faktiskt att ringa chef i beredskap och göra det. Skulle plugga, så jag satt och läse och fick så jäkla ont i magen, så jag fick lägga mig ner...kl var då kanske 13.30, sen låg jag i sängen till kl 06.00 morgonen efter. Vågade knappt röra mig, för vem vet vad för otäckt som då kunde ske??? Finns INGET värre än att kräkas, hatar det, får ju nästan panik! Men som sagt, tänkte att jag skulle vila och se om det kunde gå över, skulle ju jobba dygn och har inte råd bli sjuk. På morgonen var jag dock slapp och trött men magen mådde ok, lite ont i den men inget illamående som tur var. Nu har snart hela dagen gått med att jag haft lite halvfrossa till och från, ont i huvudet, nacken och kroppen...inte så jätte jätte farligt dock, bara sådär att det är sjukt irriterande!!

Haft det ganska lugnt på jobbet som tur är, och nu ska jag gå och lägga mig för att hoppas att jag mår bättre i morgon. Har inte tid vara sjuk just nu, händer så mycket till veckan. Skola mån, tis. Hästen ska besiktas på tis. sen jobba dygn på tor då jag och min kollega ska äta tacos, mums, sen drar jag till Älvsbyn nästan helg för att jobba två dygn. Så som ni ser, har jag absolut inte tid för nån jäkla sjukdom!!! Det kan få komma sen om det måste då jag har mindre saker att ta tag i...men inte nu!! ska iaf hoppa in i duschen lite snabbt för att värma mig, är så kall att händerna är härligt fläkiga haha....trött...

Blev visst ett lite gnälligt inlägg idag, men jag är lite som killar då jag blir "sjuk" gnällig haha...

ha det bra

Fighter

Hatar verkligen då bilderna blir på snedden men vet inte hur man ändrar så... typiskt.
annars idag har jag bara suttit på MB och pluggat, från kl 10.15-18.00 ganska trött nu.
Ingen mat hemma, så jag undrar vad jag då ska äta?? hmm...
jaja hejhej

Falun resan

Nu sitter jag hemma i Umeå igen, på bibblan, men tänkte ta en lite paus i pluggandet. Kom hem från Falun i morse, bara ca 2 h försenad med tåget, men det gjorde inte så mycket, fick ju sova lkite längre på tåget iaf. Resan har gått väldigt bra. Åkte ju ner förrgår natt var framme i Falun vid 10 tiden och åkte hem igen på kvällen.
Väl där hämtade charlotte upp mig på tågstationen och vi åkte hem till henne. Hon hade ett seminarium så jag fick umgås med hennes man en stund istället, var trevligt, bjöd på frukost, vofflor, värsta lyxen mummms. Sen gick vi ut en sväng till hästarna och klappa lite, tog in Fighter från hagen och borsta och titta lite sen fick han gå ut igen och vi gick in och käka lunch, tacos, mummms (igen).
Efter lunch gick vi ut och tog in han igen, sadla och for ut och red lite. Han var otroligt snäll och go. Lite svårt att rida då han var väldigt olik Royal, men detta är något jag får lära mig, han var inte komplicerad på det sättet utan svårt för att gångarterna var så olika. red ut en liten sväng runt byn också.
Vi bestämde oss för att göra ett byte av hästar och nu har jag precis bokat veterinären, så ska hon boka transport och sen åker Royal till Falun och påbörjar sin tävlingskarriär och Fighter kommer upp till mig för att få lunka på i skogen lite.
inte riktigt lika bildskön, men helt fantastisk som personlighet
Ryggning i ett L. Gick klockrent
weeeiii....här var det full rulle!!

Falun

Nu är väskan packad och snart beger jag mig mot tåget och ner mot Falun, ska bli spännande. Är dock hur trött som helst och nån vidare sömn kommer jag knappast få och nästa ggn jag har sovmorgon lär väl bli fre OM jag har tur...hoppas humöret klarar sig haha..
Jobbat lite idag, gick bra, var ganska lugnt och de körningar vi hade var bra och lärorika, lärt mig lite nya saker och det är alltid bra :)
Och så har det tredje caset kommit idag, så nu blir sen att sitta på bibblan och klura på det...blir dock först på ons. Har tagit med mig mina papper jag skrivit ut så jag kan läsa på tåget eller nå sen...dock kommer jag väl gå och sova på en ggn nu när jag klivit på, varit uppe se kl 5 i morse, så börjar bli trött.
Ha det bra, återkommer sen med uppdatering hur Falun var och ev lite bilder :)

Afterwork

Ja var skajag börja, nu har det iaf hänt något liiite annorlunda från min just för tillfället inrutade vardag. Chefen ringde och väckte mig förrgårmorse och frågade om jag vill komma och jobba, såklart så tackade jag ja. Fick lite dispans av honom så jag hann åka till stallet innan jobbet, var ju tvungen mocka och mata hästen så....jag hoppade bara direkt i kläderna åkte ut till stallet och sen till jobbet där jag fick duscha och dyl innan jag och min kära kollega Per H begav oss ut till Robertsfors. Fick ett bra dygn där ute, lagom med körningar. På morgonen sen dagen efter stannade jag kvar på stationen en stund innan jag åkte ut till Kassjö för att jobba som sjukvårdare på skotertävlingen som var där. När jag kommer dit får jag veta att det är ca -36 grader där, hujja kallt, alldeles för kallt för att vara ute. Hade på mig både jobbets skoteroverall (som tyvärr inte är så himla tjock) över den hade jag täckbyxor och vinterjacka, kunde knappt röra mig men hellre de än att frysa. Sen måste jag lära mig att jag måste ha smink på mig när jag ska gå ut på såna här ställen, finns ju massa fina pojkar att titta på och då är det ju inte dumt se lite fräsch ut, hmm....

Efter en OTROLIGT kall dag blev det att sätta sig i bastun på jobbet och det var underbart, det måste jag börja göra oftare, jag som verkligen hatar att frysa, varför har jag inte kommit på detta tidigare?? Men sen fick jag skynda mig hem för att fixa mig innan det var dags för afterwork och gratta Jocke och Ida som tagit examen och numera kan titulera sig specialist sjuksköterskor :) var dock bara tråkigt att det inte var så många som kom, men de som var där var bland de bästa så kvällen var så otroligt trevlig. Blev att äta mat på Allstars, sen fundera vi vad vi skulle göra av resten av kvällen och det blev att stanna och dricka en massa alkohol. Ja shit vad skoj det var. Det enda som är jobbigt sen är ju dagen efter (alltså idag). Jag hade morgo jouren i stallet så det var bara att häva sig upp ur sängen och åka ut för att släppa ut de små monstren. Gick ganska bra, lite seg var jag allt, men mådde ok, sen blev jag halvers illamående och gick och la mig igen då jag kom hem, sov till kl 15 typ. Nu har jag då belägrat soffan några timmar med diverse olika filmer, just nu spelas Skönheten och Odjuret.
I morgon är det jobb igen sen på kvällen beger jag mig ner mot Falun, ska bli spännande. Intressant se om tåget kommer vara i tid eller försenat. jaja det visar sig, har ju ingen speciell tid att passa så då är det ju lugnt. Verkar ju som att temperaturen håller på att stiga lite också så då kanske tåget går som det ska.
Det enda jag nu har att säga är att jag vill ha en Coca Cola!!! so much.....men nej den är slut, suck...och inte orkar jag gå på affären heller, får väl dricka vatten då...eller sova snart =) underbart, om jag ska orka stiga upp kl 5 i morgon så....helt sjuk tid att stiga upp, blä...tur jag älskar mitt jobb annars hade jag aldrig gått med på det!! ha en skön söndag

Bra natt...

Jobbade ju som sagt natt igår (idag) började 23.30 när jag kom dit var det typ tomt på stationen förutom att det stod en halvnaken karl där jag skulle byta om haha....jaja inte gör det nå =) saknade dock min kollega så jag ringde och efterlyste henne, misstänkte nästan att hon bytt av en i besättningen lite tidigare, vilket hon hade. Så hon kom lite senare. Efter detta så gick vi för att sova, och jag fick sova hela natten, inga larm alls, ganska skönt för jag var trött. Låg kvar på stationen till kl 9.30 då jag steg upp och duscha för att sen kasta mig ut i kylan och upp mot bibblan. Blev sittades där från 11-17 med Emil och Staffan.
Gud vad kallt det är ute nu, tur jag klädde mig ordentligt, täckbyxor och hela kånkarången =) så jag frös inte speciellt mycket förutom om ansiktet då...
Fick förresten godkänt på första minicaset, känns skönt...bara tre såna och en MEGA tenta kvar då, suck...och målbeskivningen som är fem sidor lång som ska gås igenom... jaja...kan inte göra mer än mitt bästa! och för en ggn skull kanske försöka förstå det också...
Pratat med Emil om att åka utomlands och skriva D-uppsatsen sen och han verkar inte omöjlig, så då är det kanske dags kolla in det lite närmare sen, vore skoj...
är visst 4 år sen min kusin dog nu, 21 år gammal, såg det när jag läste min systers blogg, att tiden går så fort. Glömmer ibland att han inte finns längre, men han är ju inte ensam där han är, finns fler familjemedlemmar där och de tar säkert hand om varandra <3

Besök från södern

Idag var jag upp på tågstationen kl 7.30 och hämtade upp Charlotte. Hon skulle ha kommit kl 06.00 egentligen men som vanligt så var ju tåget försenat men men jag fick bara sova lite längre så det var ju skönt. Första ggn vi träffades live nu, hon var väldigt trevlig. Åkte förbi och köpte lite frukost innan vi åkte ut till stallet för att träffa hästen. Allt gick väldigt bra och jag hoppas hon är intresserad av honom. Jag har bokat biljett ner till Falun nästa vecka så då ska jag ner till henne och kolla in hennes lilla häst, hoppas det klickar och att vi kan göra ett byte, vore så himla skönt få detta löst på ett bra och smidigt sätt.
En annan sak, varit lite halvkallt ute idag också, ca 13 minus....undrar om det inte är det kallaste jag haft i vinter iaf, förutom då jag var hemma i Älsvbyn såklart, men det lilla kallhålet räcknas inte hehe.
När jag kom hem passa jag på att tvätta lite medans jag pluggade, körde fast lite så skippa ett kapitel och tar de i morgon istället, satt iaf några timmar med lite annat, lungornas respiration blev det idag. Nu har jag nyduschat, ligger i soffan och se lite film innan jag ska bege mig mot jobbet, hoppas på en lugn natt så jag kan få sova lite, ska ligga kvar en stund på jobbet i morgon då jag ska träffa min pluggrupp på bibblan kl 11. Lika bra stanna där uppe då.
Annars händer det inte så mycket spännande i mitt liv, rör mig mellan, NUS, jobbet, stallet och lägenheten...skoj skoj....dock ska Emma komma på fre så ska jag bjuda på middag och sen kanske vi ska på bio. =)
hejhej

RSS 2.0