confused

känner mig förvirrad just nu, en hel del som rör omkring inom en, mycket jag vill ha svar på men inte kan utan det får framtiden visa hur saker blir sen.

Fått ett nytt jobbuppdrag igår, får börja i morgon om jag vill, men egentligen vill jag inte det...jag vill vara ledigt under påsken med karin...äta lite god mat och sånt, kanske ta en sväng ute på krogen också innan vi skiljer på oss. Karin får veta idag omhon åker upp till nordnorge..så vi är båda just nu lite halvstressade...vi vill ju helst fortsätta bo och jobba tillsammans men det var inte en möjlighet så då får vi göra det bästa vi kan. Jag stannar kvar här i södern och hon åker norrut. Har inte träffat henne nå idag, hon jobbar dag och jag ska jobba kväll så då får vi se när vi träffas i vaktbytet. Känner mig halvt nervös för att flytta till ett nytt ställe nu, har dock börjar packa väskan och tvätta upp tvätt så jag ska klara mig. Även laddat ner en del serier ifall jag blir utan internet.

Telefonen har ringt som en galning ida så nu har jag slutat svara så ring inte nå mer till mig, fatta dyrt det blir, jag har inte råd!! Maila om de e nå speciellt hehe... eller säg det du vill säga på en ggn istället och ring inte tre fyra ggr.

Ja vad ska det bli av mitt liv undrar jag?? Ujujuju...


onyttigt

denna dag måste nog ha varit en va de onyttigaste dagar jag haft sen jag kom hit, inte för att nån dag är så nyttig då vi lever på soppa, bröd och pasta haha.

missa frukosten idag, så det blev att sitta och äta mandlar i bilen menas jag jobba, apelsin och soppa till lunch, so far so good, det dåliga braka lös då jag kom hem. tur d  söndag och man har lov att frossa lite om man inte gjort d tidigare hehe, blev choklad och chips, juice, vanlijyoghurt, två mackor med jordgubbssylt, känner hur allt socker rusar runt... egentligen inte så mycket mat så, men desto mer socker, uschja mej...nu får d vara bra för idag haha

ligger och ser wallander men funderar på en tidig kväll, börjar bli lite små trött.
I  morgon får vi veta mer om var vi ska jobba i april månad...hoppas på Tönsberg, men bara för att jag önskar d blir d väl inte så...

ha d

Kent

Igår åkte jag och Henrik in till Oslo och såg på Kent, det var hur himla bra som helst! vi tog bussen in till Tönsberg och sen tåget in till Oslo, där vi sökte upp Peppes Pizza och ät middag. Vi mötte upp med Henriks vän Odd-Kristian och gick sen till Spektrum där konserten skulle vara. Där mötte vi två vänner till till henrik så vi gick alla och tog en öl innan vi gick in, vi hade ju bestämda platser så det var ju inget stress. Säger bara en sak, fan vad alla norrnän röker! man blir ju tokig!! Konserten var bättre än jag minns den så det blir att se Kent till sommaren också på pdol, ingen fråga om den saken!

Kent i Oslo =)

Jag och Henrik

Fan blir snart tokig, har inte fått klart med nå jävla jobb i april än, himla bemanningsföretag. Då fixar vi ett jobb som vi inte får ta eftersom vi har karenstid på oss, men så har dom ändå inget jobb till oss, så dom har alltså berövat oss en inkomstkälla. Men jag ska ringa till sjukhuset i Tönsberg och kolla om det ev behövs några vikarier och så ska jag fråga min nuvarande chef om hon har nå kontakter med någon annan hemtjänst som kanske behöver hjälp, hoppas hoppas, vill INTE hem för fem öre!!! HOPPPPPAS HOPPPPPAS, håll tummarna för mig!

stanna el ej?

I morgon får vi veta om vi får stanna i Nötteröy eller om viåker vidare upp till Lofoten. Jag vill så gärna stanna en månad till här i Nötteröy, men blir det inte så blir säkert Lofoten bra också, roligt se nå nytt, men de e bara det att just nu trivs jag väldigt bra här i Nötteröy och vill ha en månad till. Inte riktigt redo att åka än, men som sagt inget jag kan påverka så jag måste sluta stressa över det bara, som Karin säger vi är iaf två om det vilket känns skönt. Har ju som en tendens att stressa lite väl mycket i onödan.

Ska snart iväg och jobba ett kvällspass, kommer säkert gå bra, har gått väldigt smidigt de senaste kvällarna, bara larmtelefonen håller sig något så lugn, hatar den, kommer få mardrömmar om den äckliga ringsignalen!

På ons blir det Kent, glädjer mig för det. Åka in till Oslo, ta en "bärs" (som man ej ska säga i norge då det betyder bajs) haha, dock dricker jag ej öl men jag kan säkert hitta nå annat att häva i mig hehe..

I helgen har jag mest legat och glott på Wallander, vilket har varit ypperligt, jobbat och sen slöat, precis så som de ska vara.

Nu ska jag göra mig klar för jobb.
ha d där hemma

what 2 do?

Har fått min dator tillbaka =) Henrik kom med den i tis, sen blev de film med pizza, läsk och chips, mums....luftslottet som sprängdes, inte lika bra som de två första men måste ju ändå ses för att få ett avslut! På onsag bli det att åka in till Oslo för att se Kent, kanske äta mat på stan innan, vet ej vad planen är, jag hänger med och hoppas på det bästa, överlåter allt annat till norrmännen som känner stan haha, blir att hoppa i duschen så fort jag kommer hem från jobbet då och sen bara dra iväg, stackars Karin får allt sitta hemma och mögla, fast iof så lämna hon mig ju ensam en hel vecka så jag har ju några dagar till godo iaf hehe ;)

Sitter och kollar lägenheter i Umeå just nu, hittar några som jag gillar men kan inte boka in mig på nån visning än, bättre vänta tills närmare hösten och kolla uppsägningstiden på den nuvarande. Dumt flytta till Umeå då jag ska jobba i Skellefteå, dumt pendla alltså...

Det enda som känns jobbigt med att flytta till Umeå och sen jobba i Norge är att jag nog måste sälja mina små älsklingar,=( Ceasar och Chavelle, vill inte men jag inte dra dem med mig överallt, inte rätt mot dem, sen så blir jag inte lika låst om jag vill resa sen. Hästen går lättare att lösa, men katter är svårt :( mina små bebisar!

Lägger ut lite bilder av olika slag hehe, de enda jag har just nu eftersom jag har en ny hårddisk.

Chavelle

Ceasar

Nötteröy, Norge

Ny bild på mig, ifall nån glömt hur jag ser ut hahahahahahaahhahah

hejhej

Flytta...

Men var??
Ska nog føsøka flytta till høsten från Skellefteå, men frågan ær ju vart ska jag flytta?? Valen ligger mellan dessa: Umeå, Stockholm, Gøteborg, Lidkøping, Malmø, Oslo och Trondheim.... lite beror på var jag søker jobb och vad jag ev får, fortsætter jag jobba før bemanningsføretaget så flyttar jag nog till Umeå eller Gøteborg tror jag... =) men vi får se...i Umeå bor ju syrran så det ær ju lockande dærfør, Gøteborg ær underbart och i Stockholm bor de så många kompisar, plus att det finns mer jobb dær, dock svårare med bostad...hmmm førslag??

ha de

vår

Nu har vi æntligen vår hær, och det ær så underbart, dock så længtar jag tillbaka tills de jag var liten, då var våren så underbar =) men jag och karin ska førsøka hitta på nå skoj i påsk iaf =) massa ægg ska vi æta, vanliga som ovanliga (choklad) haha

idag då jag varit hos en vårdtagare och hade gått ut på trappan och stænge dørren kunde jag ha fått værldens snøras på mig, rasa næmligen från taket och på mig precis dær jag stod, shit vad rædd jag hann bli... som tur var så var det inte så mycket snø kvar! men pulsen gick upp liksom armarna hahaha

De ringde från akuten i Lycksele før nån dag sen och undra om jag var intresserad av jobb, var tvungen tacka nej och idag ringde de från ambulansen i Umeå och fråga och jag var tvungen tacka nej... sen vill våran chef hær i norge ge både mig och Karin fasta tjænster, vi har tackat nej... jag har redan tackat ja till ambulansen i skellefteå i sommar, tror d blir ett bra stælle att børja på, verkar vara bra personal och så...

Ska førresten på konsert i Oslo den 24 mars, se Kent =) ska bli jætte skoj, tar tåget in och sen tåget hem på kvællen!

ha det bra hejhej

RSS 2.0