Stockholm

Ja då sitter jag här igen, i Sätra. Var i Vallentuna igår, kom dit i söndags och har haft lite utbildning, åkte till Sätra igår kväll för att vara där idag och ha lite medåkning. Passade på att springa lite på stan igår eftermiddag, tänkte att jag skulle hitta de sista julklapparna, vilket jag typ gjorde. (har en julklapp som är beställd från internet som jag hoppas kommer nu i veckan, suck). Hittade även en klänning på Topshop som jag tänkte ha på julafton. Ska faktiskt försöka klä upp mig liiiite i jul iaf, ser ju ut som en lodis resten av året så kul få vara liiite fin iaf, även om denna klänning inte så så spektakulär, enkel men fin, blir bra med lite smycken och dyl =) Idag har det varit en lite halvseg dag. Har hunnit ringa till klädansvarig för att fixa kläder tills jag ska börja jobba här, så det känns ju bra det iaf. Dock så har som sagt det inte varit nå speciellt att göra idag då vi endast haft en körning. Vi har hunnit med att åka runt och titta lite iaf, skönt nu att alla julklappar är bortgjorda för julruschen slipper jag helst. Måste springa lite på stan i morgon också, hemmavid i Umeå, inga inköp av julklappar iaf, bara lite småsaker som jag själv behöver =)
I morgon så går mitt flyg vid typ halv nio så blitr att stiga upp tidigt. Nu larmar det så hej då

Vallentuna

jaha då sitter jag i Vallentuna då, kom hit igår kväll. Vad gör jag här då? jo jag är på utbildning i något som kallas AKVA, vet dock inte riktigt vad det står för men det är en del av min inskolning som jag ska genomgå innan jag börjar jobba här nere. Så idag är avklarat och det har gått bra, ganska intressant att göra en massa övningar med heeeeelt ny ambulanspersonal. I morgon ska jag ha genomgång av Rakel (radion) då de har andra inställningar här än vad vi har hemma i Umeå. Sen på onsdag så åker jag till Hägersten och gör ett medåkningspass där innan jag flyger hem på tor. Hade tänkt gå på stan i Umeå på tor och köpa lite julklappar men börjar fundera på att jag kanske hinner springa i sthlm i stället och kolla lite i morgon efter Rakel utb, kan ju inte ta så sjukt lång tid. Måste säga att jourrummet som jag har fått låna nu medans jag ska bo här är sjuuuukt fint och sängen är underbar, tänk om vi kunde ha det såhär i umeå, då kunde man ju bo på stationen. Hela stationen över lag är super fin här i Vallentuna och gratis kaffe får man också ;)
Var ett tag sen jag bloggade nu, vad har då hänt sen dess? Jo en hel del, allt kan jag dock inte skriva här. Hade premiär med att köra fast igår, suck. Skulle hem och det hade drevat sjukt mycket och jag såg inte riktigt var vägen var så körde inte så fort, och så helt plötsligt satt jag fast (och då har jag ändå 4wd på bilen) men som tur var så fanns hjälpen nära, blev lösskottad och guidad hur jag skulle ta mig lös, så vips var jag på vägen igen haha, skönt. Sen var det bara skynda sig hem och sen iväg till Marlene på lite fika för att sen ringa efter skjuts till flygplatsen. Vad har mer hänt, hmm jo har råkat hamna i bråk med stallägaren i det stall där jag står för tillfället, så jag hr sagt upp mig och skrivit kontrakt på ett nytt stall. Så blir att flytta hästen i januari till det andra stallet. Är dock med blandade känslor. Det nya stallet har mycket bättre förutsättningar för ridning då det finns en fin ridbana som tas väl omhand om och sen ridavstånd till ridhus, hela stallet är nybyggt och väldigt modernt, kostar dock mer att stå där. Det jag kommer att sakna är tjejerna i stallet, men jag hoppas att jag kommer att kunna ha fortsatt kontakt med dem iaf. Sen är det också tråkigt att det ska sluta med bråk, har ju varit bra i över ett år men nu helt plötsligt så hände det visst något, säkert har jag en viss del i det hela men tror det ligger nå annat i grunden. Nu ska jag ta och ringa lite samtal och sen ska jag sätta mig och börja jobba lite med uppsatsen som var anledningen till att datorn fick följa med, annars brukar jag inte orka dra med den, usch, den är ju så tung, blä! Avslutar med en fin bild från Wien

julgransbollar?

julkulor, julbollar, pumlor eller vad tusan det nu heter. Blev iaf några st i Wien, rättare sagt ca 12 st och några mer små saker att hänga i granen, slutade på en summa på ca 1500 kr bara för julgransbollar, sjukt. Alla var hela när jag kom hem, en tog jag sönder själv hemma, men det var bara fästet så själva kulan är hel och den ligger som julprydnad i en skål, där passar den fint :)

advetsfika den andra advent

Har ju som sagt bakat en hel del nu på senaste tiden och det måste ju ätas upp så bjöd hem lite folk på adventsfika :) blev ju hur mycket som helst men vi hade väldigt trevligt.

Wien

Har varit i Wien på julmarknad med Karin. Vi har avverkat 9 marknader i Wiens omnejd på några dagar. Har varit underbart, dock väldigt kallt. Har legat mellan noll grader upp till +4 grader, dock har det blåst endel och jag har frusit som bara den även fast jag har haft full vintermundering =) Tänkte visa lite bilder

RSS 2.0