jävla fyllesvin

Blir så förbannad. Har inte bloggat ordentligt nu på ett bra tag men nu måste jag få skriva av mig för att jag är så himla arg! JObbade min sista natt på krogen på Statt i Skellefteå ikväll, kändes väl si sådär...lite halvtråkigt ändå men men ska ju flytta och de så jag kan ju intependla för det jobbet precis. Men nu när jag sitter hemma känns d så himla skönt att slippa alla jävla fylleskallar!! Visst endel är ju jätte fina och snälla, men endel skulle man bara få ta och banka ihop så de får lite vett i skallen!!

Som alla vet som varit på krogen eller jobbar på krogen så kan det ju bli ganska stressigt och ibland kan man få vänta ganska länge på sin tur. För er som inte vet så finns det ett system vi andäner, vå går från ett håll till det andra, vi hoppar inte mellan personer som stått länge och de som tränger sig, om vi inte ser att någon medvetet tränger sig före. Vi har faktiskt ganska bra koll på er som vill beställa och vi hör och ser er otroligt bra även om det inte verkar så! Den som skriker mest och högt får inte hjälp först, detta är ett stressmoment för oss som bara gör att vi arbetar saktare. Om alla bara står på sin plats så ska allt lösa sig, jag lovar! Jag kan ta att någon skriker och hojtar till viss del, men ibland måste man säga till att de ska sluta skrika och vänta på sin tur, precis som alla andra!

ikväll hade jag en kille i min bar som var otroligt påfrestande, skrek och ville beställa "det tar ju bara 2 minuter" säger han, visst det kanske det gör men det är ju andra i kö före dig. Jag säger åt han att han måste vänta  på sin tur, han blir ej glad men lugnar sig väl lite, tycker mig höra ordet "bitch". När det sen blir hans tur och han får beställa så är det inge mer med det, han är uppenbarligen irriterad på mig för att han fått vänta på sin tur. när han ska betala så ger han mig för lite pengar, jag säger då att  jag vill ha mer, han blir då mer förbannad. Jag säger att om han inte betalar så tar jag tillbaka hans bställning. Hartar då upp resterande pengaroch kastar dessa på mig, tar även kvitton från bardisken ocyh kastar dessa, säger nå fula ord och går sen.

Han kommer inte tillbaka till min bar nå mer under kvällen, jag ser hur han undviker och drariväg sina kompisar som vill bställa, står istället på andra sidan baren och stirrar argt på mig. Efter ett tag kommer en av hans biffiga vänner fram till mig och säger att jag har fått en hel del massa klagomål och att mitt beteende är oacceptabelt, helt jävla störd är han! Jag säger då att de behöver ju inte gå till mig, dom har ju den valfriheten, eller hur?? Och jag undrar vems beetende det är som är oacceptabelt??? blir så himla förbannad!! Både på dem och på mig som inte kallade på vakten på en ggn och fick han utkastad!!

Ne nu ska jag hoppa i säng.
Sov gott

Ledig

Är ledig från jobbet  idag och i morgon och nästan hela torsdag....vill inte vara ledig, har basolut inget att göra...är så uttråkad att jag inte vad!!! Skulle kanske inreda ett av jour rummen och flytta dit?? har ju allt jag behöver där, tv, dvd, dator, gym, kök mm.... ne fy fan för att vara ensam och ha supertråkigt bläbläblä....

RSS 2.0