Mockat

Igår efter helgens jobb så åkte jag upp till min bruna lilla älskling och red lite innan jag begav mig ut till Röbäck för att städa. Mockade och skurade boxen och sen mockade jag hela hagen. Hade hunnit ta nästan hela boxen då jag fick lite hjälp med att skura väggarna, vilket var guld värt. Hagen tåg ca 2,5-3 h att mocka. Stod och hackade fastfrusen skit i blötsnö och kände ilskan stiga inom mig! Nu är då allt klart och stallägaren ska inspektera och sen hoppas jag det blir godkänt så jag slipper henne och hennes ilska mot mig, fy fan!!
sen på kvällen var jag ganska produktiv, hann städa bort julen, är ju så sällan hemma så granen har fått stå kvar, men nu är den nere i källaren. Passade på att tvätta lite, renbädda (med helt nya fina lakan och bäddset) åkte och köpte ett munnstycke till dammsugaren, vaskade av golven. Sen la jag mig i soffan med en kopp te och tittade lite på TV innan jag hoppade i säng. Och Gud vad skönt jag sovit, tror jag behövde sova efter helgens bravader. Blev att sova 2 h på lördag och sen 2 h på söndag, bara en massa jobb, är ju för visso kul men när jag inte får sova blir jag så grinig och less...så nu blir det att ladda batterierna lite =) har sovmorgon i morgon, ska träffa Emil på biblioteket kl 10 sen har jag inget mer inplanerat än att åka till stallet senare på kvällen. På torsdag ska jag få följa med och åka ny bil =) vi ska åka och titta och provköra en ny bil, ska bli skoj (jag ska inte köpa den, ej i min prisklass, hahah) men det ska bli skoj iaf få åka fin Audi Q7 tror jag den hette kanske. För intresseklubben så är jag sugen på palt, måste kanske göra palt på fredag =) gott..... Nu ska jag gå och lägga mig och vila lite.

sthlm, snart hem

har varit i sthlm nu snart hela veckan. har haft medåkning (läs jobba) på ambulansen i Sätra. Har gått bra även om det är långa dagar, men nu är det sista dagen och jag flyger hem till Umeå ikväll. Ska bli så himla skönt. Har ju bott på stationen medans jag varit här så jag längtar hem till min egen varma säng! och ikväll när jag kommer hem ska jag lägga mig i badkaret och sen ska jag kasta mig i soffan och äta popcorn innan jag ska sova! (har hästar ut i Röbäck imorgon bittti) inte kul då Fighter inte ens står kvar där, är inte heeelt nöjd över den situationen, att jag måste dit för att ta ut andras hästar då jag inte har några andra ärenden åt det hållet, totalt värdelöst måste jag säga! har dock bara 4 pass kvar där, men det är 4 för många!!! Sen på lördag så ska jag hjälpa en vän att hämta en säng, så lördag är ganska fullbokad innan jag ska iväg och jobba helg. Men på måndag har jag faktiskt tagit ledigt, då ska jag inte göra något alls förutom att åka upp till Fighter =)
Har förresten investerat i en ny vinterjacka, tur som fan att jag fick bra lön!
och igår blev det en ny mössa (eller tre stycken egentligen) var så kallt här hela tiden och blåser så blev less på att frysa och tänkte att det försvinner ju så mycket värme genom huvudet så vi köper en mössa ;) Blev kallad tomte på SöS akuten igår, men jag är en söt tomte så det är helt okej :)
Nu ska jag gå och packa ihop mina saker så jag sen bara kan snabbt åka iväg när jag slutat jobba!

akuten

jaha då har man gjort premiären av att åka till akuten som privat person (inte jag som var skadad, jag följde bara med som sällskap) är dock nöjd med mitt medicinska omhändertagande och "diagnos" haha...hade varit sjuuuukt pinsamt om vi åkt dit och de inte tyckt samma sak som jag, men de gjorde det. Dock åkte vi vidare till PVJ då det gällde några stygn ovanför ögat. Ganska kul när de frågade vad som hänt och personen sa att det var jag som slagits med en gryta hahah :P Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 23 så jag kan åka till jobbet och förhoppningsvis sova hela natten då jag ska följa med på roadtripp i morgon ner till Kramfors. Sen ska jag flytta hästen till nytt stall, ska bli sjuuukt skönt!!! och SEN är det fredag!!! Yes... blir att äta middag på Olearys och sen lite småfix innan det blir fredagsmys! blir popcorn och coca cola zero!!! mums mums!!!

höll på att krocka

Idag på jobbet så höll jag på att krocka med en buss, hade det smällt hade jag fått ta smällen som tur var och inte min kollega, men satan i gatan vad pulsen steg, kan väl säga att jag blev lite halv skraj :/ men förutom det har jag haft en bra dag! Har dock längtat hem till min soffa hela dagen, varit så sjukt trött och sliten, så efter jobbet kl 16.30 så åkte jag till stallet för att fixat till Fighter och sen raka vägen hem och kastade mig i badkaret och sen i soffan...är dock så trött nu så jag ska nog faktiskt kasta mig i min säng istället, känns som en bra ide, har sovmorgon i morgon men vill inte sova bort hela dagen för det! så jag tror jag tackar för mig och kastar in handduken! sov gott mina vänner

shit vilken morgon

hej och hå säger jag bara. Morgonen började egentligen ganska bra men fortsatte lite sämre. Vaknade och körde sen till skolan. Parkerade bilen på station och gick sen till skolan, satte mig och väntade på Emil som var lite sen. Medans jag satt där i godanro så fick jag för mig att jag skulle kolla lite hur veckans planering såg ut och vad såg jag till min fasa då jag öppnade min "bibel" Jo att jag hade morgonjouren i stallet idag!!! FAAAAAAANNNN....PAAAAAANIK!!!! Vad gör jag nu liksom?? Ringer Simon i panik och frågar var han är, om han kan komma och hämta mig och köra mig till station så jag får komma till min bil och ta mig ut till stallet. Han kommer och kör mig till stallet och hjälper mig med hästarna, vilket var så sjukt snällt, då gick det fort, ingen skada skedd....jag var dock väldigt stressad iaf hela tiden, gick ju på högvarv!! Sen lämna han av mig igen på universitetet så jag kunde få springa in till Emil och be om ursäkt för mitt fina beteende. Nu sitter vi här i bibblan och skriver på uppsatsen. Den ska vara inlämnad idag, så ikväll kan jag KANSKE slappna av lite. Vi är LÅNGT ifrån nöjda med vad vi åstadkommit men nu får det fan bli som det blir....

Nytt år

hmm undrar vad detta år kommer att bringa. Började lite halvtaskigt med att jag var alldeles för trött för mitt eget bästa vilket resluterar i sjukt sjukt dåligt humör (nu är det bättre). Vad har då hunnit hända i år? Hmm, jag har blivit äldre, fyllde 29 år igår. Hade en jätte bra dag. När jag vaknade blev jag bjuden på hemlagad jordgubbspaj som var väldigt god. På kvällen blev det middag på stan med trevligt sällskap, njöt för fullt av den goda maten, sällskapet och faktiskt en cosmopolitan och ett glas vin. Dock slutade kvällen ganska intressant med en poliskontroll. När vi skulle köra hem så "råkade" vi sladda i en korsning, mitt framför näsan på en polisbil som då vände och stannade oss, tur det inte var jag som körde haha, gick bra iaf, inga böter denna ggn.
Eftersom året just har börjat så har det ju inte hunnit hända speciellt mycket. Jobbat som en tok över jul och nyår känns det som, samtidigt som jag skriver på den satans uppsatsen. Känns inte bra, och den ska vara inlömnad i morgon kl 24.00 så vi kommer få kompleteringar så det skriker om det, suck....hoppas det inte gör att min legitimation dröjer allt för mycket, hur ska jag då kunna jobba i sthlm?? måste ju ha min specialistlegitimation. Har förresten kommit in på narkosutb, men ska tacka nej...känner att det finns en viss överhängande risk för utbrändhet om jag ska plugga ett år till och jobba samtidigt. Har ju faktiskt upptäckt att det finns något som heter "att ha ett liv utanför jobbet" också, och det är ganska trevligt faktiskt =) Nu ska jag nog hoppa i säng och se lite Lost innan jag ska upp och träffa Emil för att skriva det sista på uppsatsen i morgon.

RSS 2.0