Jobba tills du stupar!

TYP...
Var ute i Robertsfors igår, innan vi ens hann till stationen kom det första larmet, sen hann vi till stationen, hann vara där ca 10 min så kom andra. Väl tillbaka igen hann vi vara inne i max 5 min, då hade vi redan missat lunchen, så det blev att snabbt värma nå mat och kasta i sig middagen i bilen. Det bar av till Skellefteå. När vi åkte hem titta vi in på Max och det var gott, vi käkade i bilen, var som tvungen ha nå att göra medans jag körde för jag var så sjukt trött då vi missat våran powernap. Min kära kollega satt dock och sov och hade skruvat upp värmen så det var bastu i bilen, hujja, som gjort för att jag också ska somna. Väl hemma, änltigen fick vi kasta oss i soffan, 30 min senare kom ett larm till, hämtning på ett ställe och sen köra hur långt som helst för att lämna, ett larm som tar minst tre timmar. Vi var nu så himla trött så vi visste inte om det skulle fungera, så vi ringde våran chef i beredska som ringde och pratade med SOS och det hela löste sig, vi fick sova!! nån timme senare kom sista larmet för detta dygn, så vi var väl hemma vid kl 01 kanske. Hade svårt somna då, var trött men stressad eftersom jag vet att jag snart skulle upp. Somnade och hade en väldigt jobbig dröm.
När jag sen kom hem så blev det bums i säng, sov till kl 14, så om jag kommer kunna sova i natt ute i Vännes är ett stort frågetecken, men men blir det mycket körningar så är d ju bara bra att jag sovit lite.
Få se om jag tar mig till Norge sen i början av jan, hopas det, verkar dåligt med jobb hemma...måste kanske börja titta efter nå annat??? Ne suck vad ska jag göra??

Nu får det vara nog!

Vad ont jag än gjort så har jag fått mitt straff nu!! Bakis i två dagar, mått illa hela dagen på jobbet...och när jag inte vet om det är för att jag är bakis eller för att jag är så hungrig så jag mår illa...ja då är det svårt. Tur det var en lugn dag på jobbet iaf :) I morgon måste det då ha gått över iaf!!!
6 januari bär det av hem till byn i några dagar, har redan fixat mig sovplats =) Kommer även göra ett gästspel på älvsbyambulansen, ska bli intressant...undra om jag ens hittar till Sunderbyns sjukhus, hmm men d måste ju också ha en GPS. Hitta på byn är nog inga större problem. Jaja det ska bli intressant iaf. Sen blir det väl Norge en sväng till så hela Januari kommer typ bara bestå av jobb.
Hmm ska nog ta och ringa min vän Sandra nu som jag lovat. Sitter och ser lite tv, väntar på Simpsons och Family Guy som vanligt. Sen ett varmt bad och sängen...mina normala kvällsrutiner mmm...och hoppas jag får sova i natt, igår låg jag och spela spel hela natten. Hittat ett ordspel som är väldigt beroendeframkallande, (inte wf, har som slutat med det) Ja just det ja, jag måste ju göra matlådor så jag får mig nån mat i morgon då jag ska ut med Annica till Robertsfors, får inte glömma filmerna jag lovade ta med, Nyckeln till frihet och walk the line
Ursäkta detta urtråkiga inlägg, händer inte så mycket i mitt liv...förutom att hästen är störd...har energi så han håller på att sprängas och det gör mig stressad... men förutom det så flyter allt på, vann 50 kr på triss WOW :P
hejhej

Tisdag

Hmm minns inte ens att jag skrev ett inlägg igårnatt och det var verkligen inget intelligent inlägg, men vad gör man?? haha
Förresten kanske jag överdrev lite igår då jag fått för mig att jag ska sälja hästen. Måste börja ta det lite lugnt och inte alltid stressa upp mig för små saker. Men ska iaf åka och titta på ett annat stall i morgon, skadar ju inte.
Idag mår jag inte bra kan jag lova. Inte ofta jag dricker alkohol och igår blev det ganska mycket, eller iaf mycket för mig. Vi tog oss aldrig ut, vi hade så trevligt här hemma så vi sket idet. Antar att jag mår som jag gör då vi drack så länge, jag brukar alltid sluta dricka före tolv och nu festa vi till kl 3 typ så jag får väl skylla mig själv för hur jag mått denna dag. Har iaf fått i mig en halv pizza sen tog det stopp.
I morgon är det jobb som gäller, börjar halv åtta, orkar inte gå ut och sätta i motorvämaren så jag hoppas de e varmt ute i morgon och varför ska de vara nå annat när den här vintern är helt fuckt up!!

shit pomfritt

gud vad  fukk erika bkev helt plötsligt... blev dp tusan tusan ingen utång...bilr sängen nu på en ggn....underbart...minns inte dp jag jag vat sphör full sist... sorry för min fina bokstavering...haft en super kväll med veronica..nu mår jag halv tjuvens så jag ska kasta mig i sång....sov gott hejhej

stress

Usch känner mig så stressad då jag inte kan rida hästen. Han mår inte bra av att stå, han blir jätte stressad och då blir jag jätte stressad, inge roligt åka till stallet då jag vet att han mår dåligt. Finns som sagt inte möjligheter att rida nånstans, isbana på ridbanan, isbana på vägarna och skogen ska vi inte prata om. Kan då iof inte rida ut nu heller då han är som han är, då hamnar jag väl i backen och det vill jag helst undvika eftersom det gör ooooonnnnttt.... ska och titta på ett annat stall till veckan, där det ev finns bättre träningsmöjligheter och se om det kanske hjälper hästen lite. Om inte det gör det måste jag överväga att byta häst, vill inte egentligen men vad ska man göra??
Åh den här jävla grannen håller på att borra igen...snart får han fan en snyting!!! jag blir galen!!
Sitter och väntar på att Veronica ska komma hit, vi ska ha en liten drink kväll... behöver rensa hjärnan och mina nerver. :S

Jäkla SKIT väder

Blir så himla leessss på detta väder, har nu varit optimistisk och väntat och väntat, trott och hoppas att det snart ska bli lite snö så det lägger sig ute och blir bra, men nnneeeeeejjjjj det bara regnar och fryser på så det blir is överallt. Det går fasiken inte att rida nånstans, tror jag ska ställa av Royal ett tag nu, ingen ide rida en dag, låta han stå i fyra för att man inte kan vara nånstans.

Har jobbat inatt, och jobbat har vi gjort, inga allvarligare saker men kört på från kl 19-03 typ. Fick en timmes övertid också, sista larmet kom 06.05 och jag slutade kl 06.30. Ledig idag. Ska till stallet snart och sen kommer Veronica hit så ska vi ha en trevlig afton. Måste kanske gå och ta mig nå att äta nu, känns jobbigt. Känner mig trött också fast jag just klivit upp, men har nog sovit lite för hårt, vaknade med huvudvärk.

Julafton mad facit i hand

Idag är det den 2 dec och jag har typ nyvaknat, är fortfarande trött, seg och lite frusen...tror blodsockret är lågt, men har ingen vidare matlust just nu, får nog vänta en stund med att äta. Tänkte att jag skulle göra en liten resume av hur julafton blev, den spenderades ju som sagt på jobbet, vilket var otroligt trevligt =)

Skulle ha börjat kl 16.00 men kollegan jag skulle byta av önskade att jag kunde komma lite tidigare så jag hann dit till 15.30 istället. Hann sitta ner en timme ca innan jag och Stefan fick åka ut på vårat första larm, blev en bra start på passet med en pat som vi kunde lämna hemma. Kl 17.30 kom Jocke som skulle byta av stefan så han fick åka hem och fira lite jul, så då fick jag en ny kollega. Jag hade köpt en liten julklapp till den kollega jag skulle jobba med så det bev en trevlig överraskning för honom då jag hade gömt den i bilen så han hittade den då vi fick våran första köring, han blev jätte glad och då blev jag också glad :) Vi jobbade iaf non-stop från 17.30-21.30 så tyvärr missade jag både Karl-Bertil och Svensson Svensson men det är sånt som händer. Vi hann in en liten stund på stationen sen, fick ut och åka nån vända till innan kl blev 24.00 då nästa kollega kom för att avlösa Jocke. Denna ggn blev det Annica. Vi fick också köra en hel del, hann in på station för att sno åt oss lite godis och julmust mellan larmen. Hann även in och visa oss på akuten ett par minuter innan vi fick åka iväg igen. När kl sen närmade sig 05.30 körde vi in på stationen för sista ggn detta pass och då var jag så sjukt trött så jag var tvungen gå och lägga mig och vila lite. Helt plötsligt kommer en annan kollega in och frågar om jag vill lämna över min radio, då var kl tydligen 7.30 och jag hade slutat.
Fick sen åka till stallet efter jobbet för jag hade morgonjouren där så hästarna ska ut i hagen och ha mat. Fixade även allt runt min egen häst innan jag kunde få sätta mig i bilen och köra hem för att kasta mig i sängen. Gud vad jag hade längtat efter det, och det var underbart. Somnade ganska snabbt, väcktes dock strax efter kl 12 av telefonen som jag glömt stänga av och sen var de svårt somna om. Låg och vilade mest.
Allt som allt så kan jag säga att jag haft en mycket bra julafton, haft jätte trevliga kollegor, massa godis mm så jag är nöjd. Nu ska jag snart hoppa i duschen så jag blir respektabel inför nattens arbetspass. Hopas dock det blir lite lugnare.

Lilla julafton

Här kommer lite bilder från min och systers lilla julafton. Ursäkta att vissa bilder är på snedden, vet inte hur jag gör för att få dem rätt väg... Vi har haft en jätte trevlig kväll med god mat, jul film och musik, julkalppar och glögg. :)

A Christmas Carol med Jim Carry
Emma är julklappsutdelare.
Måste också få be om ursäkt för mitt hår, har helt enkelt inte orkat fixa nå med det alls idag, inte ens borstat det, så därför ser det ut som skit.
Paket från syster och pappa, en super bra väska som jag önskat mig
Nu är det tack och god natt, upp tidigt till stallet i morgon innan jag ska vara på jobbet kl 8.00, ut och spendera dagen och natten i Robertsfors.

Snälla människor får julklappar

Så sant som det är sagt. När man var liten fick man höra att man får julklappar om man varit snäll, tomten ser allt. Barn får julklappar iaf, julen är barnens högtid nu för tiden, betydelsen av varför vi firar jul har som försvunnit. Nu är det mer en högtid att samla familj och vänner, äta gott och ha det trevligt tillsammans. Kom att tänka på det där uttrycket att snälla barn får julklappar, och det är såå sant om man överför det till snälla människor får julklappar. I år ska jag fira jul på jobbet, men känner ändå att julkänslan kommit...trodde inte det, trodde den var borta från förra julen som blev en mardröm som aldrig kommer glömas =(  men åter till snälla människor, de som jag köpt julklappar till i år förtjänar verkligen sina julklappar. Har man varit snäll så är det ett bevis på uppskattning från min sida. Vill gärna ge något litet till de personer som glädjer mig, önskar bara att jag hade lite mer pengar så jag kunde skicka till lite fler. Har iof redan pratat med endel och bestämt att vi ska skippa ge julklappar till varandra, räcker med födelsedagar om ens det då när man blir äldre.

Ikväll ska jag och min syster ha lilla julafton. Hon åker hem till familjen den 23 och jag ska jobba så detta är våran chans att fira jul. Granen är klädd, julklappar ligger under, julmaten är redo att tillagas, bordet är dukat, lägenheten är något städad iaf, den kan ta emot besök iaf ;) Hon kommer hit när hon slutat jobba vid 19.30 och då har jag gjort klart maten, sen blir det bara att ta det lugnt, äta och fira jul 2011 :) Jag är dock nöjd med detta, vad spelar det egentligen  för roll om man firar den 22 eller den 24?? det är bara datum, det enda vi kommer sakna är väl vissa tv program, men men vi överlever nog :) Jag är för övrigt väldigt nöjd att jag ska jobba under julen, behöver pengarna så all tid jag fått är välkommen.
Påtal om datum, snart fyller jag år...hujja...har nog inte tänkt fira det så mycket...var dock sugen på att FÖRSÖKA baka lite, är inte så bra på att baka men d kan ju kanske vara skoj, har dock tyvärr ingen att bjuda på fika så jag får väl äta upp det själv hhahaha...bäst jag gör nå gott då så jag slipper bli besviken på mig själv. Ne den 5 blir nog lugn, ev gå ut och träffa lite folk, ska ju åka till Norge den 6 så i år tänker jag INTE vara bakis, det var de värsta jag varit med om förra året. Åkte ju till Norge den 1 jan, efter nyårsfirandet...det blir INGEN favorit i repris iaf hehe...
Nu ska jag lägga mig i soffan och se lite gamla Beck filmer, och då menar jag gamla (Gösta Ekman). Kanske ta mig en macka eller nå.
God jul alla glada ni är underbara

Äntligen snö

Idag ca en vecka innan jul har det äntligen kommit snö, dock blötsnö men bättre än inget, hoppas nu att det kommer ligga kvar bara.
Har varit i stallet större delen av dagen, ridit lite och det gick super bra, ska se om jag hinner rida i morgon innan jobbet också, får väl ställa klockan så jag hinner ut, måste ju hinna hem och duscha innan jobbet, kan ju inte komma dit och lukta häst heller.
Kan också berätta att jag har träningsvärk så jag dör i mina lår, ajaj...
Nu sitter jag här hemma och ser lite tv och funderar när jag får gå och sova...ser tyvärr att klockan bara är typ haöv sex, så jag måste väl vara uppe en stund till.
Satt och tittade på blocket igår och hitta den sötaste hunden ever, vill så gärna ha...men kan inte, har inte tid just nu, men tänk att ha en lite söt valp här...ojoj så fin han var, vill ha vill ha!!! Får dock nöja mig med en häst för tillfället.

Trevlig kväll

Haft fint besök ikväll. Efter jag varit i stallet på kvällen och tagit in hästarna så hämtade jag upp Veronica, vi åkte på coop, köpte oss lite glass och åkte sen hem till mig för att se lite film. Blev lite surr och lite Breakfastclub, en måste film om man vill bli på bra humör, blir även lite kär när jag ser den, Bender är så himla fin ;) Vi avslutade kvällen med att "se" på Ture Sventon, blev mest surr undertiden men men sånt som händer.
Gick förresten bättre rida idag. For ut och galopperade med det lilla monstret som var betydligt snällare idag, inga som helst problem att gasa på lite efter vägen. Ganska bra fäste också, så länge man tar de försiktigt i kurvorna så är det ingen fara.
Och till veckan måste jag försöka ta mig ner till stan, usch vill inte, hatar julrushen, hatar när det är folk överallt som är i min väg, men jag måste inhandla de två sista julklapparna. Vet dock redan vad jag ska köpa så det lär ju gå ganska snabbt iaf.
Blev inte att fixa håret innan jul heller :( hade bokat tid i god tid men så ska jag jobba istället, så då får jag helt enkelt se ut som skit i håret på jul och nyår, som vanligt då...får väl se till att det är tvättat iaf så kanske jag slipper skämmas allt för mycket!
I morgon blir det iaf att bara ta det lugnt. En sväng till stallet men sen får jag se vad jag hittar på. Ser att det snöar lite nu så om det ligger kvar kanske jag kan ta mig en promenad i vinterlandskapet jag önskar mig!!!
Ne men om man kanske skulle ta och gå och sova då?? Inte speciellt trött då jag "råkade" ta mig en powernap kl 17, så jag får väl skylla mig själv.

Bra och dåligt humör

I ons var jag på jätte bra humör, hade en jätte trevlig kväll med mina kära arbetskamrater, var väldigt glad då jag kom hem :)
Nu är jag på betydligt sämre humör, tänk vad en massa små saker kan göra.
1. en person som jag börjat störa mig en del på, denna person är alltid och naggar på saker jag gör och nu när jag börjar märka att det händer ofta så blir jag jäkligt sur...om han sköter sitt så sköter jag mitt, OK!!! Visst kan man ge varandra tips och råd, men man kan ju säga det på bra sätt och inte så att man känner att någon klankar på en hela tiden...inga stora saker och inget jag egentligen bryr mig om så men det är bara fruktansvärt irriterande.
2. Det går tusan inte rida nånstans för de är bara en massa jävla is överallt vilket gör att min kära lilla häst har överskottsenergi till tusen och idag blev det halv rodeo så jag blev gud förbannad och vi stormade hem...och jag kokade och fortsatte koka tills jag kom ut på stan och träffa nå kompisar för att se bio...
Bion gjorde dock att jag blev på bättre humör så det är ju bra...tänk vad det kan svänga snabbt.

Ont i magen

Blä, sitter vak på nattvakt och ær før det førsta hur trøtt som helst, fast att jag sov till kl 17.00 och før de andra har jag vældigt ont i magen, kommer bli en lång natt. Är inget vak jag kan slappna av på heller, utan måste hålla koll så denne inte varndrar bort och gør konstigheter. Just nu ær det lugnt, har læst lite och førsøker få tiden att gå lite snabbare med att surfa runt lite på datorn. Tror dock jag måste ta mig en till Alvedon och hoppas det blir bættre.

I morgon så slutar jag kl 8.00, då ska jag hem och sova en liten stund, måste nog stælla vaæckern tror jag, eftersom jag vaknade så sent idag. Blev vældigt førvånad då jag vakna och det var mørkt ute, sovit som en stock, tack øronproppar!! vet dock inte om jag vågar ha i dem i morgon, då kanske jag inte vaknar av klockan och vill ju inte riskera missa flyget hem, hujja så hemskt.

Hmm, har helt slut mat hær, el jag har två skivor med hårdbrød, tror jag åste sno mig något från avdelningen, anars svælter jag ju ihjæl om jag inte får æta førrens i morgon på flygplatsen. Affærerna ær ju stængda hær på søndagar i Norge. Sen kommer jag hem sent i morgon så då ær affærerna stængda hemma och jag har bara smør i mitt kylskåp hemma, ev gammal juice som jag tror jag skippar att dricka. Så det blir att gå och handla något ætbart sen på tis morgon. Får bli nå litet på flygplatsen också, blir ju så himla snål dær, vem tusan betalr 70 spænn før en lite ostmacka?? inte jag iaf...

Ne jag måste nog gå och søka upp lite smærtstillande nu och få någon att vakta min lilla patient medans jag ær borta.

Hej då Norge och hej Sverige om några timmar.

Lør 10 dec

Julen nærmar sig med stormsteg. Hær ær det julklappar, julkalendrar, ljusstakar och julbockar øverallt. ute ær det vitt och lagom kallt. Jobbar dag på mitt kæra lunga avd s404, bæsta avdelningen :) Haft en super dag och først nu jag får sitta ner och hæmta andan lite, massa saker att gøra, vilket ær bra før då går dagen snabbt. Sen blir det hem och vila/sova lite, ska gå på nattpass sen på Ortopeden. Och efter det så håller jag tummarna att jag kan få ett kvællspass eller nattpass i morgon, annars blir det att sitta hemma i hybeln tills jag ska med flyget på måndag...och om så ær fallet så kommer jag nog åka ganska tidigt, nog før att jag gillar att vara i tid men det får ju vara nån måtta. Dock sitter jag hellre på flygplatsen och væntar æn hemma inlås i mitt rum, tragiskt!

På ons ær det middag med jobbet som sagt, får se om jag går eller hur jag gør.

Hørde att det typ var snøstorm hemma. Ska bli skoj komma hem och se hur vitt och fint det ær øverallt. Kan ju vara glad jag ær borta då det ska vara sånt væder, inte kul varken jobba eller vara i stallet då man man sitter fast i snødrivor. Undrar just hur olycksstatistike ser ut dær hemma nu, kanske jag skulle ta en titt i VK??

Trøtt..

...vill gå hem nu. Efter nattjobb på ortopeden, blev det att gå hem och sova skit dåligt, vakna (ge upp) och sen gå och jobba på den andra ortoped avd hær. Haft en bra kvæll, goa snælla patienter och en trevlig kollega, god middag fick vi också, resterna av det som blev kvar av felleslunsjen ;) Men nu længtar jag till sængen, vill bara hem och sova, ska upp tidigt i morgon, fått ett pass på lunga och går sen natt på ortopeden igen. Kænns ændå skønt ha fullt upp med jobb då jag ær hær, slipper tænka på hur otroligt skønt det ska bli att åka hem. Ganska intressant egentligen før att det jag længtar mest till ær att sitta och vænta på mitt flyg på Gardemoen. Tror det ær før att den flygplatsen ær lite av ett glædjeæmne før mig, den ær førenad med något bra, den tar mig hem! Men och andra sidan så trivs jag med mitt jobb hær på A-hus, det jag inte trivs med ær livet utanfør sjukhuset, det finns ju inget att gøra førutom att sova och æta. Kan ændå tycka att det ær helt vært pengarna att åka hit før det betyder att jag kan klara mig på min løn hemma utan att behøva søka nytt jobb eller flytta till annan stad, vilket jag absolut inte vill, trivs så himla bra i Umeå.

Nu ska jag dela ut lite kvællsmediciner och kvællsmat innan det snart ær dags gå hem, slutar kl 22.30 och då blir det ett avsnitt av The Big Bang theory och sen soooovvva!!!
:)

Urusel bloggare jag ær!!

Hej igen
Japp...typ ett halvår sen jag skrev något sist...finns lite folk folk som undrar och vill att jag ska uppdatera bloggen, men det ær ju så jobbigt! jag ær otroligt lat nær det kommer till sånt, plus att det ær svårt att inte læmna ut sig på bloggen då de ggr jag har sug efter att skriva av mig ær oftast då man ær kænslosam. Och som ni ser nu så ær jag i Norge och ær smått uttråkad, så då kan jag ju passa på att skriva av mig ordentligt!

Jobb
Vill bara børja med att ge alla tummar upp och hurra før lækemedlet Haldol som ræddat min kvæll, utan det hade jag nog tagit livet av mig om inte min patient gjort det først vill sæga :P

Skola
Sen vill jag dela med mig av en glad nyhet som redan visas på fb, jag har kommit in på ambulansvubben :) blev glatt øverraskad, trodde inte jag skulle ta mig in på førsta urvalet...var beredd att se vilken reservplats jag låg på, men så stod det ju ANTAGEN!!! glædjen ær stor, hoppas bara jag pallar att plugga, ær både peppad och inte...kul att læra sig nya saker och særskilt detta, men också en massa stress och lite tid till annat. Men nu ska jag glædjas iaf!

Kommer hoppa en massa mellan æmnen nu då jag passar på att skriva av mig lite.

Julen
Har faktiskt børjat få lite julkænslor och længtar till julen. Har inte så mycket julpynt hemma då jag tror att jag har hos pappa hemma på byn, men lite røda ljus och nån tomte har jag iaf køpt mig. Sen har jag ju faktiskt en julgran :) den ska jag ta fram till veckan då jag kommer hem från Norge, sen ska lillasyster komma och hjælpa mig klæ den, och kanske jag bjuder på gløgg och lussekatter. Næstan alla julklappar ær också inhandlade, har ca tre st kvar och dom ær i princip uttænkta redan så det ær bara att slæpa mig till stan och køpa dem. Gillar inte att gå på stan så jag drar mig lite før det, men det ær ju kuol køpa saker till andra så det væger ju øver, få se hur jag har det med tid till veckan.

Eftersom jag ska jobba hela julhelgen och æven nyårshelgen så blir det lite annorlunda julfirande i år. Jag och Emma ska ha lilla julafton den 22 tænkte vi, byta julklappar, æta lite julmat och julgott och se julfilmer, længtar massor. Den 23 dec drar jag mig ut till skogen i Robertsfors før att jobba dygn, ledig under dagen den 24 så då hinner jag till min lilla hæst och pussa på han lite innan jag ska førsøka sova lite før att vara något utvilad innan jag går på kvællsskiftet, alltså, julaftonskvællen spenderas i den gula bilen, precis som jag ville!!

Lite tråkigt att inte få træffa familjen, men jag får førsøka hitta nån dag sen och ta mig 30 mil norrut.

Hästen
Lilleman har ju nu återvænt till mitt liv, till min vardag. Kænns bra. Var orolig att han inte skulle kænna igen mig men så var det nog inte, kændes som vi tog upp dær vi slutade. Dock ær det en otroligt dålig hæstperiod nu, går inte rida ordentligt nånstans, halkigt, hårt och jævligt. Ska se om jag kan ta førsøka ta mig till ridhuset sen. Vi står iaf i ett litet mysigt stall ca 7 km från stan, helt lagom. trevliga mænniskor och en gullig skøtare som verkligen ælskar djur. Bra ha någon att dela ansvaret med så jag kan få vara ledig ibland och kunna jobba utan dåligt samvete.

Idag innan jag åkte till Norge så var jag i stallet och skulle ge hæstarna lunch. tig in Royal før att bortsa han lite, mærkte dock att han hade myror i kroppen så jag hade inte hjærta att låta han stå, så for ut och motionera han lite. Dock blev resultatet att jag blev sååå stressad sen før att jag var tvugen hinna med bussen hem før att packa væskan før att sen hinna ner till stan før att hinna med flygbussen. Var svettig då jag sen stod på Vasaplan haha.

Jobb nr 2
Vet inte om det ær nån ide skriva om detta jobb?? Mer æn att jag ælskar mitt jobb och mina kollegor, måste vara de bæsta som finns. Det ær så roligt att det ær personer i alla åldrar och man på nå sætt ændå går ihop med de flesta, finns alltid skoj saker att prata om. Blir ju lite kontraster ibland, tex, jag vill lyssna på rockklassiker, kollegan vill lyssna på p2, så då blir de byte av radiokanal hela tiden, sen, jag vill se family guy, kollegan vill se nyheterna, byte av kanal fram och tillbaka. Næsta pass man jobbar då sitter jag och en annan kollega och rockar till Iron Maiden mitt i natten, eller Red hot Chillipeppers...som sagt kontraster, love it. :)

Livet
vad finns det att sæga hær då? Jag vet inte. Älskar att sova just nu. Beror kanske på mørkret, vet ej, men finns d nå bættre æn att lægga sig i en stor mjuk gosig sæng? Annars kan jag bara sæga att det hænder inte speciellt mycket. Sitter hemma och har halvtråkigt før det mesta. Nu har jag dock lite småsaker inplanerade. På ons till veckan ær det "julfest" med jobbet, ingen julmat dock =( det blev italienskbuffe, tråkigt, jag som ville ha julmat, jaja får væl fixa det sjælv då! sen har jag och Siri haft Twilight maraton så vi ær redo før sista filmen på bio, då ska æven Anna hænga med. Den 26 blir det ev fest med Anna. Hoppas det, ær lite pappad faktiskt. Måste æen førsøka få ihop nån eller några dagar att åka till Skellefteå och træffa alla dær. Jag och Sandra måste verkligen sætta oss och plugga lite, men det blir oftast lite gjort då vi træffas. Sen ær det visst någon som fyller år, och vad ska man gøra åt det då? Åka hem till mamma?? Hur firar man en fødelsedag på bæsta sætt? Jag kan berætta hur man inte ska gøra, inte åka till Norge och sitta ensam, dærfør åker jag i år den 6 januari till Norge istællet!!!

Avslut
Nu kommer væl sækert ingen læsa min blogg eftersom ingen vet att jag uppdaterat. Blir en trevli øverraskning før er som fortfarande har hoppet kvar att det hænder nå på den hær sidan. Kan kanske førsøka vara lite bættre på att uppdatera, men som ni mærker så finns de inget spænnande att berætta, iaf inget spænnande som jag kan dela med mig av hær.

God jul och gott nytt år

 

 


RSS 2.0