natt på IVA

Jobbar min fjärde natt i veckan nu, fjärde och sista. Det har gått väldigt bra, dock kanske för att det har varit väldigt lugnt. Ikväll har vi endast två patienter och vi är fem personal så det säger ju sig självt haha...Men som dom säger man ska inte klaga, det kan ju vara lugnet före stormen.

Annars kan jag bara säga att jag trivs väldigt bra här på IVA. Personalen är väldigt trevlig och otroligt kompetent, jag hoppas att jag kan lära mig massa nya saker i sommar.

Gillar att jobba natt, inga problem med att sova bort hela resterande dag...Lite stressigt kan det ju dock bli om man har saker att uträtta. som i morgon har jag bokat en tvätt tid för att nu är alla sockar snart slut...Sen måste jag ringa hovslagaren för att fixa en framsko som har fått sig en lite konstig vinklig som inte riktigt passar in i syftet med att ha sko på hästen.

Till helgen så kommer kanske Nina och hälsar på...Eller hon kommer det lovade hon senaste idag. Men vad vi ska göra är mer av ett stort frågetecken. Antigen blir det att äta ute och sen gå på bio, eller så blir det att äta ute sen festa och gå ut...Men att köpa hem mat är också ett alternativ...Så vi har ju lite att välja mellan iaf.

Känns som om jag bara sitter och svamlar här, men som sagt inte så mycket annat att göra, måste ju hålla mig vaken. har hittat en massa nya online spel som  håller mig sällskap nu för tiden, ett nytt tidsfördriv som mer eller mindre är beroendeframkallande haha...

Ne tack och hej tills nästa gång...

så många "borden"

pappa säger att det inte finns några måsten men det finns borden.
just nu har jag många borden men ingen ork. är sjukt trött... det enda jag ska göra klart ikväll är att se klart rocky och rocky 2, sen ska ja sova sova sova!!!!!!

rastlös....

Börjar känna mig ganska rastlös just nu och jag tror att det är för att skolan börjar närma sig det definitiva slutet....snart är jag fri att göra nästan vad jag vill, dock är det lite väl många saker.

Jag vill:
* jobba som sjuksköterska i Norge
* jobba som bartender på bali
* lära mig surfa
* jobba på amulansen
* bo i Göterborg
* ta dykcert.
* resa

Och en hel del annat, hur ska jag hinna med allt detta undrar jag då? haha

Har tänkt att första jobba och spara lite pengar för att kunna åka till Bali och jobba och väl där kan jag lära mig surfa. Vore ju helt perfekt....kanske till och med ta dykcert där nere....längtar vill åka NUUUU!!!



Men först ska jag jobba sommaren på IVA, åka till Storumans sjukstuga i höst och göra praktik, avsluta praktiken senare mot jul, ta examen i januari, sen då är jag FRIII =) yeah...grattis till mig....

irriterad precis som förra sommaren!

nu börjar det ingen!! denna himla hoppsäsong i stallet! förra året trodde jag att jag skulle spricka av ilska när det kom till dessa hoppryttare! ska det vara så svårt att skriva på tavlan vilken dag och vilken tid man vill hoppa??? jag förstår verkligen INTE!!!!!!!! vi tog upp detta på stallmöten förra sommaren och kom överrens om att man skulle boka banan om man vill hoppa (eftersom att om man sätter upp hinder på banan blir det ävldigt trångt för de som inte vill hoppa) men det verkar omöjligt för vissa att lära sig. och nu är det sommar igen och samma problem ännu en ggn!!

när jag kom upp till stallet i förrgår för att rida så får jag veta att dom ska hoppa just då så jag får skynda mig ut för att hinna rida före dom kommer in på banan, så jag fick en liten plätt att trängas på...jag blir gud förbannad!!!!!

på ons ska en tjej komma och hjälpa mig lite och om dom hoppar då utan att boka, då jälkar river jag hindren, jag lovar!! ska dock "boka" banan sj så ingen kommer med några förbannade bommar....inte för att jag ska behöva göra det men ja vet ju hur folk i stallet fungerar.....jag blir så trött....

snälla lär er använda en penna, det är inte svårt, ni har gjort det sen före första klass!!!!!!!

RSS 2.0