Jaha då är man stressad igen..

Helvete..känner hur det knyter sig i magen, vad ska jag göra?? vad ska det bli av mig i framtiden? vad vill jag och vad ska jag ta mig till?? ska jag söka in till Narkosen till nästa år? vill jag jobba på narkosen? vill inte ge upp ambulansen men finns det någon framtid där för mig? herre Gud, ska jag ge upp mitt drömjobb eller inte?? ska jag hålla ut en stund till eller ska jag söka narkosen för att ha en backup plan?? usch blir stressad över att tänka på allt detta bara!!
varit på bio ikväll med Veronica :) blev Scary movie 5, film man lika gärna kan se hemma men eftersom alla andra filmer jag vill se i sommar inte haft premiär än så fick det bli den och den var rätt ok kul så det blev en bra kväll iaf. Blev lite popcorn och trevligt sällskap så jag är väldigt nöjd. Just nu sitter jag uppe i soffan då jag egentligen borde gå och sova, men har haft svårt sova senaste dagarna så lika bra sitta här istället för att rotera runt i sängen tills det blir obehagligt för att täcket har korvat sig i påslakanet. hade tänkt ta mig en promenad i morse eftersom jag sovit så dåligt, men då jag tittade ut så regnade det såklart så det blev att åka till gymmet istället för att köra lite spisning (som gick hur bra som helst) sen skulle jag på yoga men det kom ingen instruktör så jag gick hem istället. Åkte och handlade lite mat först och herre Gud vad folk det var...får ju ångest då jag ska parkera bilen, tänk om jag repar den? skiter i de andras bilar, men MIN får inte skadas...hade ju en mardröm om att jag förstörde den... kanske lika bra låta den stå inne i garaget hela tiden istället ;) så frågan är ju om jag ska ta bilen eller cykeln till jobbet i morgon. är förmodligen bra väder för att jag ska jobba så cykla är ju trevligt men om jag sover dåligt får jag ju vila längre på morgonen om jag tar bilen... hmmm what to do??

Min nya bil :)

Jaha då är man bilägare (igen). Kom hem från Egypten i sön kväll och på måndag innan jobbet hoppade jag in på motorcentralen och hämtade ut min nya bil! Älskar den så himla mycket. Hade en mardröm inatt om att jag repade den inne i garaget, hujja hemska tanke!!!
Tänkte bara skriva lite också om hur underbart vi hade det i Egypten. Bra väder, sol varje dag inte ett moln på himlen, mellan 35-40 grader varmt i luften och 27-28 grader i vattnet. Jätte bra mat och ingen av oss blev magsjuka heller ;) inget överdrivet intag av glass eller annat, inget godis på hela veckan. Trevliga egyptier som gav toppen service. Åkte på en delfin safari en dag och snorklade, nästan det bästa på hela resan. Kan iaf lova att mina batterier är laddade och jag är redo för att jobba i sommar :) Älskar ju iof mitt jobb så det blir nog inga problem heller ;)
Nu är jag iaf tillbaka i mina gamla rutiner. Hunnit med gymmet två dagar och lite vanlig motion. Hunnit göra några arbetspass. I morgon blir det dejt med först Alex och följa henne till stallet och sen bio med Veronica på kvällen. (inget godis dock) och till helgen så är det midsommar. Jobbar dygn på fre och natt lör så blir att fira midsommar med kollegorna, men det är ok. Hoppas på lite god mat för till veckan så börjar jag på en diet... får se hur det går, första veckan kallas tydligen för helvetes veckan... hujja hujja....hoppas jag håller ut.
Nu blir det lite häng i soffan, sen sova. Sov gott

Fan min piercing är borta!

Hmm efter lunchen idag så skulle jag lägga mig på soffan och vila och prata med en kompis i telefon och så kände jag att något inte kändes helt rätt och mycket riktigt så hade jag svalt ploppen till min piercing i tungan... FAAAAANNN....vad gör jag nu då? Jo fick ju ta ut staven...känns så himla konstigt kan jag säga, något som saknas...vill ha den tillbaka... ska gå på stan på ons och se om jag hittar en ny att sätta fast...hoppas det inte hunnit växa ihop...borde ju logiskt inte göra det eftersom hålet varit där i 11 år nu och jag menar han som har klyvd tunga kan ju ha den klyvd utan att den växer ihop ;) Annars är allt bara bra med mig. Mamma och Emelie har tyvärr åkt hem till sitt och jag är kvar, har ju dock Emma här iaf ;) Få se om jag hälsar på hos henne på tor eller om jag åker till Uppsala...kanske jag och hon kan gå på bio om hon är ledig fre. Jag är nämligen ledig tor-fre natt så är ju nästan två hela dagar att slå ihjäl tid. Nu ska jag gå och sova...sov sjukt dåligt inatt så hoppas jag är så himla trött nu att jag bara dör när jag lägger mig ner :) Sov gott

Konsert

Jaha då har man varit och kollat in Kizz för andra ggn då. Och lika bra var det denna ggn, det som var bättre var att vi hade sittplatser så ryggen slapp gå av och att det var inomhus så vi slapp bli blöta av regnet :) Det var jag mamma och Emma så var och kollade ikväll. Nu är jag tillbaka i min bostad i Sätra, ska strax hoppa in i duschen sen kasta mig i säng. Hela dagen har varit toppen. Fick Sovmorgon och åkte sedan in till stan och mötte upp mamma, Emma och Emelie i gamla stan där vi kolla lite på Stockholm Marathon och sen satte vi oss och tog oss något att dricka innan vi gick hem till Emma för förberedde oss för att gå ut och äta middag. Blev en god laxfile med pot. gratäng till middag, dock lite väl mycket mat, 200 g lax liksom hallå! men sjukt gott iaf :) nej nu ska jag ta och hoppa i säng, ha det bra

RSS 2.0