less

Fy fan vad less jag är nu på min jävla mage...fortfarande illamående..måste snart vara en hel vecka, ska det aldrig gå över???

Trött är jag också, ska snart och jobba, och ska inte ens jobba i baren...Nej måste jobba i disken ikväll..jaja det kunde ju ha varit värre, de kunde ju ha stoppat mig i garderoben haha...

Allt är då packat nu, allt utom datorn, men den går ju snabbt att stoppa ner i väskan... ska bli skönt när vi sitter på bussen i morgon, då blir det mer verklighet...tre månader vid havet =) jaaaa vad kul det ska bli, hoppas jag iaf..

Nu måste jag lägga mig ner igen så jag inte mår jätte illa sen då ja ska jobba...

dum jag är

Varför ska man plåga sig i onödan? Satt och kolla runt på facebook och hamna på rest in peace Emil... Börja titta på bilderna och såklart lyssna på en vacker men ledsam låt, kan inte hjälpa att bli ledsen och sakna dig...är inte hemma på årsdagen så jag kan inte besöka dig, men lovar att göra det då jag kommer hem.

Snart klar

Snart är jag nog allt klar med det som ska göras här hemma...har diskat undan, städat, tvättat proppat in allt jag hittat i garderoben... fattar inte  hur jag kan få in allt i en arderob...måste verkligne försöka städa ur den IGEN...tycker jag ofta gör det men det verkar aldrig minska på skiten, konstigt va..tur jag har en massa kläder i resväskan för annars skulle allt inte få plats...tre garderober skulle vara perfekt tror jag, hade ju de förr och det var betydligt bättre =)

Var tvungen packa om lite...tog ut en massa mat från resväskan och fick lov att ta en vanlig väska också...ska bli jätte roligt att släpa omkring på allt detta... det som är bra att när jag åker hem så har jag ingen mat med mig iaf, så då blir det bättre med plats, har ju som inte tänkt shoppa nå så det borde ju bli mindre bagage iaf :)

Karro har varit här och hämtat nyckeln och så...så det är avklarat, jag har renbäddat och försöker göra plats för henne, varför ska jag ha så himla mycket saker??

Nu är hästtransporten bokad, känns skönt, förutom att lägga ut typ 5000 för det, inte lika roligt men men vill man vara med så kostar det.

Jobbar på statt ikväll...hur död kommer inte jag vara i morgon när vi ska åka? jo hyfsat...blää..
hmm tror jag måste springa iväg och köpa mig ett frimärke, men det kändes så himla jobbigt...

hejhej 

Försöker packa

Har försökt packa min nya fina resväska som jag var och köpte idag... och tur var det jag vänta för nu var den på rea den jag tittat på, 25 % inte dåligt, bra gjort av mig! Dock hatar jag att packa, särskilt för en resa på tre månader...allt rymms ju inte, har mat för flera veckor där och det tar utrymme, kommer säkert glömma nå viktigt! Nu är den packad iaf och jag tror jag måste ta en väska till, en mindre så jag får med mig lite böcker och sånt...

Och inte har jag städat idag heller, nej nej...ska försöka dammsuga av golven idag iaf... sen blir d diska så får de vara  bra sen...ska tvätta i morgon också innan Karolin kommer och hämtar nyckeln.

Har nu haft ont i magen in tre dagar, jag kopplar det till förkylningen, vad ska d annars vara...jobbigt är det iaf... man är inte så sugen på mat, jag vill helst bara ligga i soffan och hoppas de går över...

var på bio igår och såg snabba cash, bra film =) och det roliga var att i en scen så utspelade den sig på ett lantställe och där har jag bott! kände ingen slottet och terrängen, haha förvånad jag blev! Filmen utspelar sig i Stockholm men den scenen var inspelad i Hällekis på säteriet där jag bodde ett år efter jag gått ut gymnasiet, måste vara det vackraste stället i hela Sverige, utan tvekan...tror att Arn också är inspelad där i Hällekis. I slutet av filmen blev jag så illamående att jag börja fundera på var jag kunde kräkas haha... men det blev lite bättre sen då jag kom ut i friska luften, men vägen hem var lång kan jag lova.... la mig och vila i soffan sen jag kom hem och då lätta det en hel del... sen fick jag besök vid 22.30 ungefär, det var väldigt trevligt...lite tråkigt dock att behöva säga hej då nu när jag blir borta tre månader... men det ä ju tur att internet och telefoner finns... tycker du ska skaffa dig msn igen!

Nu ska jag lägga mig på soffan igen, känner mig illamående igen! suck....blir snart tokig..

ide från syster

Snodde ett inlägg syrran skrivit och fyllde i med mina egna svar =) så mycket har jag att göra just nu!

Favoritcafé: Waynes
Favorittidning: Illustrerad vetenskap 
Bästa saken som händer i vinter: Tagit min sjuksköterske examen
Favoritplagg i garderoben just nu: En svart klänning
Längd: 172 cm
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
I höst kommer jag att gå klädd i: Arbetskläder hoppas jag
Men absolut inte i: Skinnbyxor el leopardtights
Mig själv med tre ord: Blond och blåögd
Jag tränar: Väldigt varierande
Humör just nu: Väldigt upp och ner... men glad för det mesta
Är det nåt du absolut inte äter: Svamp och paprika 
Kläder just nu: Jeans, mjukiströja
Vad sa du senast: en fråga till mig själv: Vad ska jag äta?
Morgon- eller nattmänniska: Både och, kanske lite mer kvällsmänniska för jag hatar att stiga upp.
Bor dina föräldrar ihop? Nej
Sparare eller slösare: Sparare
Vem ringde du senast? Marika
Har du några homosexuella vänner: Nej men bekanta
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Vad ska barnet/barnen heta? Flicka: Linnea Pojke: Liam 
Är du kittlig: Tydligen är jag det har det visat sig ;) 
Rädd för insekter? Ja
Sommarplaner: Jobba hela sommaren på drömjobbet, sen ha en underbar sommar
Största svaghet: Dålig på att hantera personlig stress 
Det här är jag bra på: Ingen aning
Bästa bok? Läser inte så mycket, men gärna verklighetsbaserade böcker, men ingen speciell titel
När klev du upp imorse? 10.20
Pizza eller hamburgare? Pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Redan gjort bägge, men funderar på en ny tatuering 
Gillar du att sjunga? Ja det gör jag, men det låter ej vackert
Anser du att du är stark? Hand styrka ok, inre styrka hmm
Använder du knark? Bara coca cola ;) 
Har du en besatthet? Ja 
Brukar du dansa i bilen? Nej
Vem är din bästa vän? Nina, Emelia, Johanna och Karin
Civilstånd: Dejtar i hemlighet ;)
Är du rädd för blod? Ne inte det minsta 
Favoritväder: När det snöar lapphandskar

Status

Dagens status: Trött, less, uttråkad


vilsen

Känner mig lite vilsen idag. Känns som jag glömt göra nå viktigt men vet inte vad. Känns också som om jag har tusen saker att göra men vet inte var jag ska börja. Är det kanske resefeber som spökar? Tror dock inte det, känner mig ganska lugn inför det. Det är snöstorm uteidag, hade tänkt gå ut och gå men jag skippar det, ska in till stan sen vid fyra och träffa en kompis, äta lite mat och sen se bio.
Gillar inte den här känslan, känsla av tomhet...
Jag vill att du ska vara här hos mig nu, så jag får nå roligt att tänka på istället....istället för allt jag måste göra!

* Städa
* Kolla upp försäkring (både mig och hästens)
* Kolla upp om bekräftelse för hästtransporten på mån
* Fixa ett rek. brev med hästpasset
* Diska
* Köpa resväska så jag kan börja packa
* Tvätta
* Posta brev till socialstyrelsen
* Hitta alla papper som jag ska ha med mig till Norge
* Kolla upp nå ibn nr, vad det nu är
* Hämta mitt guldarmband på stan
* Kolla på en ny stallplats (som jag hittade igår)

Ja säkert är de mer saker som ska göras också. Men det har fallit i glömska.
Jaha nu är det typ lunch och man borde kanske äta nå men det orkar jag inte göra....

jaha

Så blev det ett stressammanbrott ikväll haha...Varit så lugn nu den senaste tiden men så fick jag panik igen över något som jag egentligen inte kan påverka så mycket sj... Men det ärjäligt jobbigt iaf....sluta stressa nu, ta mig samman är planen för ikväll, dock inte så lätt... stress stress stress....Hujjjjja...

Förkyld

Usch två anledningar till att man inte kan andas idag! Jävla förkylning.... en sån där förkylning som bara är tät, går inte göra så mycket åt, bara peppra på med nässpray, usch hata hata!!!!

Lite träningsvärk i mina axlar idag känner jag... men det känns bra, då blir jag påmind om varför hehe =)

Nu ska jag ut och gå långpromenad med Emelia, känns bra komma ut en stund.

Status

Dagens status: Äcklig


Status

Dagen status: Illamående (som vanligt) men GLAD


Klarade det!

Idag klarade jag bärprovet på ambulansen, så nu är jag så nära mitt drömjobb som jag kan vara för tillfället... har drömt om det här jobbet nu i flera år, ca 4 år intensivt, men redan första året på gymnasiet så var jag intresserad av att jobba på ambulansen. Så nu, tre år av studier och några bärprov senare är så nära jag kan komma just nu =) Känns mycket bra! Tror jag kan komma att trivas där i sommar, för än så länge gillar jag den personal jag mött, alla är väldigt trevliga och välkomnande =) Sen hoppas jag att jag kommer vara bra på mitt jobb också, mamma tror det, men så e hon ju min mamma också, skulle ju vara konstigt annars haha...

Har fått en till räkning idag, från Norge denna ggn, inbetalning för den norska autorisasjonen "bara" 990 NKR hujja..

På torsdag blir det att börja packa väskor. Ska även hinna med att städa och tvätta och skicka iväg hästen söderut i veckan...nu är d en massa på G. Även fast det är mycket på gång så känner jag mig lugn, vilket är väldigt konstigt, jag som alltid stressar över ALLT typ... men det känns skönt, kanske jag inte behöver dö i förtid, typ A-personlighet haha, aldrig försent att ändra sig.

Är grymt sugen på en riktig fest nu... men det får bli sen då jag kommer hem i april. Känner för att bli riktigt full haha, otroligt länge sen jag var det sist.Inte speciellt attraktivt att vara helt i gasen, men nångång kanske man måste få vara det också, liiiite iaf ;)

ha det bra alla
kram

Status

Dagens status: Lycklig men trött och sliten


Luleå

I fredags åkte jag på fest i Luleå. Hos en kompis som fyllde 25. Kände egentligen ingen på festen förutom henne och en till som kom senare, sen var det några bekanta som kom förbi. Dock så fanns det något gemensamt  med alla som var där, hälften av party människorna studerade nu sista terminen på ssk, andra hälften av från Grans så jag har något att prata om med alla =) Jag tycker det var en mycket trevlig fest även fast jag var typ den enda nyktra haha, bara jag och Evve som inte drack. Efter festen då de andra skulle dra ut på krogen så åkte jag hem till syrran istället och satt och surra där i några timmar innan vi skulle sova. Fick sova på hennes bäddsoffa som hon fått ärva av Emma, den är ganska obekväm så jag kände mig som ett spett när jag vakna på morgonen. Så var de bara att kasta sig snabbt in i duschen sen åka buss in till stan, naturligtvis så kom det ett fyllo och satte sig vid mig, fast  att det fanns hur mycket lediga säten som helst. Han babbla på om hur full han var igår, vad jag hette, bodde, gjorde mm, svara dock inte så ärligt på hans frågor. Såg att han satt och snegla på min väska, sen fråga han varför jag inte höll reda på mina saker, haha, vilket jag hade stenkoll på. Skönt sen få stiga av och slippa han... Träffa Sandra sen på stan, vi satt och fika lite frukost/lunch och surra i några timmar innan jag skulle åka hem igen. Var jätte roligt träffa Sandra, var ju minst två tre år sen jag såg henne senast, det får dock inte ta så länge igen innan nästa ggn!

Igår efter Luleå så var det då bara hem, slöa en liten stund innan jag skulle iväg till jobbet, som jag naturligtvis kom försent till. Kom kl 22, men börja visst 21.30... men de var lugnt, var inge folk ute igår nästan, vi hade typ inga gäster innan elva. Men sen är det kanske inte hur mycket gäster man har utan vilka gästerna är som räknas ;)

Fick promenadsällskap hem, väldigt trevligt, tråkigt gå själv, är det sen ett sällskap jag högt uppskattar kan det ju inte bli bättre eller hur =)

Har just nu bokat biljetter till Oslo, så nu blir det att åka nästa lördag mitt på dan ner till Umeå och sen vidare mot Oslo...Mycket man ska hinna med i veckan, spännande!

Nu ska jag  lägga mig i min ensamhet på min soffan och slöa lite till, huvudvärk, bläää...
hejhej

vacker

Du får mig att känna mig så vacker. Det är en underbar känsla =)


torsdag

Tror jag det är idag, haha lite dålig koll har jag nog allt. Idag var jag hos Emelia och vi skulle baka, först hade hon inget förtroende för mig i köket så jag fick diska ur dl måttet typ haha.... men sen fick jag också vara med lite och vårat slutresultat blev utmärkt... blev att fika lite och se terror på Elmstreet, vi måste ju se alla, även om de sista inte är lika bra som den första, men nu har vi bara en kvar, så den ska vi väl avverka sen vid nån pizza kväll eller nå när tillfälle ges. Detta kommer nog att dröja dock eftersom jag reser till Norge nästa söndag och Emelia snart åker till Lycksele för att jobba, men de ska vi nog kunna lösa, vill man så går det =)

Ikväll har jag varit på friskvårds och tärnat lite så nu e jag hyfsat trött i armarna och hoppas på lite träningsvärk i morgon så jag vet att det tagit nå iaf. Men jag kände mig ganska nöjd där efter en timmes träning, gillar inte träna själv egentligen och inte när det är så mycket folk heller, men det gick ändå bra.

I morgon blir det ännu en sovmorgon, underbart, tänkte satsa på att stiga upp vid elva haha... ska ändå vara vaken länge, ska till luleå på fest och sen ska jag jobba natt på lör så då gör det inget om jag vänder liiite på dygent.

På lördag hoppas jag på finbesök på krogen, och kanske även en stund efter...Måste ta vara på de stunder jag får...åker snart och då får jag vänta länge, men bara jag får höra din röst lite då och då blir det nog bra =)

Nu ska jag sova, har ändå inget vettigt att skriva här...kommer bara sluta med att jag skriver nå dumt haha
kram

Status

Dagens Status: Glad och tillfreds =)


uppdatering

Nu var de visst ett tag sen jag uppdatera min blogg, dålig stil av mig!!
Vad har hänt sen sist då? Jo jag har fått ett jobb i Norge, i Nötteröy, ligger söder om Oslo, åker nästa söndag =) Kommer att vara borta i ca 2,5 månad, känns väldigt bra att få jobba lite och det känns spännande att få åka till Norge också.
Medans jag väntar på att få åka så har jag jobbat lite extra i hemtjänsten, vilket har varit väldigt trevligt, super gulliga vårdtagare och bra personal, kände mig verkligen välkommen in i gruppen =)
Nu på månadag så ska jag göra bärprovet på ambulansen så håll tummarna, annars blir det inget jobb där, då måste jag söka nå annat, och det vill jag ju helst inte. Blivit erbjuden jobb i Norge under sommaren men jag vill nog gärna vara i Sverige då =) Händer nog en massa roligt till sommaren, jag ser fram emot den varmare delen av detta år i år =) Men som sagt håll tummarna för mig på måndag kl ett, jag kan behöva det!
Till helgen blir det att åka till Luleå till lillasyster och hälsa på. Ska även på fest hos Mallo som fyller 25. Ska dock vara nykter, tänker inte riskera att bli slö och missa på provet på måndag, inte alls, jag måste vara utvilad och fit tills då hahaha, dom kommer nog inte bli så glada över det, men så e d, take it or leave it!

 Lillasyster =)

I morgon ska jag och Emelia baka hade vi tänkt, jag har inte bakat sen jag vet inte när... men de kunde vara kul göra nå annat...måste bara gå på Coop och köpa jäst först. Sen på eftermiddagen hade jag tänkt ta mig till friskvårds för att träna en sista ggn innan måndag...

Känner mig väldigt glad nu för tiden måste jag erkänna, oroar mig inte längre över saker som jag skulle ha blivit hyper av att grubbla på för några månader sen, vad beror denna förvändlig på måntro?? Jag har mina tankar hehe...
Fick också fin besök igår kväll. Hade precis gått och lagt mig, men det var bara att klä på sig och öpnna dörren, och jag ångrar inte det valet en sekund, en jätte fin person stod där ute och gjorde mitt hjärta varmt! Sov så gott sen under natten och kände mig utvilad på morgonen, fast att kl var 05.15 då jag steg upp haha...

 Me happy =) Puss & Kram ;)

examen

Idag tog jag min sjuksköterske examen och det känns bra, lite tomt men bra. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, därför känns d lite tomt att lämna d som varit bakom sig, inget har förändrats men med en examen blir slutet så definitivt, jag minns ju fortfarande första dagen på campus... men jag är glad att det är över också, så less att plugga och vara fattig student...nu är jag fattig arbetslös så  det är väl inget bättre de kanske haha...

Emma kom från Umeå igår för att vara med på min avslutning och pappa och Emelie mötte upp oss sen idag precis efter vi slutat. Då blev det att åka in till stan och äta på Viking, mycket gott var det, jag åt renfilé, dom har verkligen jätte god mat där, hel nöjd =)

Sen fick jag besök när jag kom hem, fick en present till, en bok =) Sen var det lite mys i soffan, inte fel alls...bara synd att tiden rann ut.

Nu har alla åkt hem och jag sitter och väntar på Emelia, vi ska följas till avslutnngsfesten med klassen. Det blir middag med efterrätt sen blir det fest på det...Ska bli skoj, var inte så sugen på fest för ett tag sen men nu har de halv vänt....börjar känna att alkisen vaknar till liv hahaha.... gruvar mig dock för morgondagen, hatar att må illa, det absolut värsta jag vet!!! Hoppas på en bra bakisdag :)

Nu ska jag ge mig iväg...kram
Puss på du ;)

Status

Dagens status är: Dåligt humör!


mycket trevlig kväll

Var ute och åt middag med mamma och hennes sambo igår. Blev en grkisk restaurang, vilket gjorde att jag börja längta massor att åka utomlands, kanske jag tar en sista minuten till sommaren innan sommarjobbet börjar, bara en vecka eller nå =)
Iaf så satt vi och åt god mat och drack lite goda fördrinkar, jag fick lite presenter eftersom jag fyllt år. Fick även lite examens presenter, bland annat en namnskylt där det stod leg.sjuksköterska, känns underligt hehe. Efter middagen gick vi på bio och såg Sherlock Holmes, mycket bra film, helnöjd med den. Sen blev det att sitta en stund på Kalles innan jag skulle och jobba på Statt.

Det gick hyfsat att jobba igår, dock inte så mycket folk, men de som handla var trevliga och verkade då nöjda. Måste sen säga att kvällen slutade jätte bra och väldigt mysigt med en jätte fin person, det var också jätte skönt väder ute nu när det inte längre är -25.

Idag blir det nog bara att ligga hemma på soffan, känner mig lite slö, sover alltid dåligt då jag jobbat på Statt, det är så svårt att varva ner då man kommer hem... så nu blir de lite family guy och swen ev nån lättsam film som typ,Klassfesten eller nå hehe...

ha en trevlig söndag alla, kram


känsla

Rädd


jobbat

Jobbat på hemtjänsten idag, en helt ny hemtjänsgrupp för mig, gick otroligt bra även utan inskolning...i slutet av dagen sa dom till och med att de glömt att de var min första dag haha, det är väl bra? Kändes bra att få jobba lite, hatar att sitta rastlös, men d e väl för att jag är lite av en workaholic haha Nu är jag iaf hemma och ska slöa ikväll, även om jag gärna hade suttit ute på nån krog och drukit mig lite full, hade inte varit helt fel...men de får bli en annan ggn.

De ringde från Norge idag igen, erbjöd mig ett jobb utanför Oslo, från typ Nu fram till sista mars, ev mitten av april, detblir ju super i så fall...jobba några månader, komma hem och kanske börja inskolningen för sommarjobbet! Nu finns d ju också andra saker som jag kommer längta hem efter, så två månaders längtan blir nog lagom tror jag...Känner att 2010 är mitt år!!! Minns faktiskt inte när jag senast kände mig såhär glad, och det är en underbar känsla, tror till och med att folk runt om mig ser en förändring...hoppas det iaf, jag vill dom ska se den glada och mer harmoniska Erika, istället för den halvbittra sorgsna Erika, hon måste vara tråkig,låt detta år bli det år då jag lär känna mig själv!! =)

Ha det bra alla, nu blir det en lugn hemma kväll. Först blir det ett varmt skumbad med tända ljus, samtidigt som man lyssnar på Dire Straits, underbart! =)

;)


=)

HAPPY HAPPY!!


Måste vara så

Att mitt dåliga humör är lite kopplat till min sömn hhaa...har sovit bra i natt och idag känner jag mig ganska glad igen, det kommer lösa sig helt enkelt =)

Killen som köpte bilen kommer förbi idag och ska skriva på ägarbytet, så det känns skönt få det ur vägen.
Sen ringde telefonen i morse, det var hemtjänsten som ringde och fråga om jag var intresserad av att jobba som springvikarie hos dem, vilket jag naturligtvis ville, så jag ska jobba redan i morgon ett pass på 7-16 uppe på erikslid, super duper bra =) Sen ska jag få en inloggning på deras vikaresida så jag kan anmäla mig på de turer jag är intresserade av att arbeta...

Det enda som just nu är halv olöst är min lilla häst. Nog för att Ulf rider han ibland och så men jag saknar honom så mycket, men vad gör man...jag vet ju dock att han har det ganska bra, men jag får lite dåligt samvete iaf då jag inte kan träna han så som han kanske egentligen skulle behöva tränas...men nu så fort jag får råd så ska jag skicka ner han till Uppsala så han får sig lite ordentlig träning.

Känner mig halv uttråkad idag bara, tror jag ska ringa Josef och fråga om han vill hänga med på en promenad senare ikväll, kan ju inte bara sitta inne och uggla, även om det är kallt ute. Vackert men kallt ca -25.


...

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag känner att jag vill skriva av mig lite bara, men vet inte vad eller hur jag ska formulera mig utan att lämna ut mig totalt, svårt..hmm

Det är svårt för egentligen så vet jag inte ens vad jag känner, känner mig tom på nå sätt men vet inte varför...tom och rastlös, lite små orolig kanske också passar in i sammanhanget... ingen har sagt att det ska vara lätt att leva men jag tycker väl ändå att om man mår dåligt borde man väl veta varför man mår dåligt? Visst borde det vara så? Är egentligen FULL med känslor för tillfället...från att ha varit ganska stabil och inte känns nå speciellt så svämmar jag nästan över nu, både med bra och dåliga känslor och tankar. Vilket som väger tyngst tror jag beror på vilket humör jag är pådå jag vaknar, och idag är jag på halv dåligt humör och tar då allt lite mer negativt, sovit halv taskigt i natt så jag skyller mitt humör på det, i morgon e kanske allt frid och fröjd.

Är så sugen att festa nu känner, blev på lite små party humör igår och känner att de skulle vara riktigt kul att gå på någon rolig fest och sen ut :)

Till helgen kommer mamma och firar mig lite, blir middag ute på Kriti och sen bio... på kvällen ska jag sen jobba i Green room på Statt...bara stått i den baren en ggn så d ska bli spännande stå där igen.

Ne kanske lika bra gå och sova då... vad ska ja sitta här för..
sov gott

Svårt att andas

Ta bort snaran kring min hals!


Nocks

varit på nocks med karin ikväll, var nå band som spela, minns inte va de hette men dom var ganska bra iaf...lite väl hög musik kanske, är det för högt så hör man ju inte vad dom sjunger, men det var trevligt iaf. Dock tog det ca halva spelningen innan jag börja lyssna, satt och fundera på annat som jag inte kunde släppa, som vanligt, men sen helt plötsligt var det musik jag hörde och inte problemet som malde...skönt.

Nu är det den 5 januari och jag fyller 26 år, hoppas jag får en bra dag, är inget fan av födelsedagar, har mina skäl också, men men man ska aldrig sluta hoppas =)
26 år, nu närmar jag mig 30, jaja så är det, vad ska man göra åt saken? Inget, bara följa med och göra det bästa man kan med sin tid :) Karin och Emelia kommer förbi mig imorgon iaf innan jag åker till Umeå, trevligt med lite främmande.

Nu ska ja sova. Sov gott

skit liv!

Haha ja ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, helt plötsligt är ens li näst intill perfekt för att sen i nästa sekund förvandlas till ett stort hav av problem. Blir så himla stressad först att jag nästan ville gå och kräkas... sen när det typ löst sig ville jag bara gråta då all spänning släppt, det hela slutar med att jag inte längre känner mig lika avslappnad utan sitter och väntar på nästa nederlag... Skulle nästan vara intressant att se vad som krävs för att jag verkligen ska gå och kräkas haha...inte speciellt mycket verkar d som, hujja.



Ja i morgon så blir det att åka till Umeå iaf och fira lite med syrran, vi ska gå ut och äta lite indiskt, så blir det kanske lite tårta sen hemma, har jag tur kommer Pervin förbi också! =) Och enligt Emma så blir Erik utan tårta för annars måste jag sova med han hahahah....


dålig natt på jobbet

Igår var jag inte i mitt bästa esse när jag skulle jobba. Först var det en ganska seg start, folket kom inte förrens ca kvart över tolv, så det beror kanske på det då att jag bara spillde och gorma lite extra mycket för att jag kände mig så seg...Sen var d inte så mycket folk överhuvudtaget, men det betydde ju även att man inte märkte av fyllan på samma sätt...Ganska lugn kväll allt som allt...Fick en puss på kinden av en för att jag var så snäll, alltid trevligt. Var ganska trött då jag kom hem, åt lite mat och såg tv innan sängen. När jag sen vakna så kände jag mig nästan lite bakis, blää, för mycket Red bull kanske hehe... Men sen fick jag fint besök och den bakiskänslan som jag vaknat med var plötsligt som bortblåst, bästa morgonen på länge ;) önskar den varade lite längre bara...men jag får nöja mig med vad jag får för tillfället iaf...puss

sälja bilen

Nu ska jag sälja min bil och fick den såld idag, hade en som kom och gav mig ett bud så på tis så ska han hämta den, blir super bra =) hoppas allt går vägen nu bara...



nu ska ja snart iväg och jobba, känns sådär...inget emot att jobba, bara att gå dit...hellre ligga på soffan...

Nyår =D

Har nog haft det bästa nyår jag kan minnas på väldigt länge. Nu kommer folk tycka jag är lite konstig när jag ska berätta varför!
Började med att arbeta lite extra på kvällen på ett äldreboende, vilket är väldigt bra för min ekonomi som inte finns knappt nu när man ska gå in i arbetslösheten =( Men sen fick jag hämtning med min egen privata limo, som var gul och grön med blåljus på taket ;) och i den satt det en prins, ni hör ju att redan här har jag en nyårsafton som hämtad från en saga ;) Sanningen var att jag spenderade mitt nyår på ambulansen och jag hade det så himla trevligt. En hel massa trevliga människor och en hel del olika körningar hela natten lång, fick sova en timme ca så jag kan lova att jag är lite små seg idag om inte trött rent ut sagt!

Första delen av kvällen var jag mest nervös, hade väldigt hög puls och detta hade inget att göra med jobbet, även om det också är spännande. När det gått nån timme och vi hade börjat åka lite så blev jag lugnare och tillslut nästan helt lugn... Helt cool blev jag väl aldrig, kände mig ovanligt klantig hela dygnet, gick in i saker, tappade saker, fumlade med annat haha....men ibland måste man ju som sagt få vara nervös, det är inte alltid dåligt har jag märkt, finns en hel del bra saker också...Känner mig jätte glad, gladare än jag kännt mig på länge!

Jag önskar er alla en god fortsättning och jag hoppas att mitt år ska fortsätta som det gamla sluta, men kanske ändå lite bättre....Jag vill bli en bättre person det är mitt nyårs löfte! Hjälp mig att hålla det..

PUSS

RSS 2.0