äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen... varit hemma i min lägenhet sen i lördags fm. Är fortfarande lite stökigt hemma då jag inte har några möbler att sätta skiten i haha.. dock kom min soffa äntligen igår, den är så fin och så skön att sitta i. Fick även upp mina gardiner i köket och upp mid mitt nya badrumsskåp på toaletten...så nu börjar dte faktiskt se ut som en lägenhet där det bor någon och inte bara ett förrådsutrymme ;) men om det blir någon inflyttningsfest återstår att se... ev i feb kanske. =P Måste dock inhandla mig en dammsugare, märker att det är en tillgång hehe...jaja d får bli efter jul, ska ju inte vara hemma nå nu snart.

Igår så hade jag middagsbjudning, väldigt vuxet det låter ;) bjöd syrran och Erik på middag efter att de hjälpt mig så mycket med lägenheten, kanske jag skulle skaffa mig en egen karl så slipper jag bjuda folk på mat som tack för hjälpen??? haha ne jag bara skoja, det var väldigt trevligt och maten fick godkänt =) första ggn jag lagar veg. mat, men jag gjorde de mycket bra!

Nu sitter jag nyduschad i min nya fina soffa och försöker planera hur dagen ska se ut. Måste ner till stan igen, blä vad jobbigt, men har nå ärenden som måste tas tag i.

Blev erbjuden jobb i morse också, den 23-24/12 s jag tacka ja. dock har jag INGEN aning om hur jag ska ta mig hem från skellefteå dne 24, sista bussen till piteå går 14.35 och ja slutar kl 15. jaja det kanske löser sig, i värsta fall får jag väl sova kvar på stationen... lite tråkigt vara där på julaftonskväll om man inte jobbr men bättre de än att frysa utomhus bostadslös hehe... eller så kanske jag kan låna emelias lägenhet, jaja vi får sehelt enkelt. Måste ju visa att jag vill jobba så de inte slutar ringa mig...

Snart ska jag iaf iväg och vaxa benen, aj vad ont! men de måste ju vara fina inför Thailand =) åker på lördag.. spännande, längtar massa!

Det kommer kanske lite bilder sen på lägenheten om jag orkar lägga in dem hehe.

ha de bra hejhhej

snart hem hem hem

Længtar så himla mycket! I morgon efter jobbet åker jag hem mot Sverige. Kommer spendera natten på Arlanda, men jag ær van att sova på obekvæma flygplatser så det kommer nog gå bara bra!

Har redan en massa planer før nær jag kommer hem. På lør så ska jag nog lægga mig i sængen och vila en liten stund innan jag måste en svæng på stan. På kvællen blir det en liten fest med Pervin, blir att dricka lite vin och sen ut på stan på nån bra pub, de får Pervin bestæmma =) På søn blir det bara att ta de lugnt, ev gå och hælsa på syrran på kvællen. Måndag ska jag till naprapaten och knæcka till ryggen, sen kolla synen, sen komme min soffa som jag længtat efter! På kvællen ska jag laga middag till syrran och Erik då de varit så snælla och hjælpt mig en massa med lægenheten medans jag varit borta. Tis ska det vaxas ben (AJJJJ) och gå lite på stan... ska køpa lite omslagspapper och fixa med julklappar. Ons ær det frisør (Emma) och sen fixa naglarna, måste nog packa resvæskan på ons också infør Thailand. På tor så ska jag hem till byn på eftermiddagen och hælsa på mamma och pappa och lite vænner, innan jag drar till Luleå och till min andra syster och sen Thailand med Nina! ja som ni hør så ær det ingen rast och ingen ro nær jag kommer hem hihi...men vem vill ha lugn och ro??? =P

Nu ska jag ladda infør mitt sista pass hær på Stokka...længtar så tills jag sitter på planet! Sen får jag se om jag får besøk på Arlanda, kan ju vara trevligt så slipper jag sitta sj hela natten.

ha de gott alla
ses snart

Nærmare sig med stormsteg

Nu ær det inte længe kvar tills jag sitter på planet hem mot Sverige. Kænns jætte bra, længtar vældigt mycket. Åker fre den 26, kl 19.15 lyfter planet. Blir att spendera natten på Arlanda, men jag ær ju van att sova på flygplatser så det ska nog gå bara fint. Åker dærifrån kl 10 ca och strax efter 11 ær jag hemma i Umeå. Tænker lyxa med en taxi hem så jag slipper bæra den jækla væskan runt hela staden. Jag lovar att nær jag sen kommer hem ska jag kasta mig i sængen och vila!!!

Schemat ær ganska fullspæckat så snart jag kommer hem också, egentligen bara søndagen jag inte har några planer før. Sen ær det full rulle frams till den 4 dec då jag lyfter mot Thailand. Åh underbara værme, tropiska paradis! Vad jag længtar!

Idag jobbar jag dag och sen natt. Så jag ska hem och vila några timmar. Det som kænns så underbart nu ær att jag har skrivit min tenta så jag behøver inte plugga nå mer till den. Bara mitt arbete kvar, ska førsøka skriva lite mer på det idag, har egentligen inte så mycket kvar. Hade tænkt bli klar med det innan jag åker hem så jag slipper jobba med det hemma. Det ska skickas med posten innan den 3 dec. Men det borde jag væl klara kan jag tycka =)
Jobbar aftonvakt i morgon och sen ær helgen øver. Shit vad fort det kan gå. Lite tråkigt jobba en søn afton før då førsvinner ju hela dagen då jag førhoppningsvis kommer sova hela dagen, finns inga garantier.

Jaja, har iaf inhandlat de mesta julklapparna också... eller de ær på væg iaf. Måste bara fixa och trixa med dem lite och såklart så in dem =)

ha det bra
hejhej

kænslor

vet inte vad det ær med mig nu på senaste tiden, men jag kænner att jag ær vældigt arg och lættirriterad nu før tiden. ær det før att jag ær trøtt, less och vill hem eller ær det faktiskt så att min irritation ær befogad?

idag har jag redan hunnit vara arg, chockad (med alla kænslor det tillfør) gråtmild før att min væn ska åka hem och læmna mig kvar. sen ska jag jobba natt på det hela så jag kænner mig ganska trøtt.

det var så skønt førr i tiden då jag hade så mycket mindre kænslor, eller kanske inte mindre men jag kænde de inte lika hårt som nu. av allt som skett idag, det har gett mig en fruktansværd huvudværk.

først blev jag arg på en på jobbet...blev så himla irriterad och då blir jag vældigt lætt otrevlig. var tvungen be de andra två om ursækt sen på kvællen då jag træffa dem igen och sæga att det inte var riktat mot dem. tur jag sa det før de hade suttit och funderat varfør jag var arg och om de var de som gjort något, så det kændes skønt få reda ut det.

sen ska Karin åka hem i morgon och det kænns jætte jobbigt før jag vet inte nær jag ska træffa henne næsta ggn. så nu har både Sandra och Karin læmnat mig...men nu ær det bara ca 10 dagar kvar tills jag får læmna Norge och snart ær jag hemma i mitt eget! kænns så skønt længtar massor massor. sen blir det ju Thailand också, det kænns helt fantastiskt!!

nu vill jag bara hem och dra tæcket øver huvudet loch glømma denna skit dag (førutom middagen med Karin, den var højdpunkten).

måste nu sætta mig och plugga lite, har tenta på tor. kænns jobbigt men ska bli skønt att få den ur værlden, det kan verklgen gå hur som helst.

sov gott ni alla som får sova!

hemlængtan

Nu får jag snart åka hem, bara 12 dagar kvar. har sån otrolig hemlængtan. inte før att jag inte trivs, trivs ganska bra hær i Norge men tycker mitt jobb ær tråkigt. Men varfør ag længtar hem ær att jag vill hem till min egen lægenhet, træffa min familj. vara ledig och inte behøva tænka nå på jobbet. utan bara ta det lugnt.

har en massa saker inbokade tills hemkomsten. bland annat en synkontroll. ska bli bra få kolla synen och ev køpa nya glasøgon om jag behøver det, vilket jag sækert behøver, skulle bli førvånad annars. sen den 4 dec så drar jag till Thailand med Nina i 2 veckor kommer lagom hem till jul som ska spenderas hemma på byn med mamma och pappa och en massa vit snø.

sitter på jobbet nu, vi ska snart ha lunch mat hær, sen ær det inte så længe kvar tills jag slutar før dagen. då ska jag hem och lægga mig på soffan och æta chips... dock måste jag nog ta lite plugg ikvæll, har tenta på tor. ska bli så himla skønt nær den ær øver. den kan verkligen gå hur som helst. kan det jag pluggat på, men tænk om jag pluggat på fel saker, då ær jag mega kørd! efter tentan har jag bara arbetet som ska vara inlæmnat innan  den 3 dec, men det ska jag nog klara. ær på ganska god væg redan nu, ær snart klar med det, och då ær det bara att grandska och vara kritisk att ta bort onødiga saker och ord och kolla på meningsuppbyggnaden. før er som inte vet så læser jag en masterskurs hær på universitetet i Stavanger, læser HMS, helse, miljø og sikkerhet. lite tungt att plugga och jobba øver 100 % samtidigt, men det ska førmodligen gå vægen iaf. jobbet har jag ju då klarat av, bara kursen kvar nu, dock måste jag klara den før att den kostar pengar, och inte lite pengar heller...gruvsamt mycket haha...

nu ska jag återgå till mitt.
hejhej

RSS 2.0