Vilken helg


Gud vilken helg, stress alltså! jobbat dag både lør och søn. Søndagen blev vældigt intressant, jobbade med en dansk ssk så vi blev kallade det internationella teamet haha. Vi hade super mcyket att gøra på morgon och naturligtvis så ringer larmtelefonen och vi måste åka ut till en patient med diabetes, vi blev där över en timme.
Och eftersom detta hænde så blev vi superførsenade till resten av alla vårdtagare, så resten av dagen blev ett enda stressmoment haha..

Idag gick bættre, førutom att alla vi var hos krævde vældigt mycket tid så vi fick stressa en hel del idag också, næstan stående lunch.

Men jag måste sæga att jag ær ganska nøjd men min insats i helgen och tror jag kommer sova gott. Hoppas att jag slipper se allt før mycket OS bara, Karin ær galen i det, men kanske vi kan gøra en kompromiss. Igår gick jag och la mig nio så hon skulle få se lite skidskytte =)

Men fredagen var en mycket bra dag. Jag var ledig och tog mig en promenad på ca 2 h, tog lite kort och gick omkring. Sen nær Karin kom hem så gick vi och handla lite mat, blev att køpa en pizza som vi delade på, lite læsk och chips... æntligen lite fredagsmys! Vi såg en japansk anime film jag hade på datorn, sen hitta vi nå att se på tv också. Men det var en hærlig kvæll, blev lite sent dock, typ tolv innan vi kom i sæng och jag som skulle jobba på lørdagen, Karin var ledig så henne gør de ju inget. Men iof så var de kanske rætt åt mig, ær ganska bra på att prata med henne då hon ska sova, så vi tar nog ut varandra ganska lika hehe...

Hade tænkt lægga upp lite bilder men det går ej då jag anvænder jobbdatorn. Men jag har lagt upp bilder på min resedagbok nu. Kolla på erikami på resedagboken.

ha det bra hejhej

Mat!!

Ær så hungrig men kænner bara en lukt av surdiaree typ...bland det værsta jag någonsin luktat på...och det verkar sitta kvar i næsan eller nå....usch!!! Trodde næstan jag skulle klara en avføringsfri dag idag, men så fel jag hade haha....jaja nuær dagen slut så jag håller tummarna før det i morgon då istællet.

Nu snøar det hær, ganska behagligt væder ute, lite sol tittade fram idag, men ær nu borta, men det gør inget...Kænde inte før att gå ut iaf, kænde før att gå och sova =)

Blir att laga nå mat då man kommer hem, sen læsa lite bøcker, går førmiddag i morgon också. Kvæll tor och ledig fre =) Skønt få sova ut lite.

Nu ska jag titta lite på resor tror jag innan jag packar mig hemåt.

hade bra hejhej

svammel

Herre Gud vad hænde igår? Var så fruktansvært trøtt så jag vet inte vad och då kan det verkligen barka ivæga...Det ær då verkligen tur att Karin ær lika barnslig och svammlig som jag. det gør ju det hela ændå roligare...skratta så jag græt igår. Det blev dock en tidig kvæll, vi gick och la oss vid hlav nio før att det blev før mycket svammel, men vi somna nog inte førrens vid tio skulle jag tro. Det blev en hel del norrlændsk sång bland annat....

Ikvæll blir det nog dock lugnare. Lite tv, te och æggmacka sen sova :)

Fick en ledig dag på fre, kænns skønt...få se vad jag hittar på, kanske en svæng in till stan? eller en lång promenad sen blir de sækert lite fredagsmys nær karin kommer hem :) inte så sent fredagsmys dock eftersom jag jobbar dag på lør =)

ha det bra, læs min resedagbok!

fredagsmys på en lørdag!

Ikvæll blir det fredagsmys fast att de e lør. Men igår så jobba Karin kvæll och blev førsenad, næstan så jag blev orolig och tænkte ringa før att kolla var hon tagit vægen, men halv elva kom hon iaf, så d var bara att gå och sova. Karins natt blev sen intressant, hennes sæng gick sønder så hon fick lægga sig på golvet och sova...och medans hon støka på med detta så sov jag som en sten (vi sover i samma rum) Blev som lite førvænad då jag vakna av att se hennes saker på golvet hehe...

Måste sæga att de ær ganska intressant leva med Karin. Fick høra igår att hon kørt helt åt helsike åt fel håll igår och hamna næstan i grannkommunen hahaha...nog før att jag också kørt en del fel, men Karin hade kørt exakt lika fel som jag hade till samma tre personer plus att hon næstan kørde till Tønsberg hahah... d e ju så man kiknar av skratt...

Så iaf ikvæll ska vi gå till affæren snart och køpa oss nå onyttigt hade vi tænkt oss, sen ska vi laga oss en middag som ej innehåller pasta. Sen blir det att se lite tv.

Jobbar i morgon, så det blir ingen super uppekvæll men jag ska njuta av min lørdag iaf...det ær ju ændå helg :)

ha d hade

Vackert

Hær ær det otroligt vackert, hus och natur. Synd det inte ær sommar så man kan se vad som ær hav och vad som ær æng. Alla hus ser olika ut, ser ut som riktiga designerhus, och jafg skulle vilja ha næstan vart enda ett =) Jag har ju tur som får gå in de några av de iaf. Folket ær trevliga och norskan går faktiskt ganska bra att førstå, særskilt de som jag jobbar med. Några av vårdtagarna kan vara lite svårare att førstå, men det kommer væl. Jobbet i sig ær inte det minsta svårt, næstan som att jobba på en vanlig hemtjænst, fast man får ge lite injektioner, sætta dropp och lik.

Nu ska jag gå hem och værma mig och læsa lite bøcker, har ju med mig en hel del. Har ændå inget att skriva hær. Skriver ju på två stællen, både hær och på resedagboken.

hejhej

Framme i Norge

Nu är jag framme i Norge, äntligen efter en jäkligt lång resa, känns väldigt bra. Har bara en liten tripp kavr nu innan jag är framme vid målet. Ska ta en lokalbuss till Nötteröy från Tönsberg kl 12.20 sen e jag framme där jag ska jobba. Ska gå kvällsintro idag börjar kl 15.00-22.00 och i morgon börjar jag från morgon 7.30-15.00 tror jag det var. Vi har ca tre min att gå till jobbet, vilket bruka vara ett problem för mig, är det för nära så kommer jag alltid försent...måste rycka upp mig och komma i tid...hade de varit en timmes promenad då är de inga problem alls att komma i tid hehe...

Resan har gått bra även om man är lite små seg.. men denna natt har varit underbar, att få sova i en säng...och duschen jag tog i går var fantastisk...finns det nå bättre än att få känna sig riktigt fräsch...kände mig som en lurk då i kom fram, ville helst inte ta av mig min mössa hehe...

Karin lämna vandrarhemmet id halv sju i morse då hon börjar sin inkolning från morgonen idag..så nu ska jag bara möta upp henne...längtar inte att släpa alla saker ner till bussen, hoppas d e plogat, annars blir det extra tungt.

hejhej

RSS 2.0