Mitt livs första...

..hockeymatch, Skellefteå AIK mot Modo, ganska intressant faktiskt, hade det väldigt trevligt även fast jag inte förstod speciellt mycket haha. Men det var lite som jag tänkt också, roligare i verkligheten, skulle inte falla mig in att se det på tv, om jag nu inte har något val vill säga (inte jag som håller i kontrollen). Men det som kanske gjorde kvällen så bra måste ju ha varit mitt sällskap, kunde inte ha haft bättre =) Blir varm oc glad i hela kroppen, känns så roligt att känna såhär.

I morse ringde de från Norge och undra om jag kunde komma och jobba nu på måndag, måste erkänna att jag fick lite småpanik, redan nu på måndag! jag har ju inte hunnit fixa  med nå alls än...hur ska det gå?? iof för min egen skull skulle d kanske vara bra att inte ha allt för lång planeringstid, men hallå tre dagar under en nyårs helg...ja dom skulle ringa igen så jag ska höra med dem, tycker d skulle vara skönt få vara hemma tills efter examen iaf....men har ja inget val så, måste ju få pengar på nå sätt.. Om jag åker så blir det till Bergen i så fall, hade ju sett fram emot Trodheim men men spelar kanske ingen större roll.

Ikväll är det nyårsafton. Jag ska spendera dagen med Emelia, kvällen på Regnbågen några timmar sen resten av kvällen/natten på ambulansen. Tror jag kommer få ett perfekt nyår i år ;)

Nu ska jag lägga mig i  soffan en stund till och se lite tv innan jag ska gå till Emelia.

hejhej hörs ev nästa år igen ;)

undrar

Undrar om det är jag som är en dålig människa, det känns så ibland, otacksamoch grinig...Jag kommer att sluta som en bitter hagga känns det som...blää
Nu är jag kanske bara på dåligt humör när jag skriver såhär eftersomjag inte är nå Fan av julen, jag vill bara att den ska vara över...Det intressanta är att jag undrar om det bara är min inställning som påverkar eller vad det är, för nu i jul har det varit ganska lugnt iaf, me jag känner mig lite nere ändå, skönt det snart är över!!!! Sen kan det kanske vara för att jag har så ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska göra, kanske d som gör mig grinig också, när man aldrig kan slappna av eller sova...Ne nu måste jag sluta vara såhär negativ men d e svårt då jag är på det här humöret, hoppas iaf att ni alla har haft en fin jul.
Kram

perfekt mysväder

Idag är det bäst att hålla sig borta från vägarna så man inte hamnar i diket, snöar hur mycket som helst, men trots detta så är det underbart mysigt med snön. En kvälls promenad i mörkret med en massa nylagd snö och snö som fortfarande ramlar ner, underbart, men trevligare att ha sällskap, vilket jag inte har så vi får se om jag beger mig ut eller ej.

Har en massa småsaker som jag ska ta tag i ikväll, tex betala räkningar, packa väskan för i morgon och en massa andra små saker, tråkigt men måste.

GOD JUL 

tänker

Det är inte bra när jag blir uttråkad känner jag, det är då jag börjar fundera över saker och ting...oftast är det saker jag inte själv kan påverka så mycket, eller så är det saker som jag får dåligt samvete över och det är nästan jobbigast, sitta och ha dåligt samvete...Måste börja aktivera mig mer, på något sätt, jag ska verkligen ta tag i min träning nu till veckan så kanske jag kan bli lite klarare i tankarna och sluta ältra saker som jag inget kan göra åt... Har alltid varit en "tänkare" eller "funderare" kanske man kan säga, ända sen jag var liten, men grejen är ju att när man är liten så är en bekymer kanske inte riktigt i samma klass, jag säger inte att bara för att man är liten är man bekymersfri, men det är på ett helt annat sätt då man är vuxen. Ens problem är så nära inpå en och påverkar hur jag sen blir som person, inte alltid den person man/jag vill vara, men jag vet inte, som sagt bara en massa funderingar som vanligt i mitt liv, usch.

trevligt

Har just kommit hem från ridhuset, gick ganska bra, hade dock en småpigg häst, han var inte dum på nå sätt men hade lite bråttom bara hehe, men det gick fint iaf, blev att duscha av han sen för att han var typ skummig överallt hehe, ett lyckat pass alltså ;) Fick en julklapp av Ulf också, det är en andra julklappen jag får innan jul, betyder detta att jag varit snäll i år?? Ska dock inte öpnna något innan jul, inte förstöra!

Igår (fre) kom Evelina och hälsa på, det var så himla roligt träffa henne, vi har inte träffats på ca 6 år men det kändes som om det var igår vi senast sågs =) försöker sälja skellefteå till henne så hon ska flytta hit, hoppas jag lyckades. Fick träffa Simon igår också, han kom förbi en sväng så det blev att se film och vi prata om gamla tider, inte träffat han heller sen vi gick ut skolan typ. Hoppas nu att Evve flyttar hit, skulle vara så himla roligt =)

Imorgon blir det nog mest att ta det lugnt, ev åka upp till stallet och rida, beror på hur kallt det är, sen ska jag börja kolla på lite Norge papper och se vad jag ska fylla i och var jag ska skicka det, måste ju börja ta tag i saker nu, blää. Och på måndag måste jag komma ihåg att ringa vårdcentralen och boka tid för att ta bort min knöl på armen, tror den är infekterad :( Ajaj, den vill jag inte ha kvar nu, jag försökte vänta ut den men den ville tydligen stanna kvar och jävlas lite till såhär lagom till jul den jävlen, ont gör det så nu ska den bort!!!

Har nu slägt bort en påse chips för att jag inte ska äta nå mer av det nu hehe...Nu är det nog, nu är lördagen slut så i soporna med såna dumheter hehe...

Ska lägga mig på soffan nu och se lite tv innan jag ska sova så skönt
Ha det bra alla GOD JUL

sista dagen

Idag var min sista dag på den sista praktiken på min utbildning, och ärligt så känns det lite tråkigt. När man har nått den punkten att man kan börja skämta med folk och prata om det mesta så är det väldigt tråkigt att lämna det och veta att  man kanske aldrig mer kommer träffa dessa underbara människor. Så har det varit på alla mina praktikplatser nu i höst, har trivts jätte bra och som sagt alltid lika tråkigt säga hej då när man börjar komma in i gemensakpen. I höst har jag varit i Storuman och gjort min primärvård, på psyk var jag i öppenvården enhet syd och nu på Regnbågens äldreboende. Har fått jätte bra omdömen från alla tre ställen, både Storuman och Regnbågen hoppades att jag skulle vilja komma tillbaka och jobba med dem sen, vilket jag tar som en jätte stor komplimang, dom litar på mig och tycker jag gjort ett bra jobb. Nu är det bara att se till att få börja jobba lite också så kommer allt bli super bra, hoppas att man blir omtyckt dit  man kommer sen.

Nu är det snart tack och godnatt, sovmorgon i morgon, underbart!

vem är jag??

STENBOCKEN

NYKELORD: Ambitiös/Ansvarskännande
HÄRSKARE: Saturnus
ELEMENT: Jord
TIDSPERIOD: 22/12-20/1

Den typiska Stenbocken är lojal och pålitlig, noggrann och systematisk, alltid mån om att uppträda strikt och kontrollerat. Stark självdisciplin, allvar och höga ambitioner är kännetecknande, liksom en plikttrogen, ansvarskännande läggning.
Stenbocken brukar trivas bäst ihop med äldre männsikor men håller sig ofta för sig själv - en självständig natur, som föredrar att ha viss distans till andra.
Ett behov av att planera och strukturera tillvaron hör till bilden. Stenbocksmänniskan överväger noga sina beslut och tänker alltid på konsekvenserna innan hon handlar.
Planeten Saturnus är tecknets härskare, vilket indikerar en praktisk, metodisk läggning samt en målmedveten strävan mot högt ställda mål.
Karriären och det offentliga livet är en viktig del i Stenbockens vardag. Här finns såväl god organisationsförmåga som naturliga ledaregenskaper. Uthålligheten och viljestyrkan ger Stenbocken goda möjligheter att förverkliga sina ambitioner och så småningom kanske nå toppen.
Baksidan är Stenbockens omänskligt höga krav på sig själv och tendenser att ta livet väl allvarligt. Den som är präglad av detta försiktiga, något tungsinta jordtecken skulle må bra av att försöka sänka kraven en smula och att tillåta sig själv att uppträda spontant och överraskande emellanåt. Stenbocken är inte speciellt förtjust i omställningar utan har lätt för att fastna i gamla invanda hjulspår. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och om planerna av någon anledning måste ändras tar det ofta emot. Stenbocken behöver lång tid på sig för att ställa om sig.
Ekonomisk säkerhet har hög prioritet. Stenbocken är i allmänhet duktig i att hantera sin ekonomi och brukar inte ha någonting emot att hävda sig med hjälp av olika statusmedel.
Strävsamma, plikttrogna Stenbocken drivs ofta av en längtan efter att "bli någon" inför världen, är en aning formell och principfast - men samtidigt pålitlig och uthållig. Stenbocken ger aldrig upp sina planer eller projekt. Vi finner många chefer och framgångsrika karriärmänniskor i detta målmedvetna tecken.
Fysiskt förknippas tecknet med benstomme, leder, knän, tänder och hud.


Snart helg ;)

hehe eller några dagar kvar, men jag får lång helg så jag börjar min nedräkning redan nu (ons)!!

i morgon har jag min slutbedömning och sista praktikdagen. satt och prata med min sköterska idag och hon sa att hon tyckte det gått jätte bra för mig och att hon gärna såg att jag kom tillbaka i framtiden och jobba där, vilket betydde mycket för mig...roligt höra att man gjort ett bra jobb och att folk gillar en.

i helgen så ska jag bara vara ledig, var lite små sugen att gå ut på lör men jag får se om jag hittar nån som vill följa, lite svår helg då folk börjar åka hem inför julen, så jag antar att det blir en lugn helg hela helgen...ska försöka hinna städa och tvätta på fre, ta en sväng på stan och fixa mig lite papper som jag behöver....önskar bara att jag kunde hitta mitt pass också som är spårlöst försvunnet..hmmm ligger nog på ett bra ställe...

btw, slarvfelet i texten var specialistteam ;) det var a:et i team som råkat försvinna hehe...

hejhej

En bild...

...på mig och syrran från helgen hon var på besök.



helgen var jätte bra, en massa godis, julfilmer, julhandel och fika på stan. En massa skratt och svammel, som sagt en super helg...ses till jul lilla syster

KRAM

happiness

YOU MAKE ME HAPPY


Fin besök

Haft besök av syster i helgen och det har varit helbra. hela lördagen spenderades på stan, inhandlade julklappar, tog en fika och sen lite mer julhandel... blev lite saker till oss själva också, typ en varm tröja och lite sånt, man måste ju få unna sig något nångång då man för en ggn skull är på stan. På lördagkvällen så skulle jag jobba så hon fick följa med och sitta på krogen medans jag serverade drinkar, det var också helt ok...så på hela taget var lördagen en mycket bra dag. Nu på söndagen så har vi bara tagit det lugnt, fikat lite julfika och ätit godis och sett julfilmer. Nu har hon dock åkt hem och jag är ensam, vilket inte är lika roligt...höll nästan på att skicka lite olämpliga sms där för en kort stund... men jag höll mig i skinnet och skicka bara trevliga sms istället hhahahaha...




Trondheim

Ja i Feb så blir det nog så att jag åker till Trondheim...lika bra det, vad ska jag annars göra? Sitta i min lägenhet och ruttna bort...Känns bra att få lämna Skellefteå en stund, lämna min bekymmer bakom mig för ett tag..dom kommer med största sannolikhet finnas kvar då jag kommer hem, men har jag tur kanske de har försvunnit...då väntar mig en spännande sommar på ambulansen som jag hoppas kommer ge mig det jag velat ha så länge..

 vackert eller hur?

Nu ska jag sova...
kram


saker och ting

är inte alltid vad man tror att det är. Man måste skydda sig själv, speciellt som det är nu...man är nog skörare än vad det verkar....Jag önskar jag hade alla svar, varför saker och ting blev som dom blev... men i slutändan är jag ensam och måste  stå själv...var finns du? varför lämnade du mig? Älskar du mig inte längre? Inte som du gjorde förr....jag saknar dig varje dag, det finns ett tomrum i mitt hjärta, en plats som för alltid är din...

JAG ÄLSKAR DIG


(o)väntat besök

fick oväntat besök igår, en väldigt trevlig överraskning...dock hade jag en känsla av att någon skulle titta förbi och som tur var hann jag städa undan lite så det var beboeligt här inne i röran haha....ne det var väldigt trevligt att du ringde på min dörr på kvällen och kom med ett maxmål....jag var ju så himla hungrig...inte varje dag man får fin besök med sliskmat, god mat =) hehe...det var uppskattat och jag blev väldigt mätt



nu tycker jag bara att filmkväll är det som saknas...

nu ska jag ta och hoppa i säng, väldigt trött...har sov morgon i morgon och det behövs... sov gott

LIVET

med stora bokstäver...det är snart dags för mig att byta kapitel i mitt liv...skolan är snat slut och jag är "fri" jag kan flytta nästan var jag vill och göra vad jag vill... den stora frågan är ju bara, vad vill jag??? hjälp, det är så lätt att sitta och drömma och planera men sen då man närmar sig så blir det lite smått läskigt...se är det ju det med mig att det är så mycket som jag vill göra...men det första på listan är nog att åka och jobba i norge, leva snålt och spara lite pengar.... sen blir det ambulansen till sommaren och hösten ska jag hålla öppen för förslag... ev en resa nånstans en kortare period...helst med någon men vill ingen följa åker jag själv, som vanligt alltså...

känns som om förändringarnas tid snart är här...vissa saker måste jag acceptera som dom är, saknaden som gör så ont, men inget jag kan styra...det är inte mitt val, men det sårar  mig så oändligt...men jag ska vara stark men ibland är hjärtat tungt att bära....

nog om detta....nya tag, snart slut på terminen och året..känns underbart!! Norge, Trondheim nästa?! =)



kramkram

en dikt (ej skriven av mig)

Det finns en tjej som jag känner,

hon och jag är väldigt goda vänner

uti skogen  rider hon på sin lilla häst

i skolan skriver hon stora  test

hon dömmer sig själv lite för hårt

och får därför det ibland väldigt svårt

hon insåg inte sitt eget värde

det borde hon gjort när livet det tärde

hon är värd så mycket mer än hon tror

jag ska hälsa på na om jag bara hittar vart hon boooooooor!


konstig människa

haha det var nån som lagt mig på sin msn lista och jag acceptera bara för att jag var nyfiken på vem det var...väldigt konstig typ dock haha...vill bjuda utmig på middag en och massa annat och jag har ju aldrig pratat med människan förr typ...han skriver till mig varje dag..tror jag måste ta bort han från min lista, känner mig ju som sagt inte det minsta intresserad....haha lustiga människor det finns...

just kommit hem från jobbet, ligger och ser lite criminal minds men längtar efter sängen för att mitt huvud har ont, blää...och mitt te var dåligt så d slängde jag bort...orkar inte göra nytt, sålat är jag ikväll...

inatt drömde jag om en ambulans konstigt nog haha...minns inte så mycket mer än så...

har börjat få julklapps ångest, vet inte vad jag ska köpa till någon....hatar sånt men älskar egentligen att köpa saker till folk...men då hade jag gärna haft lite mer pengar så jag kan ge det jag vill och inte det jag har råd med...man kommer ej långt på d stackars hundringar jag har kvar, suck...

en sista sak..har fortfarande panik över framtiden...inge ovanligt, längtar till den dagen då jag kan känna mig lugn och trygg..

sov gott

Ute i det vackra

Har precis kommit hem från stallet, varit och ridit ut i skogen och det var som att rida i en vintersaga....helt underbart...varit ute och galopperat en massa så nu är jag trött... men jag ska nu power walka iväg till Karin, vi ska äta Pizza och kolla på bilder från Tanzania, sen kan jag nästan lova att de blir scrubs om jag känner Karin rätt hehe...

Btw, 3 av 3 önskningar slog in igår, how great is that!!!!! yeah

ne nu iväg ut i vintern, med var sin hantel i vardera hand

ha d 

badhus

Varit och simmat ikväll med Emelia, gick bra, var jäkligt skönt och jag kände av mina armar och ben så jag hoppas att det gav mig lite iaf...styrka alltså...måste blir stark nu på en ggn...vill ej vara en vekling längre... stallet i morgon och mocka en massa boxar så d ger väl också lite hoppas ja...ska ju dock trycka en pizza med Karin på kvällen, men det påverkar väl inte mina svällande muskler bara min fetma, hmmm....

Nu ska ja hoppa i duschen och tvätta mitt smutsiga hår sen kasta mig själv i sängen och förhoppningsvis sova en underbar sömn, skola i morgon, suck....

sov gott

2 av 3

Nu har två av tre önskingar slagit in, om man räknar snön som den första...nu ska vi bara se om jag kan få en lycko dag och att den sista önskningen också slår in :) kom fram till att man bara får tre önskningar och att man ej får önska sig mer önskningar....

happy happy :D

hej mitt vinterland...

Nu är DU här ;)

ganska roligt, i morse då jag vakna och titta ut så tänkte jag inge spec...satte mig ner och titta ut igen och DÅ slog det mig att det faktiskt var snö ute på marken! =) vilket flyt jag har, önska mig ju snö igår och hej och hå så ligger det där på marken nästa dag =) har jag tur så ligger det kvar nån dag till iaf...hörde d skulle bli blida på fre =( hoppas inte.... men men nu när jag ändå har flyt i mina önskningar så kanske jag skulle önska mig lite mer saker... hehe dock hemliga saker.... men jag ska önska och så hör jag av mig om de går i uppfyllelse..


RSS 2.0