trevligt

Har just kommit hem från ridhuset, gick ganska bra, hade dock en småpigg häst, han var inte dum på nå sätt men hade lite bråttom bara hehe, men det gick fint iaf, blev att duscha av han sen för att han var typ skummig överallt hehe, ett lyckat pass alltså ;) Fick en julklapp av Ulf också, det är en andra julklappen jag får innan jul, betyder detta att jag varit snäll i år?? Ska dock inte öpnna något innan jul, inte förstöra!

Igår (fre) kom Evelina och hälsa på, det var så himla roligt träffa henne, vi har inte träffats på ca 6 år men det kändes som om det var igår vi senast sågs =) försöker sälja skellefteå till henne så hon ska flytta hit, hoppas jag lyckades. Fick träffa Simon igår också, han kom förbi en sväng så det blev att se film och vi prata om gamla tider, inte träffat han heller sen vi gick ut skolan typ. Hoppas nu att Evve flyttar hit, skulle vara så himla roligt =)

Imorgon blir det nog mest att ta det lugnt, ev åka upp till stallet och rida, beror på hur kallt det är, sen ska jag börja kolla på lite Norge papper och se vad jag ska fylla i och var jag ska skicka det, måste ju börja ta tag i saker nu, blää. Och på måndag måste jag komma ihåg att ringa vårdcentralen och boka tid för att ta bort min knöl på armen, tror den är infekterad :( Ajaj, den vill jag inte ha kvar nu, jag försökte vänta ut den men den ville tydligen stanna kvar och jävlas lite till såhär lagom till jul den jävlen, ont gör det så nu ska den bort!!!

Har nu slägt bort en påse chips för att jag inte ska äta nå mer av det nu hehe...Nu är det nog, nu är lördagen slut så i soporna med såna dumheter hehe...

Ska lägga mig på soffan nu och se lite tv innan jag ska sova så skönt
Ha det bra alla GOD JUL

Kommentarer
Postat av: frr-frr

Det är en massa E621 i dom flesta chips.. eller MSG som det kallas i folkmun.. Perfekt om man vill ha cancer eller döda nervceller.. :)

2009-12-20 @ 16:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0