Bakis fotomodell

I lördags så var det jobbfest. Skoparty hos Anna. God mat och en massa skor, hur kul som helst. Sen mötte killarna upp oss och vi begav oss ut för att dansa lite =) Blev en helkväll med en massa gott att äta och dricka. Kan säga att backen hem till mig inte varit så seg på länge, trött och slut somnade jag iaf. Dag efter så skulle jag agera fotomodell, och huvudet kändes som 10 storlekar för litet för min hjärna som ville komma ut genom öronen. Men det var bara att ta en alvedon, på med sminket och sen var det full fart igen (som vanligt). Strålande sol var det iaf, vilket jag gillade dock inte fotografen då det enligt honom är svårare att få bra bilder dp kontrasterna mellan sol och skugga gör det svårt med ljuset. Men jag plocka iaf upp Gottfrid och Cecila uppe på Ålidhem och vi körde ut till Röbäck. Emma hade varit snäll och fixat mig i håret, sminket och kläderna fixade jag själv. Sen var det bara hästen som skulle bli snygg också :)
Vi valde ut lite vackra höst bakgrunder och fick till en hel del vackra bilder, jag är till och med nöjd med mig själv på bilderna, och med hästen så kan det inte bli fel. Här kommer ett par bilder, har över 700 st men tänker inte lägga ut dem alla haha..då får ni komma förbi och kika istället.
Som sagt fotografen heter Gottfrid Oskarsson och han kan man hitta på denna adress: 
 
 
http://www.gottegraphic.blogspot.com/
 
 
Bilderna tillhör honom och lite mig :) så var god och använd de inte utan tillåtelse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natt

Nattjobb på sjukhuset, är trött, vill hem redan, men har 7,5 h kvar. Har dock varit ledig idag och det var så skönt. Stängde till och med av telefonen helt igårkväll och slog på den först ikväll innan jag skulle på jobbet. var otroligt skönt. Sov tills jag vaknade, vilket visade sig bli 12 h sömn, kanske välbehövligt vad vet jag ;) sen upp och ta en morgonpromenad på en timme ca innan jag cyklade ut till stallet och red. Gick hur bra som helst, är jätte nöjd. Efter stallet blev det en tur upp till jobbet för att hämta nå skor jag glömt där, sen cykla hem och kasta mig i badkaret för att sen gosa ner mig under täcket i soffan nån timme innan jag skulle iväg hit. Så allt som allt har det varit en jätte bra dag och i morgon kommer det bli en favorit i repris =) I morgon när jag slutat jobba ska jag först ut till stallet en sväng och ta ut de små liven i helgen sen hem och sova. Men på kvällen då blir det feeest med tjejerna på jobbet för att sen träffa killarna. Ska bli så himla skoj, längtar! Sista dagen i "frihet" känns det som innan sex veckor av full fart tar vid. Måste börja packa alla tusen saker jag ska ha med mig överallt. Först en väska till Sandö med en massa varma kläder och dyl för övningen vi ska på där. Sen packa bilen med hästgrejer för kursen jag ska på nästa helg och sen packa resväskan med saker för att bo i sthlm en månad, ojoj vad jobbigt det kommer bli att packa upp allt sen, bläää... hatar att packa men framförallt att packa upp!
Nu ska jag gå och jobba, väcka lite folk som sover och vara en jobbig sköterska som vill ge mediciner mitt i natten då de vill sova (men det vill ju jag med så).
hejhej
 

Var tog min energi vägen?

Idag när jag steg upp så satt jag i soffan först en stund innan jag tog mig ut för en promenad i skogen i det UNDERBARA höstvädret, dock känner jag att jag har NOLL energi, orkade inte gå speciellt snabbt, känner mig som en degklump och denna känsla sitter i fortfarande. Jobbar nu min tredje natt, så skulle gissa att det är därför... men nu är det sista så sen vänder jag tillbaka på dygnet igen och blir kanske människa :)
 
stallade in hästarna idag, så nu vet vi att sommaren verkligen är över, nu sover de inne på nätterna och går i sina vinterhagar, nu kommer mörkret, vilket jag dock egentligen gillar, bara det inte regnar så himla mycket. Vi har även haft/har sorg i stallet. En av våra underbara vänner fick tarmvred i frekväll och var tvungen att avlivas, jätte tråkigt, känns konstigt, tomt på nå sätt, mina tankar går till hennes människa som just nu lider av brustet hjärta!
 
Nu närmar sig min Stockholmsresa också. Har fått mitt schema nu för praktiken v40-44, och det är ganska luftigt så kan komma att kunna åka till Norge lite då också vilket känns bra för då slipper jag gå back i min ekonomi :) Ska kolla lite med företaget som skickar över mig och se vad de tänker, då blir det Oslo igen :)
 
På tis ska jag lära mig att säga YES, ska och se film, blir Yes man med Jim Carry, började se den på jobbet förra söndagen men fick inte se slutet för det kom ett larm, så nu ska jag se den klar och efter det lära mig säga YES, (till andra saker än jobb då menar jag) får ju oftast säga nej för att jag jobbar haha...
 
Sov gott ni som får, min kropp sover men skallen är på jobbet, är kanske det viktigaste.

Länge sen nu

Var ett tag sen jag skrev nu. egentligen har det väl hänt en hel del saker som jag skulle vilja skriva om men har inte haft tid eller ork. Minns egentligen inte vad jag skrev om sist??
 
Har iaf varit i Norge och jobbat en vecka. var väldigt trevligt, bodde i centrala Oslo. Jobbade på tre olika sjukhus, Radiumhospitalet, Rikshospitalet och Ullevål Sykhus. Gick hur bra som helst, trivdes väldigt bra. Bra personal och trevligt med närheten till centrum. Men nog var det skönt få åka hem igen (som alltid) men nu vet jag iaf att om jag får åka tillbaka till samma ställe igen så behöver jag inte ha samma ångest ;)
 
Väl hemma så var det direkt på att börja skolan igen. Inledd denna termin med att gå PTHLS kurs. (PTHLS= prehospital trauma life support) och det var ju himla skoj som helst. Massa bra föreläsningar och jätte intressanta övningar. Gjorde verkligen så att jag hittade några av mina svagheter och vet vad jag måste träna mer på, kändes som att jag utvecklades en del på dessa två dagar. Resten av veckan fortsatte med med skola och föreläsningar och mer övningar. En hel del information om denna termin (sista terminen). Ska bli så skönt när det är slut, även om det är kul och intressant så tar det mycket tid och energi av en. Skolan har man ju alltid med sig när man kommer hem, du hara lltid något du kan läsa och plugga på.
 
Denna helg blir inte nå mindre jobb den heller. Sitter nu på Kir 3, jobbar natt här inatt och i morgon och på söndag em åker jag ut till Vännäs för ett amb pass.
 
Det mesta i livet går frammåt nu, har ju dock ett stort beslut att ta. Detta beslut är ju något som gnager och tar energi, får se hur det blir, är så fruktansvärt kulven just nu. Men har en stund till på mig att tänka... har ett för och nackdels tänk, men det hjälper inte så mycket. Ibland säger hjärnan en sak och hjärtat en annan, nästa dag är det tvärtom, blir ju snart galen, inlåst på psyket.... då slipper jag iof välja haha...
 
ha en bra natt nu ni som får sova... snart får jag också cykla hem och kasta mig i säng, och det ska bli underbart...

RSS 2.0