Midsommar i Lycksele

Midsommar firades i Lycksele i år med bästa Emelia. Hon har just flyttat hem till Lycksele igen så det var dags för mig att komma och besöka henne i hennes nya lägenhet. Åkte dit på torsdagen efter jag kommit hem från jobbet.
(Emelia utanför sin nya lägenhet)
Möttes upp av henne på busstationen, blev att gå och inhandla lite glass, citron/lakrits glass, otroligt gott...även lite nyttiga saker som vi skulle ha till festmaten på fredagen. Gick hem till henne, åt glass och gjorde inte speciellt mycket mer. Fick sova på hennes soffa, trodde inte jag skulle överleva natten! först och främst var den lite för kort för mig, sen för hög för nacken och för benen sen så jag låg som i en skål eller nå...trodde inte jag skulle sova något alls den natten, övervägde att lägga mig på ett hårt golv, men jag höll ut och somnade så småningom fram mot morgonen. Snacka om stel i kroppen på morgonen.
Tanken på fredagen var att vi först skulle ta och gå till djurparken, men jag orkade inte, latmasken kom över mig så vi var hemma och såg film tills det var dags att bege sig mot midsommarfesten vi skulle till. En snabb dusch och lite länge tillfixning, sen hem till Emelias föräldrar för att sno oss en till cykel så vi skulle ta oss hem snabbt sen då festen var på fel sida av staden. Festen hölls hon Emelias barndomsvän, och fler vänner till henne dök upp, jag kände 1,5 person. Maten blev mycket bra, vi grillade lax ute i regnet ;) åt inne som tur var för det blev lite kallt ute, men alla rymdes iaf, vi var allt som allt ca 10 st. Efter maten blev det lite lekar, scharader, vi hittade på våra egna meningar och höll på ganska länge då detta var en populär lek. När regnet hade avtagit gick vi ut och spelade brännboll, det började regna igen men vi stanna ute iaf, gick bra men det var väldigt blött i gräset så vi fick ta det med lite ro. Jag och Emelia tackade för oss vi ett tiden. Hem och sova, denna natt sov jag bättre och vaknade faktiskt av klockan!
(Snor cykeln hemma hos hennes föräldrar)
(Några av grillmästarna)
(Jag)
(scharader, min var "katten grillar en fågel i brödrosten")
På lördagen vaknade vi som sagt av klockan för att idag skulle vi på djurparken. Åt frukost och gick sen iväg (Emelia bor granne med parken så vi behövde inte gå så himla långt) Tror vi spenderade ca 2,5 h eller nå i djurparken, väldigt trevligt att strosa omkring där lite, fint väder hade vi också. Köpte oss en glass och tittade på björnungarna. Nästan alla djur hade bebisar. Efter detta for vi på affären och handlade lite gott att äta innan vi cyklade hem och la oss i soffan och sängen och tittade på Disney filmer hela kvällen.
(Griskultingar, hur söta som helst)
(Myskoxe, sett sånna vilda på grönland, dessa var lite mindre tror jag allt)
(Mammabjörn)
(Avslutande bild på mig utanför Järvens hage)
Söndagen fortsatte med film och lite läsning då det helt plötsligt bara började ösregna ute. Slutade precis lagom innan vi skulle gå till bussen. Åkte två timmar hem, och kom hem till ett soligt Umeå. I morgon ska jag jobba, jobbar dygn ute i Robertsfors, efter jobbet på tis ska jag åka hem till pappa i Älsvbyn och blir där i några dagar. Länge sen sist, så vi ska äta lite surströmming, får passa på då jag är där =) Hoppas alla haft en fin midsommar, det har jag. Ha det bra

ny dator

Har äntligen köpt mig en ny dator, dock förstår jag mig inte riktigt på den till 100 % så jag tror jag ska be min kära lillasyster komma och ha en introduktion med mig hihi...är väldigt nöjd med den annars, fast att den gjorde mig fattig, men jag får se det som en investering. =)
Har varit ledig idag, så har då passat på att städa och lite sånt, lite surt att jag vaknade tidigt med huvudvärk då jag är ledig och har tid att sova. Jobbade ett dygn i Robban mån-tis och fick upp under natten och tidigt på morgonen så jag behövde en sovmorgon men men så kan det gå. Ut i skogen och jobba i morgon också, dygn.
Suttit och funderat idag (inget ovanligt) blir galen på mig sj och har bestämt att nu måste jag skärpa mig...funderar mycket över vad jag säger ibland och allt är väl inte av bästa kvalitet, fattar verkligen inte varifrån jag får all skit jag häver ur mig?? Konstigt...suck och i vissa fall blir det ju pinsamt, speciellt i ett fall...ojoj, måste ju tro jag är halvt galen.
Har förresten äntligen börjat jobba på schema, känns skönt för då kan jag planera lite mer, så snart blir det en tripp hem till mamma och pappa, inte varit hem sen i julas så det är väl kanske dags att göra ett litet besök? Bara så himla jobbigt sitta på en buss i flera timmar, men men om det kan göra folk glada så kan jag väl offra mig lite ;P
Just nu är jag otroligt uttråkad, fortfarande en gnagande huvudvärk blää...jaja jag tror jag ska kasta mig i soffan en stund istället för att sitta här...

RSS 2.0