Morgonpigg

Jaha vaknade för länge sen, utvilad men med sovhuvudvärk, så det var bara att stiga upp. Har hunnit vika ihop alla kläder som jag tvättade igår och är nu ombytt och väntar på att cykla iväg till gymmet. Idag blir det först bodypump en timme och sen indoor walking 40 min, kändes som lagom eftersom jag inte tränat ordentligt på en vecka när stockholmsresan kom i vägen. Sen när jag ska hem så är jag lite i valet och kvalet om jag ska baka en god äppelpaj som jag hittade recept på, på nätet. Är ju ändå valborgs, tänkte jag kunde ta med till jobbet kanske, om det blir något över... det som är risken, att jag äter upp hela själv...kanske bäst låta bli baka ändå, försöker ju sluta äta socker skit då min kost består av 85 % socker haha. Tråkigt väder är det ute också....hmm...blir nog att fara och träna nu och sen hem duscha och slappa i soffan för att ladda inför nattjobb....hoppas det ej blir mycket fylla...blä...

Jobb jobb

Efter en vecka i Sthlm på ambulansen så fortsätter jag veckan på ambulansen här hemma, just hemkommer från ett dygn i Vännäs med övertid. Blir att vara hemma några timmar nu, tvätta och städa och sånt tråkigt för att sedan åka tillbaka till jobbet och jobba kväll. Kände igår hur jag längtade tillbaka till uppsala till Hanna och Eric, hitta på nå skoj, men det får bli nästa ggn jag kommer ner, kan kanske stanna lite längre då. Idag är det regn som står på inköpslistan, tråkigt, jag som var sugen på att rida. Måste passa på nu medans han är kvar min lilla bruna älskling...snart åker han till Skellefteå på obestämd tid. Känns som rätt beslut, även om det känns sjukt tungt och tråkigt. Men min tid och mina pengar räcker inte till för tillfället :(
Usch vad dåligt mitt detoxande från socker går....fanns ju kvar typ 10 godisar från i helgen så de var jag ju tvungen äta upp... men nu ska jag tusan försöka att inte äta godis! lever ju tusan på det, kan ju inte vara hela kostcirkeln även om det är alla färger med hihi... Ne nu ska jag ta och ta fram dammsugaren och dra av golvet lite. Ha det bra alla.

bara sjuuukt less just nu

Usch vad jag är less på det mesta just nu. Kom hem från sthlm igår, men känns som om jag vill tillbaka, dock när jag var där längtade jag hem, vad fan liksom! Och var är värmen? fryser fan heeela tiden, sjukt less nu. som tur är så är resan till Egypten betald nu så nu är det inte jätte länge bort innan jag får lite sol och bad...måste bara komma i bikiniförm först, men hur fan ska de gå till då jag bara äter godis hela tiden, ingen karaktär har jag...blääää vad jag är sämst ibland. Så nu sitter jag i min soffa efter en tråkig dag på jobbet, vi gjorde typ inget alls, målade ett rum, men det är ju inte så mycket ssk jobb precis. Fryser här inne också...leeeessssss, varöfr fryser ja hela tiden grrr.... ska nog lägga mig i badkaret snart och sen gå och sova... ser att kl är 20.40 så snart är de ju ok att sova :) ska ju upp i morgon till stallet innan jag ska på jobbet, blir dygn i Vännäs.
Ibland undrar jag vad det krävs för att jag ska bli nöjd?? vad sakans liksom? eller är livet bara så att man aldrig nöjd...när man når en punkt så måste man till en annan? ett ständigt strävande?! jobbigt..
Sov gott från surpuppan och gnällspiken... ;)

RSS 2.0