Trött, så trött

Sovit super dåligt natten som ar, somna kanske 2 h innan jag skulle stiga upp, så har varit lite efter hela dagen typ, apseg och mega trött... Orkade iaf cykla till stallet efter jobbet, tog en massa foton på Maria när hon red, de korten är nu nerladdade på ett USB som hon ska få sen =)
Efter stallet mötte jag upp Anna på stan, vi gick på Sagami för att äta lite middag, blev Dumplings och vårrullar till förrätt och sen sushi till huvudrätt, blev så mätt att jag trodde magen skulle spricka...kul se magen bli till en boll när man ätit haha, ganska kompiskt på nå sätt, men de e ju klart, fyller man den med något så måste den ju öka i omkrets hihi...
Ha blev kallad stickan på jobbet idag, är jag så lik Stig helmer Olsson?? haha en liknelse jag aldrig tänkt på mohahaha
Nu sitter/ligger jag i soffan och ärså sjukt trött så jag undrar hur jag ska ta mig till sängen? borde sovit för länge sen då jag snart ska upp igen, börjar kl 8.00 i morgon, men är jag lika trött som idag blir de tusan en powernap kan jag looova....
Nu ska "stickan" sova, sov gott mina vänner...
 

Konstnär, hahah

Blev så sugen på att rita för nån dag sen men hittade inte mitt block, så fick cykla ner på stan och kolla vad som fanns i konstnärsshoppen, hittade en hel del. Var dock väldigt nervös för att ta de första sträcken på pappret, är ju typ 10 år sen jag ritade sist, så är ju sjuuukt ringrostig. Men det är väl bara att träna på, tänkte ni skulle få följa min "framgång" här, om jag inte nu inte skämms allt för mycket för det jag åstakommer. 
Detta var vad jag hittade i affären:
 
Och detta är resultatet av min första teckning på tio år, inte helt ok, men för första försöket på 10 år så helt ok.
 
 
Nu lite sex and the city, sen sova innan jag ska upp och jobba. sov gott

Stan i morgon?

Ah har njutit av min lediga dag, dock lite för mycket, min mage är full av kakor, för full, usch... men hade bestämt mig idag för att bara ta det lugnt i soffan, ingen träning eller nå, vilket var lika bra för det har regnat till och från mest hela dagen, dock ganska skönt väder ute. Men så ringde chefen och fråga om jag ville jobba extra inatt så det tacka jag ja till.
 
Idag blev jag sugen på att teckna lite och bara därför hittar jag inte mitt teckningsblock, måste ner på stan i morgon och köpa ett nytt, tur det är löööön....får se om jag hittar nå annat skoj att ta med mig hem, in på bodyshop ska jag då INTE gå, blir alltid så himla dyrt då jag går in där hihi...
 
Fick min tenta med posten idag också, fick Godkänt så det känns himla skönt, inget som släpar efter nu, ett steg närmare till att kunna titulera mig som specialistsjuksköterska =)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska cykla iväg till jobbet i det "underbara" vädret.

Mitt hjärta, mitt allt

Idag hjälpte rebecca mig med att ta lite bilder då jag red. Älskar min häst så mycket så jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka det, min absolut bästa vän, den finaste och snällaste av alla, älskar dig! Här kommer massa bilder från idag, ni som inte gillar hästar får väl titta på mig istället haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu får det vara färdigt med bilder för denna ggn. Älskar sommaren, den är underbar. kram

Jobb

Sitter på jobbet nu, ska nog sova snart tror jag, hoppas vi får sova hela natten, har ju massor att göra i morgon =) Så glad att det blev en nykter midsommar igår, mådde nämligen så bra i morse då jag steg upp, cyklade till stallet och red ut i skogen en sväng i det underbara vädret. Lilla hästen fick sig ett litet bad, han var ju sjukt smutsig, men det är så det går då man ska sova i damm och sand! Nu är snart helgen slut, känns tråkigt, dock är jag ju ledig till veckan, mån-tor, undrar vad jag då ska hitta på? tänkte ev åka upp till Skellefteå och hälsa på lite folk, var ju länge sen. Nu ska jag gå och ta mig en bulle, hihi...
sov gott, drick inte så mycket nu, vill inte hämta nå fullisar.... ;)

Midsommar

Årets midsommarafton börjar jag dagen med att stiga upp och cykla till jobbet kl 6.00. Ganska seg start på dagen , inga speciella körningar. Vid lunch åker vi och handlar lite gott, hämtar mina shorts sen lägger vi oss ute och solar lite medans vi äter våran lunch. Får sen en lite längre körning så tyvärr hinner vi inte äta av det goda vi köpt (tur jag jobbar i morgon så vi kan äta det då, inte för att det behövs med tanke på vad jag ätit ikväll). Efter jobbet tar jag en snabb dusch, byter om och cyklar till Ålidhem för lite midsommarfirande med min syster och co. Vi är ute, grillar lite, äter lite sill och potatis (sånt som hör sommaren till), spelar kubb. Sen går solen ner och det blir kallt och myggigt så vi går in i lägenheten och spelar lite musikspel och pratar (och äter så jag ser gravid ut på riktigt, det är fruktansvärt) men gott var det, det var cheezeballs, chips, andra snacks, paj med glass, tårta (då det fanns en som fyllde 30 bland oss) jordbuggar med grädde. Ja ni hör ju själva! Nu hr jag iaf cyklat hem och ska kasta mig i badet innan jag kastar mig i sägen, är så trött. Ska upp tidigt i morgon så jag hinner rida lite innan jag ska träffa Linda kl 12.30, börjar jobba tidigare i morgon också, ska bara komma ihåg att jag lovat det så jag kommer när jag lovat, hmm... har redan glömt det X antal ggr. Avslutar med en sommarbild från idag, tagen vid middagen på Ålidhem, sov gott och glad midsommar =)
 

Äntligen sommar

I morse när jag vaknade tänkte jag att jag skulle ligga och dra mig lite och njuta av att vara ledig men så såg jag hur fint väder det var ute så jag tog på mig en väldigt illasittande bikini och gick ut (måste verkligen köpa en ny som passar, tur jag var ensam haha)  Solen gick i moln så jag gick in, såg lite game of thrones, sista avsnittet på andra säsongen, så himla sjukt bra serie. Sen när posten kom fick jag en avi att mitt paket från Nelly kommit så jag sprang såklart till Coop och blev 1300 kr fattigare, men blev sjukt glad då alla kläder passade, wihi.... två tröjor och två klänningar. Funderar att ha den ena i morgon på midsommar. Dock så är det blå/gult tema på festen jag ska på, så jag måste först kolla igenom min garderob och se vad för färger jag kan hitta, tror jag har en T-shirt som är blå/gul haha... annars är det nog brist på de färgerna, så tar kanske min nya klänning istället :)
 
              Gillar verkligen denna klänning =)
Den andra ser ut såhär
 
Sen blev det ingen motion idag, dåligt av mig..hmm... förutom att jag cyklade till och från stallet och red en sväng. Red barbacka idag i shorts, himla härligt, riktig sommarkänsla, min balans är däremot inte så himla bra haha... Nu ska jag gå och måla mina naglar gula, för jag har iaf ett gult nagellack :)
 

Typiskt

Ledig idag, underbart. Har ju hunnit med en hel massa saker :P Vaknade och la mig i soffan, såg lite CSI, Tog mig sen en powerwalk, hade tänkt vara ute ca 45 min och sen handla lite mat, men det blev ändrade planer då jag gick vilse på i20 området, så jag kom ut på Ersborda efter ca 1,5 h haha... så det bev 8,5 km promenad, sen fick jag handla lite. Hem och äta lunch, kasta sig på cykeln, cykla till hästen, sen cykla upp till IKSU blir ca 1,5 mil, springa 2,2 km med Marlene på IKSUs friidrottsarena, sen cykla hem. Nu skulle jag precis kasta mig i duschen och vad kommer jag på!!! Att varmvattnet är avstängt, vad tusan liksom... Vad göra nu?? Ska ju iof snart cykla upp till stationen för att sen åka och kolla på fotboll, får kanske ta mig en dusch där då, känner mig ju lite halväcklig. Men bra  med motion har jag då tusan fått idag, det kan ingen säga nå annat om :)
 

Älskade vännen

Älskar min häst bara mer och mer. Du är så himlma underbar, vad skulle jag göra utan dig?? Finast i hela världen! Älskar att du kommer fram till mig i hagen och vill mysa, att du vill göra ditt bästa då vi rider tillsammans! Du är snäll och go och jag älskar dig så otroligt mycket! 





ikväll ska jag på bio med lillasyster, sen blir det Rex med Ida Otroligt skönt vara ledig i morgon, ska ta en ordentlig sovmorgon. Sen blir det stallet och fotboll på kvällen =)

Måndag

Ibland har man ju ett löjligt bra jobb! Jobbar ute i Robertsfors idag (dygn) börjar dagen med att ligga ute och sola lite, första ggn i år mina otroligt vita ben får känna av solen =) Kl tre blir jag less och går in, ser lite Family Guy, äter middag. Sen kommer första larmet, helt ok larm, lite lång körning bara. När vi lämnat akuten så kör vi ner på stan och köper årets första mjukglass, det var mycket gott. Hem igen, äter lite mer, ser mer family guy och Simpsons. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Hoppas på fint väder i morgon för då ska jag cykla ut till Röbäck och rida på morgonen...håller tummarna för sooool

Stilla natt

Känns som om denna natt går väldigt långsamt, kanske för att jag vill hem och sova, eller vad tror ni?? Fick en trevlig överraskning med rörposten iaf, en kompis som jobbar nere på akuten skickade upp en bulle som hon bakat...det tyckte jag var roligt, gott var det också...borde kanske inte äta så mycket nu under natten då jag inte gör så mycket, men den var god.



Ibland funderar jag varför jag valt det jobb jag valt? Folk undrar om det inte är jobbigt jobba på ambulansen och vara på hemska olyckor. Men det jag tycker är det värsta är folk som gråter för att de ska dö... det verkligen skär i mitt hjärta, jag vill så gärna hjälpa dem men det kan jag inte, jag är ledsen. Det är verkligen tungt se den sorgen och smärtan i en annan människas ögon, man måste själv ha upplevt det för att förstå... bara det att det rinner en tår räcker. Nej det är inte lätt, är egentligen ett väldigt tungt yrke jag valt att utöva.
Nu vill jag att klockan ska bli 7.00 så jag får cykla hem och lägga mig och sova...är egentligen inte jätte trött, bara lite seg, alldeles för mätt, beställt alldeles förmycket kläder (sånt som händer ibland), allmänt less. Vill lägga mig under täcket och bara slappna av. Hoppas det inte regnar i morgon bara, har ju massa ute planer för min lediga söndag :)
Sov gott ni som får.....

Bra träning idag

Shit vad nöjd jag är idag. Sov till kl 15 ca, borde egentligen sovit lite till, men vill ju inte tappa all ledig tid heller, var ju ganska pigg när jag steg upp så :) Gick på Coop och köpte lite frukost, blev risifrutti och jordgubbar, så himla gott och så himla bra att det är jordgubbssäsong nu äntligen, frysta jordbuggar är inte så gott, hallon går fint men inte jordgubbar! Åt frukost och såg lite tv innan jag tänkte att jag skulle bege mig ut för den dagliga promenaden, tog Gammlia idag, men så kände jag mig lite på topp så jag tänkte jag skulle testa springa lite, se hur det skulle gå, har ju inte sprungit på ca 4 år....så jag började lite försiktigt och helt plötsligt hade jag sprunigt halva spåret....var inte ens trött...lite små svettig, inte farligt. Tror all cykling i sommar börjar ge resultat :) Gick sista biten av spåret, då de var mest uppför och tänkte att jag inte skulle förstöra den sköna känslan av att jag faktiskt orkade :) så det blev väl ca 3 km spinga och 2 powerwalk...nnu blir det att ta de lugnt en stund i soffan innan jag ska iväg och jobba natt igen...ledig i morgon, nice :)
Trevlig lördag alla som är lediga

Herre Gud PANIK!!!

Ojoj... vet inte vad jag ska ta mig till. Känner bara paniken växa... redan ångest inför hösten, som vanligt. Nu mest för att jag sitter och funderar om jag ska flytta till Göteborg eller inte??? Vet inte om jag vill egentligen, vill nog inte flytta från Umeå då jag trivs så himla bra, men blir så stressad då jag inte har något jobb... men vet inte om jag orkar börja om på nytt en ggn till i en ny stad, är ju så himla jobbigt flänga runt hela tiden. Men vad ska jag göra till hösten?? Kommer ju vara arbetslös...måste kanske börja åka till Norge igen, och hur ska jag då göra med hästen då det inte finns nå seriösa hästskötare i Umeå??? Blir galen....önskar att jag inte hade nån hjärna, önskar att jag inte var en sån som tänker och planerar och funderar, varför kan jag inte leva för dagen och lita på att saker och ting löser sig??? Förstår verkligen verför jag inte vågar använda mina pengar, jag kan ju behöva dem för sämre tider.....USCH...Hoppas att denna ångest bara kommer sig av att jag kanske är trött och borde sova... Sitter ju dock på jobbet så det är ju lite halvsvårt gå och lägga sig... men jag borde verkligen rensa min hjärna...tänker så himla mycket så jag snubblar och fastnar i mina egna tankar och kommer inte därifrån....mår lite illa nu känner jag......

Hälsokontroll u.a ;)

Hihi, var på hälsokontroll för nattarbetare idag, gick ju klockrent, är man gjord av det bästa virket eller vad?? :) Hade dock lite låga blod och järnvärden så måste tydligen äta lite järntab och sen göra en uppföljning, men förutom det var alla blodprover u.a.
Bt 106/75
Längd 173 cm
Vikt 66 kg
Hörsel, perfekt
Så vad mer kan man begära??? :)
Efter hälsoundersökningen så cyklade jag ut till Röbäck, borstade och pussade lite på hästen, ockade ur hela boxen så det är gjort nu, skööönt, bara hagen kvar att städa. Just ätit lunch nu, ska ta mig en promenad i det fina vädret och sen ta en tupplur innan jag ska upp till NUS och jobba natt på Kir3. Ha en trevlig helg alla.

Lite shopping

Började dagen med att vakna upp i Vännäs, vi hade fått sova hela natten, skönt, var ändå trött så när jag väl var hemma gick jag och la mig igen en stund. Fick tillbaka min cykel idag, kändes underbart :) så jag gick upp på stan och hämtade den, men innan jag tog mig till cykelshoppen så gick jag in på Stadium och köpte nå billiga linnen och tröjor att ha i stallet i sommar (om det nu blir nån sommar vill säga) hittade mig även ett par nya träningsbyxor från Nike, jätte coola :) Hoppade in sväng på body shop också och köpte lite små saker, sen upp till stallet, blev där flera timmar, ridit lite på banan och sen började jag skotta ur boxen, gjorde inte hela dock, får ta lite varje dag. Sen hade jag fått ett sms om att min filt till Fighter kommit så cyklade och hämtade den också. I morgon börjar jag på mitt sommarschema, ska bli skönt få lite struktur i livet... Lägger upp lite bilder på mina fina inköp från idag :)

SOMMARLOOOOOV...

HA skrev sista tentan för terminen idag, får se hur det gick... efter tentan så tog jag skit cykeln till Teg där jag fick veta att jag blir cykellös till tidigast onsdag, hur fan ska jag lösa det?? Gick iaf till stallet efter det, red en sväng i skogen, jätte härligt :) Hade bättre tur med vädret idag än igår, dock började det regna när jag gick hem och det regnade heeeela vägen, så var mäkta blöt när jag var hemma. Har fått ganska bra med motion idag iaf :) Blev att kasta mig i soffan när jag kom hem, se lite film och ta de lugnt, hur skönt som helst, inget plugg inget alls, lovley....sen var det dags att göra sig klar för lite middag på staaaan....
Det blev såklart sushi på Sagami...dumplings till förrätt, mycket gott..
Hade en jätte trevlig kväll tillsammans med Maria och Alex, detta kommer att göras om...
Alex
Maria
Efter Sagami blev det Olearys för en drink eller två, lite hög ljudnivå men det var väldigt trevligt iaf...vi var kvar tills kl 23.30 sen var det dags för gamtanterna att bege sig hemåt...dock kan man kanske inte se så gammal ut då 20 åringar raggar på en...hmmm....vi valde att avvika ;)
I morgon blir det att vandra upp till stallet igen, suck vad jobbigt...kanske jag tar bussen hem , vem vet ;) sen ska jag på fotboll...God natt

Punktering..

...Gillas INTE, Gud vad jag inte behövde det....fick det då jag cyklade hem från stallet idag, var bara halvvägs hem då det hände så fick vandra resten, otroligt irriterande...så i morgon måste jag gå till skolan, tar med mig cykeln så jag kan lämna in den på lagning sen efter tentan är skriven, tänkte att jag ger mig av till stallet och hoppas att den hinner bli fixad när jag är färdig där så jag kan få cykla hem sen. Behöver ju som sagt min cykel ganska mycket då det är den jag tar mig fram på överallt, har tusan 7 km till stallet, ca 5-6 km till jobbet...om jag ska gå det varje ggn kommer jag förlora så himla mycket tiiiiid....
Sitter och ser kate och Leopold nu, han är verkligen inte ful Hugh Jackman, very nice...när den är slut blir det bums i säng...borde dock läsa liiite mer farmakologi innan jag somnar men vette tusan om jag orkar hålla ögonen öppna....trött nu...

Små byxor och personalfest

igår efter Emma fixat mig i håret så gick jag in på VeroModa då jag blivit rekommenderad att kolla på ett par byxor av en kompis. Hittade byxorna som var supersvåra att få på sig, man skulle tydligen ta en storlek för liten, kunde man inte få på sig byxorna själv var det rätt storlek, fick dom knappt över höfterna, fick INTE ihop dragkedjan (som satt bak såklart) så detta var tydligen rätt storlek, hmm... jag har ju en tendens till att alltid köpa för stora kläder så detta kändes inte helt bra, men jag litar på att de i affären vet vad de pratar om, så jag satsade och köpte för små byxor för första ggn i mitt liv, och detta för att de satt så himla bra i benen (alla byxor som ska vara tighta sitter ju pösigt på mina ben om jag ska få på mig dem). Så idag har jag haft dem på mig här hemma, mjukat upp dem och FAKTISKT fick jag på mig dem helt själv, även dragkedjan fick jag ihop, känns awsome hihihi....till och med Small i storleken, NÖJD ;)
Sorry för sned bild...
igpr var det personalfest. Var riktigt taggad ändå, med tanke på hur mitt liv sett ut de senaste månaderna så längtade jag lite efter att få komma ut, inte bara jobba och plugga. Marlene kom till mig innan vi skulle dra iväg på station, vi gjorde oss klara och drack lite fördrinkar hemma hos mig, sen körde hennes kille oss till festen med cyklarna hängades bak på bilen.
Var många glada människor som var på station, tror de var 36 st anmälda, och fint folk kommer ju alltid sent, betyder att jag och Marlene kom sist hahaha... det bjöds på mat och tårta, dryck fick man ha med själv, jag hade med mig vin, jätte gott vin faktiskt, bjöd bort lite till emil, var kanske lika bra det ;) Behövde nog inte så mycket sprit för att min mun skulle sätta igång och surra på. Men kan ju summera kvällen med att jag var glad och trevlig, inga slagsmål eller andra dispyter...tror allt som allt att alla hade det ganska trevligt, dock många som gick hem tidigt. Jag och Marlene cyklade hem vid 01.30 tiden och då var det ca 4-5 glada personer kvar som badade badtunna :) Jag mådde jätte dåligt när jag kom hem så det var bara att kasta sig i sängen på en ggn och försöka somna, skulle ju upp och plugga idag, suck....
Marlene
Vi sjöng för Carina som fyllde år
Jag och Per
Min frisyr
Idag har jag varit hemma hos Jenny, suttit och pluggat, Emil kom lite senare, gick ganska bra, är dock otroligt less nu, vill ha sommarlov, får det på fre :) jaaaaa.... skulle till stallet och rida men så börja de regna så jag for hem, nu tänkte jag åka igen men nu ser det återigen svart ut på himlen så tappade suget :( Ska nog lägga mig i badet en stund och sen vila lite innan jag ska iväg och jobba....tur jag jobbar natt så jag slipper se mina kollegor, får alltid lite ångest dagen efter, tänker att jag sagt nå dumt eller gjort bort mig, den risken finns ju alltid, suck...
Hej då och trevlig 6/6 nationaldag...firar det med en glass ;)

Dagens schema

Vaknade av väckarklockan kl 9.15 steg upp och gick ut på morgonpromenad en timme, skönt :)
Hem äta frukost, plugga, nu ska jag cykla iväg till MB och möta Jenny och plugga lite mer, till kl 16 ca, då cykla till stallet, rida lite, cykla hem och käka lite middag, kanske plugga lite mer innan jag ska iväg och jobba natt. Tar mig kanske en lite powernap också, vem vet ;) Jaja bäst jag beger mig iväg nu så hon inte behöver vänta på mig :)

Förkyld och sommarbete

Hm idag hade vi obligatoriskt seminarie i skolan så jag var tvungen gå dit fast jag bara sovit max 1,5 h i natt. River i halsen som tusan då jag ska svälja så...det har blivit lite bättre idag iaf nu är jag bara sjuuukt förkyld. Det var en plåga sitta i skolan iaf, såg ut som SKIIIIT inget smink eller nå då jag bara sitter och gråter hela tiden (killar i näsan så jag vill nysa men de går inte) sen hade vi mer lektioner efter detta men jag klarad inte av att vara kvar, begav mig hemåt istället, måste sova. Ska ju jobba natt, börjar kl 21, blev dock så att jag sjukanmälde mig...men det var jobbigt, gillar inte sånt, tror aldrig jag har sjukanmält mig från jobbet faktiskt i hela mitt liv, men det är en första ggn för allt. Cyklade förbi bolaget iaf för jag skulle köpa lite presenter till mina kompisar i stallet som varit så snälla och stället upp och hjälpt mig de dagar jag haft huvudet under armen ;) direkt jag kom hem blev det bums i säng och somna på två röda, vakande av kl 16.30 då jag var tvungen cykla ut till stallet, skiiit vad jobbigt det var. Kroppen som en degklump, rinnande täpp näsa så jag inte kan andas, men jag tog mig dit iaf. Ikväll skulle vi nämligen släppa hästarna på sommarbete. Gick hur bra som helst att släppa dem och fick lite fina bilder också...härligt med sommar, bara värmen kan komma snart...fryser ju ihjäl här!!!

RSS 2.0