vaknade med huvudvärk :(

Jobbat dygn i Vännäs, har gått bra, vi har fått äta och sova och sen fick vi köra på jourtid så det inbringar ju lite extra pengar. vaknade dock med huvudvärk och sen lite blodtrycksfall när vi åkte hem, började må skit illa så Conny fick stanna bilen så jag fick gå ut och ta lite luft och ta en apelsin som jag hade med mig. Blev bättre men huvudvärken var kvar, suck. Försökte få i mig lite mer frukost på stationen sen innan jag skulle iväg till IKSU och träna. Hann snabbtvätta bilen också, har bytlånat med Simon i helgen då han behövde bil med dragkrock, så jag kör hans lilla Audi S3, jätte skoj bil =) Gick och tränade efter det, lite cykel och sen bodybalance, huvudvärken följde också med :( Tyckte synd om mig själv sen så åkte förbi och köpte lite lördagsgodis, kom hem och gick och la mig. har nu sovit i 2 h och laddar för att snart åka till stallet. Huvudvärken är borta =) tyvärr också det vackra vädret :(
Blir ensam hemma ikväll, tråkigt. Simon och hans bror hade en en hel del att fixa och de skulle bli borta hela kvällen. Ska dock dit i morgon efter jag vaknat och då ska jag baka morotsscones som vi ska äta till lunch, tar nog även med mig de grönsaker jag har kvar så kan vi göra en sallad av det. Nu är det snart lön och jag längtar massor. Vi ska då boka resa till Paris, blir väl att åka i mitten av April skulle jag tro, hittat bra resor då, dock inget hotell än, men det löser sig nog. Jag hade velat bo i närheten av Notre Dame, men där fanns det inga lediga rum för tillfället, så vi får se vad vi kan hitta för bra boende, behöver ju inte vara så himla fancy, man är ju inte inne på hotellet så himla mycket iaf. Nu ska jag börja göra mig klar för lite häst. Ha en toppen helg.

äntligen helg

Äntligen är det helg, dock inte en vilohelg tyvärr. Ska iväg och träna snart, sen är det möte angående D-uppsatsen innan jag får åka till stallet och tänkte ta mig en liten ridtur :) Sen kan man ju hoppas att det skulle kunna vara en lugn och skön fre kväll, men då ska vi åka och hämta en soffa, bära och slita med den, inte precis nå jag ser fram emot, hade önskat det fanns en annan karl som kunde hjälpa min karl att bära... men det blir nog jag... Kanske hinner vi äta middag först, men sen ska vi vara hos Emma kl 20.00 och börja släpa, så innan den är på plats är väl kl 23.00 och jag kommer vara tröttare än tröttast och super duper lesssss.... I morgon jobbar jag vaken natt, jobbar dock med Peter så det kommer bli skoj, men vakna nätter tär på en nå fruktansvärt, så hela söndagen kommer väl gå till att sova sova och sen tillbaka och jobba natt igen, då är det dock KH1 så då kanske jag får sova om det är lugnt, jag ka ju hoppas iaf :) Gud vad jag vill shoppa, men jag har inga pengar, minns inte när jag var såhär fattig sist... hoppas jag kan få ta mig ner till Sthlm snart och jobba lite så jag slipper åka till Norge. Får ångest av bara tanken på att åka en helg, dock har jag ju också ångest för att jag inte har nå pengar så det går väl jämt ut på nån vänster.... Nu ska jag plocka ur tvätten ur tvättmaskinen innan jag beger mig iväg till IKSU för lite Bodypump och cykel. ha en bra helg, jag ska äta tacopaj ;)

trött

sitter nu bänkad i soffan efter en lång dag. dagen började dock bra, ville inte stiga upp då det var så mysigt ligga under ett varmt täcke, men det var bara att stiga upp och sätta sig i en kall bil och köra till jobbet. Har dock haft en bra dag på jobbet, lagom med jobb och vi hann med lite små övningar också. Jag fick lägga mig på en madrass, bli fastspänd med en massa remmar och sen blev jag nerhissad för en trappa och sen en spiraltrappa...ganska intressant känsla. sen fick jag testa sitta på en av våra bärstolar och föras ner för trappen, lite obehagligare, kan ju säga att man måste lita på den som för en nerför trappen. Tänk vad våra patienter litar på oss, vilket är bra iof, vi gör ju inget vi inte klarar av. Efter jobbet så begav jag mig till gymmet. blev att cykla först i 40 min för att sedan gå på ett Core pass och träna lite mage/rygg innan jag åkte hem och kasta mig i badkaret. Nu är jag så himla trött och kl är bara 21, funderar iaf på att hoppa i säng, ska upp på bodypump i morgon kl 11, så kanske borde jag gå och sova? I morgon så blir det dejt på Olearys, god mat och underbart sällskap och på lör kommer mor hit så då blir det schlagerkväll med hemgjord glass ;)

RSS 2.0