jag vet inte...

jag vet inte vad jag känner eller hur jag ska bete mig.
känner mig otillräcklig. känns som om alla har så stora förväntningar på mig men ändå inte. jag vet inte vad d förväntar sig av mig. tänk om alla tror att jag kan saker jag inte kan...jag känner sån prestationsångest....jag har alltid varit otroligt rädd för att ha eller göra fel.... dessa krav tär på en kan jag lova... sen att få mer skin på näsan och inte låta folk köra över en, hur gör man då?? visst kan jag väl säga till om jag känner mig orättvist behandlad...men oftast är jag nog fö snäll och låter de vara tills man blir ledsen... suck...ska de vara såhär att vara vuxen??? vill inte vara med då...

snart Paris iaf och då ska jag koppla bort alla dumma jobbiga tankar och bara njuta!

varför kan inget någonsin vara enkelt??

Helt plötsligt så är livet ganska bra faktiskt men så kommer det nya vägskäl och man måste göra nya val. Undrar varför kan inte livet för en gång skull bara vara enkelt och följa mina vägar som jag vill ha det?? Nej jag vet att det alltid står mellan det eller det eller det, man måste välja hela hela tiden... men när vet man om man gör rätt val då?? jag blir så furstrerad, irriterad...kan man inte bara få svaren på en ggn, valde jag rätt eller valde jga fel?? egenligen så skulle ju det lättaste vara att bara se vad tiden har att erbjuda...leva lite för stunden, men HUR FAN GÖR MAN DET?? jag vill ha alla svar på en ggn...jag är OTROLIGT kluven just nu...tänker och tänker och tänker...faan också att jag alltid ska trassla in mig i saker och ting :P

Fick ett lite skrämmande telefonsamtal i morse haha...
person: hej det är... var i världen befinner du dig just nu?
jag: sverige
person: varför sitter du inte på flyget??
jag: vilket flyg?
person: det jag bokat till dig
jag: Nu förstår jag inte riktigt, det är ju i vecka 10
person: oj nu ser jag, haha fel av mig, kollade i fel mail
jag: puh, nu blev jag nervös haha

haha ja så kan d va ibland :P

snart ska jag sätta mig på ett tåg hem till norrland...jobbigt, vill inte åka hem riktigt än, men plikten kallar... börjar jobba på ons, ska bli skoj.. ser fram emot de.

hejhej 

Fest i hamnen

Idag fyllde Marcus år så det blev lite födelsedagsfirande nere i hamnen. Jag jobbade dock till kl 22 så jag fick snabba mig hem och möta upp gänget ute sen. Vi hängde nere på en alla miljoners pubar som finns i Stavanger, väldigt trevligt, bra musik och bra sällskap. Två cirder hann slinka ner också, var den enda nyktra i sällskapet men men d gick bra, ingen som var direkt mega full förutom en kanske, men d var ganska gulligt så det gör inget, helt pskyldigt....sitter uppe och väntar att hon ska komma hem snart, de andra skulle käka på burger king först men jag orka inte så jag gick hem istället.

Nu är det två dagar kvar tills jag får åka hem, två arbetspass...sen blir det Göteborg och jag längtar sååå mycket <3

Nu ska jag hoppa i duschen och få bort sminket och sen sova sova sova...jobbar kväll i morgon också så d e ju helt fint.
sov gott


RSS 2.0